Je vindt zelf de beste freelance wordpress programmeur

Krijg toegang tot de beste 3.352 freelance wordpress programmeurs in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance wordpress programmeurs
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance wordpress programmeurs
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance wordpress programmeurs

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance wordpress programmeurs binnen handbereik

Altijd de beste freelance wordpress programmeurs binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance wordpress programmeur. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.272 opdrachtgevers en 58.492 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 3.352 wordpress programmeurs.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance wordpress programmeurs te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance wordpress programmeurs te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance wordpress programmeur voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 3.352 wordpress programmeurs, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance wordpress programmeur, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance wordpress programmeurs

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance wordpress programmeur is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance wordpress programmeurs. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 58.492 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 58.492 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 58.492 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met wordpress programmeurs:

Is een wordpress programmeur toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast wordpress programmeurs ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 58.492 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance wordpress programmeurs? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance WordPress programmeur

Een freelance WordPress programmeur staat klaar voor bedrijven die willen profiteren van een goed werkende, optimaal ingerichte WordPress website. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS en dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een CMS dat eindeloos veel mogelijkheden biedt, dat optimaal gebruiksvriendelijk is en dat makkelijk met een bedrijf mee groeit. Een ervaren freelance WordPress programmeur kan een compleet nieuwe website realiseren op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever. Daarnaast kan er natuurlijk ook een beroep worden gedaan op de services van een freelance WordPress programmeur voor het vernieuwen, aanpassen of uitbreiden van een bestaande WordPress website.

Wat doet een freelance WordPress programmeur precies?

Een ervaren freelance WordPress programmeur zorgt ervoor dat een website eruit ziet en werkt zoals dit door de opdrachtgever gewenst is. Om zeker te zijn dat ideeën van de opdrachtgever goed tot uitvoering worden gebracht, gaat de freelance WordPress programmeur het gesprek aan. Hierbij worden alle mogelijke toevoegingen en elementen doorgenomen. Daarnaast denkt de freelance WordPress programmeur mee en draagt hij of zij ideeën aan om de website uiteindelijk nog beter, mooier en krachtiger te maken. Als het idee helemaal duidelijk is, dan kan er een concept worden gemaakt. Dit concept wordt steeds verder uitgewerkt door de freelance WordPress programmeur, waardoor er uiteindelijk een professionele website ontstaat.

De freelance WordPress programmeur weet alles van WordPress

WordPress is een oplossing met eindeloos veel uitbreidingen. Er kan gebruik worden gemaakt van talloze plugins voor websites. Zo zijn er onder meer plugins voor betaalmogelijkheden, contact- en inschrijfformulieren, chatbots en de toevoeging van social media buttons. Dit zijn slechts voorbeelden, want de mogelijkheden zijn echt eindeloos. Een freelance WordPress programmeur weet niet alleen welke mogelijkheden er allemaal zijn, maar weet ook welke opties het best zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld honderden betaal-plugins, maar ze zijn lang niet allemaal even goed en betrouwbaar. Een ervaren freelance WordPress programmeur stelt vast welke plugins er nodig zijn en weet vervolgens precies wat de beste opties zijn voor de zakelijke website. WordPress kent geen geheimen voor een ervaren freelance WordPress programmeur en daar kunnen bedrijven van profiteren.

Een freelance WordPress programmeur voor je bestaande website

Vaak gaan bedrijven op zoek naar een ervaren freelance WordPress programmeur voor het laten realiseren van een nieuwe website. Toch zijn er zeker ook bedrijven die een beroep op deze professional doen voor het onder handen laten nemen van een bestaande website. Veel bedrijven hebben in het verleden eens een website laten maken en vervolgens niet meer naar de website omgekeken. Het hebben van een goede, professionele, up-to-date website wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Daarom kiezen meer ondernemers ervoor om de huidige WordPress website, die inmiddels verouderd is, te laten vernieuwen door een ervaren freelance WordPress programmeur.

De opleidingen van een freelance WordPress programmeur

Een freelance WordPress programmeur heeft in de meeste gevallen een HBO opleiding gevolgd. Hierbij kan het om diverse opleidingen gaan, van webdesign tot ICT en IT. De laatste jaren komen er meer opleidingen bij op dit vlak, maar eerder waren deze opleidingen er nog niet. Niet alle freelance WordPress programmeurs hebben dan ook een relevante opleiding als basis. Een deel van de freelance WordPress programmeur is autodidactisch, een ander deel heeft kennis vooral opgedaan via trainingen en cursussen.

De soft skills van een freelance WordPress programmeur

Een goede freelance WordPress programmeur volgt met regelmaat opfriscursussen om ervoor te zorgen dat hij of zij up to date blijft als het gaat om de ontwikkelingen. De wereld van WordPress staat namelijk nooit stil. Daarnaast hebben freelance WordPress programmeur diverse soft skills nodig, zoals:

 • Snel leervermogen
 • Oplossingsgerichte werkwijze
 • Creatief denkvermogen
 • Klantgerichte instelling
 • Goed samenwerkingsvermogen

Heb jij een ervaren freelance WordPress programmeur nodig?

Is jouw website verouderd en wil je deze laten vernieuwen, of wil je een splinternieuwe WordPress website laten realiseren? Een freelance WordPress programmeur helpt je! Bij Jellow zijn meerdere WordPress professionals aangesloten. Plaats je opdracht online en de meest geschikte professionals zullen op jouw opdracht reageren. Jij bepaalt natuurlijk met welke freelance WordPress programmeur jij het project aan wilt gaan.

623

Nieuwe freelancers
in September

5.272

Opdrachtgevers

3.352

Ingeschreven wordpress programmeurs

Vind direct jouw freelance wordpress programmeur!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
149 beoordelingen