Je vindt zelf de beste freelance Java developer

Krijg toegang tot de beste 2.223 freelance Java developers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Java developers
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Java developers
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Java developers

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance Java developers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Java developers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Java developer. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.603 opdrachtgevers en 61.910 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 2.223 Java developers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Java developers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Java developers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Java developer voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 2.223 Java developers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Java developer, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Java developers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Java developer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Java developers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.910 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Java developers:

Is een Java developer toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Java developers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.910 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Java developers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Wat doet een freelance Java developer?

Een freelance Java developer is een professional die alle kennis over de OOP programmeertaal Java in huis heeft. Er wordt vaker gedacht dat een freelance Java developer hetzelfde is als een freelance JavaScript developer, maar dit is niet juist. Het is dan ook zo dat Java geen afkorting van JavaScript is. JavaScript is een OOP scripttaal, terwijl Java een OOP programmeertaal is. Hier zit een belangrijk verschil tussen. JavaScript is een code die alleen kan worden uitgevoerd in een browser. Deze bestaat uitsluitend uit tekst. Java daarentegen wordt toegepast voor het maken van applicaties die kunnen worden uitgevoerd in een virtuele machine. Dit betekent dat een Java code, in tegenstelling tot een JavaScript code, gecompileerd moet worden. Dit professioneel compileren kun je met een gerust hart overlaten aan een ervaren freelance Java developer.

Wat doet een freelance Java developer precies?

Een freelance Java developer houdt zich bezig met het ontwikkelen van software voor toepassing op diverse soorten systemen. Vanzelfsprekend wordt hierbij gebruik gemaakt van de OOP programmeertaal Java. Deze programmeertaal is zeer breed inzetbaar, van relatief kleine oplossingen zoals apps tot complexe oplossingen, zoals ingewikkelde computersystemen. Een ervaren freelance Java developer weet alles van de programmeertaal Java en zorgt ervoor dat een goede softwareoplossing wordt gevonden voor een specifieke toepassing. De freelance Java developer houdt zich niet alleen bezig met het ontwikkelen van het systeem, maar ook met het testen en het implementeren van het uiteindelijke systeem. In de meeste gevallen blijft de freelance Java developer betrokken voor onderhoud.

Een freelance Java developer kan ontwikkelen en door-ontwikkelen

Een freelance Java developer kan worden ingeschakeld voor het ontwikkelen van een compleet nieuwe softwareoplossing. Het is mogelijk om een ervaren freelance Java developer van schets af aan te laten beginnen. Hierbij kan de freelance Java developer natuurlijk helemaal uit gaan van jouw wensen en eisen. Toch hoeft deze professional niet helemaal van schets af aan te beginnen. Heb je al een Java oplossing, maar wil je deze laten uitbreiden, aanpassen of misschien wel gedeeltelijk vervangen? Dan kun je hiervoor ook uitstekend bij een freelance Java developer terecht.

Java kan veelzijdig worden toegepast

Het fijne van Java is wel dat het een programmeertaal is die volledig platformonafhankelijk is. Dit betekent dat het gebruikt kan worden op Mac OS, Linux en Windows. Niet voor niets behoort Java tot de meest gebruikte programmeertalen wereldwijd. Een ervaren freelance Java developer heeft hierdoor ook optimale vrijheid, vooral omdat er zo veel mogelijkheden zijn. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van Java, dan wordt de code eenmalig geschreven door de freelance Java developer. Vervolgens is het mogelijk om deze code om te zetten voor de meest uiteenlopende operatingssystemen en combinaties daarvan.

De opleidingen van een freelance Java developer

Een ervaren freelance Java developer heeft een opleiding gevolgd en afgerond op minimaal HBO niveau. We zien ook meerdere WO opleidingen voorbij komen onder de freelance Java developers. Er zijn meerdere opleidingen die een goede basis vormen om als freelance Java developer aan de slag te kunnen gaan. Hierbij kun je denken aan de opleidingen Computer Science, Technische Informatica en ICT.

De soft skills van een freelance Java developer

Een freelance Java developer heeft natuurlijk maximale kennis van programmeertaal Java, maar dit zegt niets over de talenten en kwaliteiten die deze professional verder nodig heeft om klanten en opdrachtgevers goed van dienst te kunnen zijn. Een opleiding is niet alles. De ervaren freelance Java developer beschikt ook over een goed setje soft skills, zoals:

 • Klantgerichtheid
 • Creatieve denkwijze
 • Oplossingsgericht
 • Stressbestendig
 • Analytisch denkvermogen

Heb jij een ervaren freelance Java developer nodig?

Ben jij op zoek naar een freelance Java developer die jou goed van dienst kan zijn? Dan vind je de juiste professional online via Jellow. Plaats jouw project op het Jellow-platform en de 2.223 aangesloten freelance Java developers hebben de mogelijkheid om hierop te reageren. In de meeste gevallen ontvang je de eerste reacties al binnen 24 uur na het online plaatsen van je opdracht. Kies met welke freelance Java developer jij aan de slag wil en je kunt op korte termijn starten met de samenwerking.

738

Nieuwe freelancers
in June

5.603

Opdrachtgevers

2.223

Ingeschreven Java developers

Vind direct jouw freelance Java developer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen