Je vindt zelf de beste freelance Accountant

Krijg toegang tot de beste 1.460 freelance Accountants in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Accountants Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Accountants Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Accountants Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Accountants KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Accountants Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Accountants

+4.043 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Accountants

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Accountants

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Accountants binnen handbereik

Altijd de beste freelance Accountants binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Accountant. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.043 opdrachtgevers en 48.854 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 1.460 Accountants.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Accountants te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Accountants te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Accountant voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 1.460 Accountants, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Accountant, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met  freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Accountants

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Accountant is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Accountants. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Accountants:

Is een Accountant toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Accountants ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.854 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Accountants? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance accountant

Een freelance accountant staat voor je klaar wanneer je een ervaren specialist nodig hebt voor het verzorgen van de financiële administratie van je bedrijf. In de meeste gevallen hebben grotere ondernemingen een eigen accountant in dienst. Natuurlijk kan deze tijdelijk afwezig zijn of deze kan uit dienst gaan, terwijl er nog geen vervanger is gevonden. In dit geval kun je een beroep doen op de freelance accountant. Via Jellow vind je altijd snel en makkelijk een ervaren freelance accountant die de verzorging van de financiële administratie direct op zich kan nemen. Zo voorkom je dat de administratie een rommeltje wordt door de afwezigheid van een professional binnen je team.

Wat doet een freelance accountant precies?

De freelance accountant voert alle taken uit die tot de financiële administratie van je bedrijf behoren. Deze taken zien er niet hetzelfde uit binnen alle bedrijven, vooral omdat deze mede afhankelijk zijn van de grootte van de onderneming en het personeelsbestand. Een freelance accountant kan onder meer diverse financiële verklaringen opstellen, financiële bestanden beoordelen en checken op correctheid, prognoses en jaarrekeningen opstellen, financiële overzichten controleren en andere financiële zaken regelen. De ervaren freelance accountant weet precies welke taken er op welk moment moeten worden uitgevoerd om alles op orde te houden.

Een freelance accountant of een boekhouder?

Er wordt wel eens getwijfeld tussen het inschakelen van een freelance boekhouder en een freelance accountant. In de basis voeren deze twee professionals soortgelijke taken uit.Dit betekent echter niet dat er geen verschillen zijn. De boekhouder is in de meeste gevallen iets lager opgeleid en heeft ook minder kennis van complexe zaken op het financiële vlak. Wanneer je een kleine onderneming hebt, met uitsluitend een basisadministratie, dan is het vaak prima om een freelance boekhouder in te schakelen. Hiervoor kun je uiteraard ook bij Jellow terecht. Is de financiële administratie relatief uitgebreid en complex, zoals vaak het geval is bij grotere ondernemingen? Dan is het altijd beter om een freelance accountant in te zetten. 

Diverse soorten freelance accountants

Het is goed om je er bewust van te zijn dat er verschillende soorten freelance accountants zijn. Ben je op zoek naar een bepaalde professional, dan kan het dus goed zijn om hierop te letten. Zoek je een accountant administratieconsulent? Dan heb je een freelance AA accountant nodig. Ben je op zoek naar een registratieaccountant? Dan zoek je naar een freelance RA accountant. Deze zijn vaker actief voor grote bedrijven, terwijl we de AA accountants vaker tegenkomen binnen het MKB. In de regel zijn RA accountants dan ook iets meer ervaren en breder onderlegd dan de AA accountants, al geldt voor allebei dat ze hoog opgeleid zijn.

De opleidingen van een freelance accountant

We noemden net al even dat alle freelance accountants hoog opgeleid zijn. Wel zien we verschillen in opleiding tussen de diverse soorten finance freelancers. De RA accountants zijn het hoogst opgeleid. In de meeste gevallen hebben zij een bachelor en master opleiding gevolgd aan één van de universiteiten in Nederland. De AA accountants hebben in de meeste gevallen een opleiding gevolgd op HBO niveau.

De soft skills van een freelance accountant

Een freelance accountant heeft altijd een uitstekende opleiding, of het nu om een AA of RA accountant gaat. Toch is een opleiding niet voldoende voor een professionele uitvoering van de financiële administratie. Hiervoor heeft de freelance accountant ook een goede lijst soft skills nodig. Onder de meest voorkomende soft skills vinden we bijvoorbeeld:

  • Zorgvuldige werkwijze
  • Oog voor detail
  • Analytische denkwijze
  • Communicatief sterk
  • Uitstekend begrip van de economie

Heb jij een ervaren freelance accountant nodig?

Wil jij aan de slag met een freelance of interim accountant die alles in huis heeft om jouw opdracht professioneel uit te voeren? Plaats dan je opdracht op Jellow en meestal ontvang je al binnen een dag de eerste reacties van professionals die jou van dienst kunnen zijn. Natuurlijk bepaal je zelf welke freelancer je in wilt schakelen. Ga direct aan de slag op het platform van Jellow!

1.050

Nieuwe freelancers
in oktober

4.043

Opdrachtgevers

1.460

Ingeschreven Accountants

Vind direct jouw freelance Accountant!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen