Je vindt zelf de beste freelance Administratief medewerker

Krijg toegang tot de beste 3.118 freelance Administratief medewerkers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Logo Deloitte klein T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Administratief medewerkers Logo NN Group klein Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Administratief medewerkers Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Administratief medewerkers

+4.902 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

 

 

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance Administratief medewerkers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Administratief medewerkers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Administratief medewerker. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.902 opdrachtgevers en 53.272 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 3.118 Administratief medewerkers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Administratief medewerkers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Administratief medewerkers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Administratief medewerker voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 3.118 Administratief medewerkers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Administratief medewerker, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Administratief medewerkers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Administratief medewerker is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Administratief medewerkers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

 

 

Jellow Go

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Helemaal zelf doen via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’. Geadviseerd aan bedrijven tot 20 medewerkers en voor opdrachten van minder dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 53.272 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Voor bedrijven die graag een beetje extra service willen. Zelf freelancers vinden of met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘ no cure no pay’. Wij adviseren Jellow Standaard aan bedrijven met 20 tot 200 medewerkers en voor opdrachten die groter zijn dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 53.272 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Een ‘branded’ omgeving, een vast aanspreekpunt, een eigen freelance pool opbouwen en nog veel meer. Wij adviseren Jellow Enterprise voor organisaties vanaf 200 medewerkers.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 53.272 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager binnen Jellow
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Administratief medewerkers:

Is een Administratief medewerker toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Administratief medewerkers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 53.272 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Administratief medewerkers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance administratief medewerker

Een freelance administratief medewerker zorgt voor een uitstekende verzorging van de voorkomende administratieve zaken binnen een bedrijf. De freelance administratief medewerker zet zich vaak in om een hoofdverantwoordelijke, de administrateur, te ondersteunen. Binnen kleinere bedrijven is de administratief medewerker juist verantwoordelijk voor de hele administratie. Dit betekent dat deze professional alle administratieve zaken op zich neemt. Een freelance administratief medewerker heeft zich vaak al voor meerdere opdrachtgevers ingezet, waardoor deze professional over veelzijdige kennis en ervaring beschikt.

Wat doet een freelance administratief medewerker precies?

De precieze rol van een freelance administratief medewerker is afhankelijk van het bedrijf waarin deze actief is. Binnen grote bedrijven is het vaak de administratief medewerker die ondersteunende en voorbereidende taken uitvoert voor de administrateur. Uiteindelijk is het hier de administrateur die de eindverantwoordelijkheid draagt. Kleinere ondernemingen, met een beperkter aantal personeelsleden, kiezen er vaak voor om alle administratieve taken in handen van een enkele administratief medewerker te leggen. Zowel het verwerken als archiveren van financiële transacties behoort tot het takenpakket van de freelance administratief medewerker. Hierbij kan het gaat om meerdere soorten administratie, zoals:

 • Loonadministratie
 • Inkoop- en verkoopadministratie
 • Factuuradministratie
 • Debiteurenbeheer

Waar is een freelance administratief medewerker actief binnen het bedrijf?

In veel gevallen maakt de freelance administratief medewerker onderdeel uit van de administratie afdeling of van de afdeling personeelszaken, afhankelijk van het specifieke takenpakket. Ook is het mogelijk dat de freelance administratief medewerker plaatsneemt op de boekhoudafdeling. Wanneer de freelance administratief medewerker alle (financieel) administratieve taken uitvoert, dan wordt deze ook wel de bedrijfsadministrateur, de boekhouder of de administrateur genoemd. Hierbij hoort de totale verantwoordelijkheid over de gehele administratie. Binnen grote bedrijven worden freelance administratief medewerkers ook op de financieel administratieve afdelingen en de secretariële afdelingen gezien.

Diverse taken van een freelance administratief medewerker

De taken van een freelance administratief medewerker zijn per bedrijf verschillend. Ook maakt het verschil of deze professional hoofdverantwoordelijke is, of ondersteuning biedt aan de hoofdadministrateur. Onder de meest voorkomende taken van freelance administratief medewerkers vinden we bijvoorbeeld het bijhouden van de agenda, het onderhouden van klantcontacten, het op orde brengen en houden van personeelsgegevens en het verwerken van binnenkomende en uitgaande post.

De opleiding van een freelance administratief medewerker

Een freelance administratief medewerker kan een opleiding hebben gevolg op MBO en / of op HBO niveau. Er zijn dan ook veel opleidingen te noemen die een uitstekende basis vormen voor het uitvoeren van de taken van een freelance administratief medewerker. Voor bepaalde functies heeft een freelance administratief medewerker enkel de opleiding Administratie Basiskennis nodig. Voor de bekleding van hogere functies op het vlak van administratie heeft de professional een uitgebreidere opleiding nodig. Er kan dan worden gedacht aan de opleidingen Financiële Dienstverlening – Junior Assistent-Accountant / Bedrijfsadministrateur (Beroepsopleiding KBC). Echter, er zijn erg veel verschillende opleidingen waarmee iemand een administratief medewerker kan worden.

De soft skills van een freelance administratief medewerker

Soft skills zijn heel belangrijk voor de freelance administratief medewerker. Het zijn in veel gevallen deze vaardigheden die de opleiding aanvullen tot het ‘complete plaatje’ dat iemand nodig heeft om de taken uitstekend uit te voeren. In de meeste gevallen worden soft skills verder ontwikkeld binnen de carrière. Een ervaren freelance administratief medewerker:

 • Moet goed kunnen samenwerken
 • Heeft een integere instelling
 • Is in het bezit van een uitstekend financieel bewustzijn
 • Werkt altijd zeer nauwkeurig
 • Heeft een goed analytisch vermogen

Heb jij een ervaren freelance administratief medewerker nodig?

Heeft jouw bedrijf op korte termijn behoefte aan een ervaren freelance administratief medewerker? Bij Jellow vind je precies wat je zoekt. Wij hebben alle ervaren freelancers voor je klaarstaan. Je kunt eenvoudig online jouw opdracht plaatsen. Binnen 24 uur ontvang je de eerste reacties van ervaren professionals. Zo kom je al snel in contact met de mogelijk nieuwe freelance administratief medewerker voor jouw business.

48

Nieuwe freelancers
in oktober

4.902

Opdrachtgevers

3.118

Ingeschreven Administratief medewerkers

Vind direct jouw freelance Administratief medewerker!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,5 / 5
104 beoordelingen