Je vindt zelf de beste freelance Boekhouder

Krijg toegang tot de beste 1.460 freelance Boekhouders in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Boekhouders Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Boekhouders Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Boekhouders Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Boekhouders KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Boekhouders Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Boekhouders

+4.043 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Boekhouders

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Boekhouders

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Boekhouders binnen handbereik

Altijd de beste freelance Boekhouders binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Boekhouder. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.043 opdrachtgevers en 48.854 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 1.460 Boekhouders.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Boekhouders te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Boekhouders te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Boekhouder voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 1.460 Boekhouders, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Boekhouder, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met  freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Boekhouders

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Boekhouder is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Boekhouders. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Boekhouders:

Is een Boekhouder toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Boekhouders ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.854 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Boekhouders? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance boekhouder

Een freelance boekhouder zorgt ervoor dat de hele boekhouding van je organisatie op orde is. Verreweg de meeste ondernemingen, en zeker de grotere bedrijven, hebben een vaste boekhouder in dienst. Toch, deze wil natuurlijk ook wel eens met vakantie en hij of zij kan voor langere tijd uitgeschakeld raken, om diverse redenen. Hoe zorg je er dan voor dat de boekhouding toch op orde blijft? Een freelance boekhouder kan dit makkelijk voor je regelen. Heb jij een professional nodig die ervoor zorgt dat je boekhouding tot in de puntjes in orde is, dan kun je via Jellow een uitstekende freelance boekhouder vinden die je uit de brand helpt.

Wat doet een freelance boekhouder precies?

Een freelance boekhouder kan alle taken uitvoeren die horen bij het voeren van een professionele boekhouding. Op de eerste plaats betekent dit vooral dat de freelance boekhouder zorgt voor een goed debiteurenbeheer. Daarnaast worden factuur betalingen door deze professional verwerkt en worden de financiële documenten van het bedrijf op orde gehouden en – indien nodig – bijgewerkt. Uiteraard kan een freelance boekhouder ook alle belastingaangiften verzorgen, jaarrekeningen opstellen en facturen inboeken. Een ervaren freelance boekhouder zorgt dus voor het goede verloop van alle financiële zaken die voor een bedrijf belangrijk zijn.

Kan een freelance boekhouder binnen ieder bedrijf aan de slag?

Een freelance boekhouder kan in principe binnen ieder bedrijf aan de slag. Natuurlijk maakt iedere onderneming gebruik van eigen systemen en oplossingen voor financiële zaken, waaronder bijvoorbeeld debiteurenbeheer. Toch, de freelance boekhouder heeft altijd veel kennis in huis en weet de systemen in de meeste gevallen snel te leren kennen om er goed mee te kunnen werken. Het is dan ook zo dat de meeste freelance boekhouders jaarlijks cursussen en trainingen volgen om bij te blijven in de sterk ontwikkelende markt. Freelance boekhouders worden het meest ingeschakeld door bedrijven die binnen het MKB vallen, maar kunnen zeker ook actief zijn voor andere bedrijven.

Werkt een freelance boekhouder online?

Een freelance boekhouder kan zeker online werken. Deze werkt soms zelfs (bijna) volledig vanuit de eigen woning. Andere freelance boekhouders geven er de voorkeur aan om bij het bedrijf zelf op kantoor te werken. Als ondernemer kun je hierin dan ook zelf een keuze maken. Wil jij een bureau reserveren voor een freelance boekhouder die jouw boekhouding komt verzorgen, of heb je liever dat alles online geregeld wordt, met eventueel hier en daar een online meeting? Jij bent de opdrachtgever, dus de freelance boekhouder past zich op jouw gewenste manier van werken aan.

De opleidingen van een freelance boekhouder

Een freelance boekhouder heeft in de meeste gevallen een financiële opleiding gevolgd op minimaal MBO niveau. Boekhouding maakt onderdeel uit van tal van opleidingen, waardoor we veel onderlinge verschillen zien tussen de gevolgde opleidingen. We zien onder meer opleidingen in Algemeen Finance, Administratief & Secretarieel en Accountancy & Finance. Een deel van de freelance boekhouders heeft een hogere opleiding gevolgd, veelal op HBO niveau.

De soft skills van een freelance boekhouder

Een freelance boekhouder heeft in de meeste gevallen al een veelzijdige ervaring opgedaan. Het voordeel van freelance boekhouders is dan ook dat zij zich voor veel verschillende bedrijven in kunnen zetten, waardoor zij steeds meer kennis opdoen. Naast deze kennis en ervaring is het ook belangrijk dat zij beschikken over de juiste soft skills, zoals:

  • Optimaal bewustzijn van financiën
  • Nauwkeurige werkwijze
  • Snelle leerling
  • Scherp oog voor details
  • Analytisch denkvermogen

Heb jij een ervaren freelance boekhouder nodig?

Ben jij voor je bedrijf op zoek naar een ervaren freelance boekhouder voor korte of langere tijd? Via Jellow kun je altijd snel en makkelijk de juiste professional vinden. Plaats jouw opdracht online en meestal ontvang je al binnen 24 uur de eerste reacties van freelance boekhouders. Je kunt vervolgens natuurlijk zelf bepalen met welke freelance boekhouder jij graag aan de slag gaat.

1.050

Nieuwe freelancers
in oktober

4.043

Opdrachtgevers

1.460

Ingeschreven Boekhouders

Vind direct jouw freelance Boekhouder!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen