Kies uit de 5% beste freelance Administratief medewerker

Krijg op basis van jouw opdracht een handgemaakte selectie van de beste en beschikbare freelance Administratief medewerker.

 • Direct contact met 2.142 Administratief medewerker freelancers
  Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
  Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
 • Inhuren zonder marges
  Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-Mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank stichting KNVB Gemeente Groningen

+2.931 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Administratief medewerker

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Administratief medewerker

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. 2.931 bedrijven en 2.142 Administratief medewerker freelancers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt Administratief medewerker freelancers inhuren zonder marges

Onbeperkt Administratief medewerker freelancers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 2.142 freelancers die als Administratief medewerker actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 41.738 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van ZZP manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een freelancer Administratief medewerker die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen freelance pool

Administratief medewerker freelancers zoeken met een freelancer pool

Met een freelancer pool behoud je de beste Administratief medewerker freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste Administratief medewerker freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door Administratief medewerker freelancers uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Wil jij een administratief medewerker inhuren?

Wanneer jij jouw opdracht plaatst bij Jellow, krijg je binnen 24 uur reactie van de eerste freelancers. Jij hebt dan direct contact, zonder tussenpersonen. Jij kan kijken of de freelancer goed bij jouw opdracht past en of er een wederzijdse klik. Vervolgens kunnen jullie afspreken, voor een koffie of bijvoorbeeld via Google hangouts, om de communicatie opdracht tot in de puntjes door te spreken. Vervolgens kan je de freelancer inhuren met een eenvoudige druk op de knop. Heb je nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een administratief medewerker is een medewerker die onder andere ondersteunende werkzaamheden verricht in een secretariële of financieel-administratieve werkomgeving. Ons netwerk heeft onder andere secretarieel medewerkers, secretaresses, receptionistes en bedrijfsadministratie medewerkers te bieden. Ben je zelf administratief medewerker? Kijk dan eens tussen onze opdrachten!Administratief medewerkers is op te delen in drie functiegroepen:

  • Bedrijfs-administratief medewerker
  • Receptionist/telefonist
  • Secretarieel medewerker/secretaresse

Welke werkzaamheden deze administratief medewerkers precies verrichten, verschilt per organisatie of bedrijf. Er zijn bijvoorbeeld organisaties die duidelijk een verschil maken tussen secretaresses en receptionistes, maar toch vallen deze functies beide onder administratief medewerker.

Wat doet een administratief medewerker?

Administratieve medewerkers die werkzaam zijn in de secretariële en receptionele sector houden zich voornamelijk bezig met het beheren van de agenda, waarbij ze afspraken telefonisch of per mail vastleggen of bespreken. Naast deze werkzaamheden houdt deze administratief medewerker de inkomende en uitgaande post bij, handelt en ontvangt goederen en ontvangt bezoekers.Administratieve medewerkers die werkzaam zijn binnen de financiële- en administratieve sector houden zich voornamelijk bezig met het invoeren van administratieve gegevens en het invullen en verwerken van formulieren zoals declaraties, absentie, herinneringen en aanmaningen. Tot slot houdt deze administratief medewerker zich bezig met het controleren en ordenen van de boekhouding.

1.733

Nieuwe freelancers
in November

2.931

Opdrachtgevers

41.738

Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw freelancer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn freelancer

 

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen