Kies uit de 5% beste freelance Front end developer

Krijg op basis van jouw opdracht een handgemaakte selectie van de beste en beschikbare freelance Front end developer.

  • Direct contact met 2.062 Front end developer freelancers
    Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
  • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
    Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
  • Inhuren zonder marges
    Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-Mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank stichting KNVB Gemeente Groningen

+3.315 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Front end developer

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Front end developer

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. 3.315 bedrijven en 2.062 Front end developer freelancers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt Front end developer freelancers inhuren zonder marges

Onbeperkt Front end developer freelancers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 2.062 freelancers die als Front end developer actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 45.474 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van ZZP manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een freelancer Front end developer die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen freelance pool

Front end developer freelancers zoeken met een freelancer pool

Met een freelancer pool behoud je de beste Front end developer freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste Front end developer freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door Front end developer freelancers uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Freelance front end developer

Een freelance front end developer is een professional die alle zichtbare delen ontwikkelt van een webwinkel, een website, een app of een bepaald programma. Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan online aanwezigheid. De wereld wordt steeds meer ‘online’ en ondernemingen moeten in deze trend mee. Het is namelijk een trend die niet over zal waaien. Het hebben van minimaal een zakelijke website is voor alle bedrijven een must. De website kan in twee delen worden opgesplitst, namelijk het deel dat voor iedereen zichtbaar is en het deel dat alleen zichtbaar is voor mensen die achter de schermen aan de website werken. Het deel dat voor alle online bezoekers zichtbaar is wordt ontwikkeld door de freelance front end developer.

Wat ontwikkelen freelance front end developers allemaal?

Freelance front end developers kunnen de meest uiteenlopende zichtbare online zaken ontwikkelen. Hierbij kun je denken aan websites, webwinkels en apps, maar ook aan programma’s die intern binnen het bedrijf worden gebruikt. De freelance front end developer zorgt niet alleen voor het technische deel, maar er wordt ook goed gelet op het design en in hoeverre dit bij zowel het bedrijf als de doelgroep past. Een freelance front end developer zorgt ervoor dat de oplossingen voor iedereen gebruiksvriendelijk zijn. Voor het uitvoeren van de diverse taken heeft een freelance front end developer ervaring met diverse opmaak- en scripttalen, zoals:

JavaScript
CSS
HTML

De samenwerking tussen front end en back end developers

Een freelance front end developer is dus verantwoordelijk voor het hele deel van de digitale oplossing dat zichtbaar is. Hierbij kan het gaan om de website die gezien wordt door online bezoekers of om de zichtbaarheid van een app, bijvoorbeeld. Uiteraard is er ook een deel van de digitale toepassing dat achter de schermen wordt geregeld. Dit is de zogenaamde basis waar het hele systeem op functioneert. Dit deel wordt ontwikkeld door een freelance back end developer. Het is vanzelfsprekend belangrijk dat het zichtbare deel en het niet zichtbare deel van een digitale oplossing goed op elkaar zijn afgestemd. Dit betekent dat een freelance front end developer samenwerkt met een freelance back end developer om een hoogwaardig resultaat neer te zetten.

Wat doet een freelance front end developer precies?

De taken van een freelance front end developer zijn heel divers. Zo wordt er in de meeste gevallen op de eerste plaats bepaald welk beheersysteem het meest effectief is voor het specifieke doeleinde. Dit zou bijvoorbeeld WordPress, Magento of Joomla kunnen zijn. Daarnaast zorgt de freelance front end developer ervoor dat de digitale oplossing snel en effectief werkt, dat de juiste navigatie wordt gerealiseerd en dat de vindbaarheid in zoekmachines wordt geoptimaliseerd. Technische vraagstukken worden vaak beantwoord in samenwerking met een back end developer.

De soft skills van een freelance front end developer

Veel kwaliteiten van een freelance front end developer zijn aantoonbaar. De front end developer ontwikkelt immers het zichtbare deel van een digitale oplossing, zoals een app of een website. Afgeronde projecten kunnen daarom gemakkelijk door mogelijk nieuwe klanten van de developer worden bekeken om een indruk van de kwaliteiten te krijgen. Daarnaast is het natuurlijk altijd goed om te letten op de aanwezigheid van een aantal soft skills. Zo is het goed wanneer een freelance front end developer creatief, initiatiefrijk en resultaatgericht is. Het is belangrijk dat de professional zelfstandig goed functioneert, maar ook een goede plek in kan nemen binnen een team. Een ervaren freelance front end developer denkt mee met de opdrachtgever, bedenkt zelf nieuwe oplossingen en werkt nauwkeurig en gedetailleerd.

Bij Jellow vind je jouw ideale freelance front end developer

Wil jij een webwinkel, een website, een app of een bepaald programma laten ontwikkelen en heb je hiervoor een goede front end developer nodig? Bij Jellow kun je alle freelance professionals vinden voor jouw projecten. Je zoekt eenvoudig online naar de juiste freelancers en je kunt je opdracht snel uitbesteden aan de juiste persoon. Via Jellow kun je in contact komen met maar liefst 1.724 front end developer freelancers. Start direct met zoeken naar verschillende soorten developers, zoals software developers, app developers, web developers en nog veel meer!

Zoek jij een freelance developer voor jouw opdracht?

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina, of je kan naar de ‘Hoe werkt het?’ pagina, waarop precies beschreven staat hoe Jellow nu eigenlijk werkt als je een freelancer zoekt.

631

Nieuwe freelancers
in April

3.315

Opdrachtgevers

45.474

Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw freelancer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn freelancer

 

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen