Je vindt zelf de beste freelance belastingadviseur

Krijg toegang tot de beste 395 freelance belastingadviseurs in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance belastingadviseurs
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance belastingadviseurs
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance belastingadviseurs

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance belastingadviseurs binnen handbereik

Altijd de beste freelance belastingadviseurs binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance belastingadviseur. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.554 opdrachtgevers en 61.395 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 395 belastingadviseurs.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance belastingadviseurs te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance belastingadviseurs te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance belastingadviseur voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 395 belastingadviseurs, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance belastingadviseur, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance belastingadviseurs

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance belastingadviseur is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance belastingadviseurs. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.395 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.395 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.395 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met belastingadviseurs:

Is een belastingadviseur toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast belastingadviseurs ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.395 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance belastingadviseurs? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Zoek je een freelance belastingadviseur?

Een freelance belastingadviseur bidet professioneel advies op het fiscale vlak. Alle ondernemers, groot en klein, krijgen te maken met de belastingdienst. Er moet bijvoorbeeld elk kwartaal omzetbelasting worden betaald. Hiervoor moet aangifte worden gedaan. Voor veel ondernemers geldt dat er speciale belastingregelingen zijn, zoals vrijstellingen, waardoor er bespaard kan worden op de belastinguitgaven. Een freelance belastingadviseur kan je alles vertellen over de belastingregelingen, vrijstellingen en meer. Hierdoor ben je er altijd zeker van dat je niet onnodig veel belasting betaalt én dat je geen teruggave of korting misloopt.

Wat doet een freelance belastingadviseur precies?

De freelance belastingadviseur is een professional die alles weet van belastingen. Op het fiscale vlak is dit een absolute specialist. Dit betekent dat de freelance belastingadviseur elke ondernemer kan voorzien van een gedegen belastingadvies. Het advies kan alle fiscale vlakken betreffen, van belastingaangiften tot mogelijke vrijstellingen. Daarnaast weet een ervaren freelance belastingadviseur ook alles van de regels op fiscaal gebied wanneer het gaat om internationale handel. Wanneer je je goed laat adviseren op het gebied van belastingen, dan weet je zeker dat alles goed geregeld is.

Een freelance belastingadviseur voor kleine en grote projecten

De freelance belastingadviseur kan worden ingeschakeld voor een eenmalige opdracht, zoals het bieden van advies met betrekking tot de aangiften. Zelfstandigen, zoals zzp’ers, hebben in de meeste gevallen voldoende aan een eenmalig advies, vooral omdat zij een relatief kleine administratie voeren. Grote bedrijven kiezen er vaker voor om een belastingadviseur aan te nemen, veelal in loondienst, waarbij deze professional in de meeste gevallen ook verantwoordelijk is voor het doen van alle aangiften.

Het kan uiteraard zo zijn dat deze belastingadviseur tijdelijk uitgeschakeld raakt, om welke reden ook. Er kan dan een freelance belastingadviseur worden ingeschakeld om de taken tijdelijk over te nemen. In dit geval kan het zeker ook gaan om langdurigere projecten.

Een freelance belastingadviseur biedt je zekerheid

Zekerheid is altijd prettig als het om belastingen gaat. Geen ondernemer wil te maken krijgen met hoge boetes van de belastingdienst, omdat er iets niet in orde is. Ook wil je niet ineens een groot bedrag moeten betalen waar je geen rekening mee had gehouden. Als je samenwerkt met een ervaren freelance belastingadviseur, dan ben je er zeker van dat boetes worden voorkomen en dat je gebruik maakt van alle vrijstellingen en kortingen waar jij recht op hebt.

De opleidingen van een freelance belastingadviseur

De wereld van belastingen is relatief complex. Het is dan ook belangrijk dat een freelance belastingadviseur een opleiding heeft gevolgd op WO niveau. Dit kan een fiscaal rechterlijke opleiding zijn, maar het kan ook gaan om een fiscaal economische opleiding. In alle gevallen is het belangrijk dat de freelance belastingadviseur een gerichte, fiscale opleiding heeft gevolgd. Vervolgens zorgt de freelance belastingadviseur ervoor dat alle ontwikkelingen en veranderingen op fiscaal gebied goed worden bijgehouden. Op deze manier kan de freelance belastingadviseur altijd een passende dienstverlening blijven bieden.

De soft skills van een freelance belastingadviseur

In de basis heeft een freelance belastingadviseur dus altijd een relevante opleiding op WO niveau gevolgd. Een ervaren professional heeft daarnaast ook een mooi setje soft skills om in te zetten bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Onder de meest voorkomende soft skills van freelance belastingadviseurs vinden we bijvoorbeeld:

 • Optimale resultaatgerichtheid
 • Uitstekend doorzettingsvermogen
 • Ambitieuze werkwijze
 • Optimale kennis van financiën
 • Analytisch denkvermogen

Heb jij een ervaren freelance belastingadviseur nodig?

Ben jij voor een eenmalige opdracht of een langlopend project op zoek naar een ervaren freelance belastingadviseur? Via Jellow kun je altijd de professional vinden die jij nodig hebt. Je kunt eenvoudig online jouw project plaatsen, waarna de 395, aangesloten freelance belastingadviseurs hierop kunnen reageren. Dit doen zij vaak al binnen een dag. Natuurlijk kun je altijd zelf bepalen met welke freelance belastingadviseur jij aan de slag wilt.

582

Nieuwe freelancers
in April

5.554

Opdrachtgevers

395

Ingeschreven belastingadviseurs

Vind direct jouw freelance belastingadviseur!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen