Je vindt zelf de beste freelance CFO

Krijg toegang tot de beste 355 freelance CFO’s in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance CFO's Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance CFO's Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance CFO's Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance CFO's KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance CFO's Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance CFO's

+4.035 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance CFO's

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance CFO's

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance CFO's binnen handbereik

Altijd de beste freelance CFO’s binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance CFO. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.035 opdrachtgevers en 48.435 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 355 CFO’s.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance CFO's te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance CFO’s te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance CFO voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 355 CFO’s, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance CFO, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met  freelancers

Rechtstreeks contact met freelance CFO’s

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance CFO is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance CFO’s. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met CFO’s:

Is een CFO toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast CFO’s ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.435 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance CFO’s? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Zoek je een freelance CFO?

Een ervaren freelance CFO is dé professional die zich voor jouw bedrijf in kan zetten binnen de directie. De freelance CFO, ook wel de Chief Financial Officer, is iemand die zich voor bepaalde tijd inzet als financieel directeur of directrice. Uiteraard hebben de meeste Nederlandse ondernemingen een eigen CFO in dienst. Deze kan tijdelijk afwezig zijn, bijvoorbeeld door ziekte of zwangerschap. Het is dan vaak belangrijk dat de rol van CFO tijdelijk wordt bekleed door een andere professional die zich optimaal inzet voor de onderneming. Je kunt dan altijd kiezen voor een freelance CFO.

Wat doet een freelance CFO precies?

Het takenpakket van een Chief Financial Officer is zeer veelzijdig en is binnen ieder bedrijf eigenlijk anders. De taken worden immers afgestemd op de onderneming. Een freelance CFO kan dan ook de meest uiteenlopende taken uitvoeren, van het uitvoeren van bestuurstaken en (ondersteunende) managementtaken tot vertrouwenstaken en uiteraard financiële taken. De freelance CFO werkt in de meeste gevallen nauw samen met de CEO van de onderneming, welke een stapje boven de CFO staat. Een ervaren freelance CFO is een professional in het vaststellen van risico’s, in het nemen van financiële beslissingen en het registreren van data op het financiële vlak. In de meeste gevallen worden ook de financiële planningen en overzichten opgesteld door de freelance CFO.

Veelzijdigheid van de taken van een freelance CFO

Wanneer jouw bedrijf behoefte heeft aan een freelance CFO, dan is het belangrijk dat de betreffende professional thuis is in de branche waarin jouw bedrijf actief is. Alleen dan kunnen de taken naar behoren worden uitgevoerd. Eén van de belangrijkste taken van de freelance CFO is het adviseren en ondersteunen van de CEO. Hiervoor is de juiste kennis nodig. Daarnaast voert de freelance CFO nog tal van taken uit, waaronder het analyseren van financiële data, het aansturen van de finance afdeling, het bewaken van de financiële doelstellingen en het inrichten van een financieel beleid. Uiteraard worden ook onderhandelingen door de freelance CFO gevoerd en houdt deze professional zich bezig met het maken van inschattingen van risico’s op het financiële vlak.

Professionals beginnen zelden direct als freelance CFO

Freelance CFO’s zijn in de meeste gevallen geen young professionals meer. Het is dan ook zo dat de freelance CFO zeer belangrijke taken te vervullen heeft voor het bedrijf waar hij of zij zich voor inzet. Hier is niet alleen een goede opleiding voor nodig, maar ook de juiste set soft skills en bovenal een flinke ervaring en expertise. De ervaring wordt door de jaren heen opgebouwd en zo groeien de professionals vaak naar de functie van freelance CFO toe. In de meeste gevallen zien we accountants, administrateurs, boekhouders en controllers die zich door de jaren heen ontwikkelen tot freelance CFO.

De opleiding van een freelance CFO

De freelance CFO heeft in de meeste gevallen zijn of haar basis liggen in een HBO opleiding op het financiële / administratieve vlak. Een deel van de freelance CFO’s heeft een masteropleiding gevolgd, maar dit geldt zeker niet voor alle professionals die zich binnen deze rol inzetten voor een bedrijf. Het is dan ook zo dat de opleiding slechts een basis vormt en dat een freelance CFO de kwaliteiten verder ontwikkeld op de werkvloer. Ervaring en expertise zijn voor een freelance CFO dan ook minstens zo belangrijk als het hebben van een goede, passende opleiding aan de basis.

De soft skills van een freelance CFO

Een freelance CFO is standaard een hoger opgeleide professional met veel ervaring op het financiële vlak. Natuurlijk hebben de beste freelance CFO’s ook een goede set soft skills om in te zetten tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Onder deze soft skills vinden we bijvoorbeeld:

  • Analytisch inzicht
  • Optimale communicatieve vaardigheden
  • Stressbestendig
  • Teamplayer
  • Datagericht denkvermogen

Heb jij een ervaren freelance CFO nodig?

Heeft jouw onderneming behoefte aan een tijdelijke professional in de stoel van de financiële directie? Kies voor een ervaren freelance CFO die zich optimaal weet in te zetten voor jouw bedrijf. Natuurlijk vind je deze professional online via Jellow, met 355 aangesloten CFO’s. Je kunt direct jouw opdracht plaatsen. Vaak reageren de eerste ervaren freelance CFO’s al binnen een dag. Uiteraard kun je zelf ontdekken welke freelance CFO het best bij jouw bedrijf past.

887

Nieuwe freelancers
in oktober

4.035

Opdrachtgevers

355

Ingeschreven CFO’s

Vind direct jouw freelance CFO!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen