Je vindt zelf de beste freelance PHP developer

Krijg toegang tot de beste 1.527 freelance PHP developers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance PHP developers Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance PHP developers Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance PHP developers Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance PHP developers KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance PHP developers Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance PHP developers

+4.333 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance PHP developers

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance PHP developers

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance PHP developers binnen handbereik

Altijd de beste freelance PHP developers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance PHP developer. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.333 opdrachtgevers en 50.210 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 1.527 PHP developers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance PHP developers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance PHP developers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance PHP developer voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 1.527 PHP developers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance PHP developer, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance PHP developers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance PHP developer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance PHP developers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Voor bedrijven die duurzame samenwerkingen met freelancers aangaan en meer dan 3 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Tot 6 opdrachten delen per jaar
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Direct toegang tot alle 50.210 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
Meest gekozen

Jellow Go

Voor een snelle en eenmalige zoektocht naar een freelancer. Via Jellow op basis van ‘No cure no pay’.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • 1 Opdracht delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 50.210 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 6 freelancers per jaar inhuren.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Meer dan 6 opdrachten delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Customer support
 • Direct toegang tot 50.210 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met PHP developers:

Is een PHP developer toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast PHP developers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 50.210 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance PHP developers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Zoek je een freelance PHP developer?

Een freelance PHP developer kan je uitstekend van dienst zijn als je een applicatie wilt laten ontwikkelen. Applicaties zijn natuurlijk helemaal van nu en steeds meer bedrijven willen een eigen applicatie hebben. Een freelance PHP developer weet alles van Hypertext Preprocessor, waar de afkorting PHP voor staat. Voorheen stond de afkorting voor Personal Home Page. Om een applicatie te maken moet er informatie worden verwerkt tot zogenaamde hypertext. Hiervoor maakt een freelance PHP developer gebruik van PHP. Er kunnen diverse hypertexts worden toegepast, zoals Extensible HyperText Markup Language (XHTML) en HyperText Markup Language (HTML).

Wat doet een freelance PHP developer precies?

Een computer leest geen taal zoals mensen dit doen. Een computer leest PHP. Een freelance PHP developer zorgt voor de code die uitgevoerd wordt op de pagina van de webserver. Deze code wordt door de computer gelezen, waarna het wordt getoond in de browser. Op deze manier wordt code dus door de computer omgezet in een website of applicatie. Het mooie is dat er op deze manier veel gedaan kan worden. Een freelance PHP developer kan dan ook niet alleen worden ingezet voor applicaties, maar ook voor fora, blogsites, wiki’s en CMS. De freelance PHP developer neemt het hele ontwikkelproces op zich.

De freelance PHP developer heeft brede kennis

De meest uiteenlopende toepassingen kunnen op hoog niveau worden ontwikkeld door de freelance PHP developer. Dit betekent dat een ervaren PHP developer een brede kennis heeft. Je kunt jouw wensen en eisen neerleggen bij deze professional, waarna deze de creativiteit op het idee loslaat. Vervolgens gaat de freelance PHP developer aan de slag om een plan te realiseren. Op basis van dit plan, wat uiteraard wordt overlegd, wordt de gevraagde toepassing ontwikkeld. Uiteindelijk moet de oplossing ook worden onderhouden, zodat deze ook in de toekomst up to date blijft en goed blijft werken. In de meeste gevallen zorgt de freelance PHP developer ook voor het nodige onderhoud.

Samenwerkingen van de freelance PHP developer

In de basis werkt een freelance PHP developer meestal alleen. Hij of zij ‘verhuurt’ zich als het ware aan de opdrachtgever. Dit betekent niet dat de freelance PHP developer ook daadwerkelijk alleen werkt. Wanneer deze professional wordt ingeschakeld, dan gaat de PHP developer in de meeste gevallen onderdeel uitmaken van een team dat actief is binnen het bedrijf van de opdrachtgever. Freelance PHP developers zijn dan ook flexibele personen die in de regel makkelijk samenwerken met anderen.

Voor wie zetten freelance PHP developers zich in?

Freelance PHP developers kunnen zich voor werkelijk iedere partij inzetten. Een freelance professional werkt in de meeste gevallen op projectbasis, waardoor iedere opdracht compleet anders is. Hierdoor wordt de kennis en ervaring ook met elke opdracht aangevuld, waardoor de freelance PHP developer zich steeds blijft ontwikkelen. Sommige freelance PHP developers hebben zich wel binnen een bepaalde branche gespecialiseerd.

De opleidingen van een freelance PHP developer

Verreweg de meeste freelance PHP developers hebben een opleiding gevolgd op HBO of WO niveau. De taken van een PHP developer zijn vaak relatief complex, waardoor zij een goede basis vinden in hun opleiding. In de meeste gevallen is de opleiding later aangevuld met diverse trainingen en cursussen om de kennis bij te schaven en aan te vullen.

De soft skills van een freelance PHP developer

Freelance PHP developers behoren tot de professionals die blijven ontwikkelen. Het is dan ook zo dat de mogelijkheden binnen hun vakgebied steeds breder worden. Freelance PHP developers hebben niet alleen een opleiding en aanvullende trainingen en cursussen, maar zij bezitten ook goede soft skills die bijdragen aan de professionele uitvoering van hun functie. Onder de soft skills vinden we bijvoorbeeld:

 • Analytisch ingesteld
 • Uitstekend leervermogen
 • Creatieve denkwijze
 • Innovatiegericht
 • Conceptueel denkvermogen

Heb jij een ervaren freelance PHP developer nodig?

Wil jij een applicatie laten ontwikkelen door een ervaren freelance PHP developer? Dan kun je nu eenvoudig jouw opdracht online plaatsen op het platform van Jellow voor 1.527 freelance PHP developers. In de meeste gevallen ontvang je de eerste reacties van professionals al binnen een tijdsbestek van 24 uur. Natuurlijk bepaal je altijd zelf met welke freelance PHP developer je aan de slag gaat.

538

Nieuwe freelancers
in januari

4.333

Opdrachtgevers

1.527

Ingeschreven PHP developers

Vind direct jouw freelance PHP developer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen