Je vindt zelf de beste freelance Front end developer

Krijg toegang tot de beste 5.169 freelance Front end developers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Front end developers
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Front end developers
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Front end developers

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance Front end developers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Front end developers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Front end developer. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.077 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 5.169 Front end developers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Front end developers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Front end developers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Front end developer voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 5.169 Front end developers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Front end developer, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Front end developers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Front end developer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Front end developers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.077 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Front end developers:

Is een Front end developer toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Front end developers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.077 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Front end developers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance front end developer

Een freelance front end developer is een professional die alle zichtbare delen ontwikkelt van een webwinkel, een website, een app of een bepaald programma. Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan online aanwezigheid. De wereld wordt steeds meer ‘online’ en ondernemingen moeten in deze trend mee. Het is namelijk een trend die niet over zal waaien. Het hebben van minimaal een zakelijke website is voor alle bedrijven een must. De website kan in twee delen worden opgesplitst, namelijk het deel dat voor iedereen zichtbaar is en het deel dat alleen zichtbaar is voor mensen die achter de schermen aan de website werken. Het deel dat voor alle online bezoekers zichtbaar is wordt ontwikkeld door de freelance front end developer.

Wat ontwikkelen freelance front end developers allemaal?

Freelance front end developers kunnen de meest uiteenlopende zichtbare online zaken ontwikkelen. Hierbij kun je denken aan websites, webwinkels en apps, maar ook aan programma’s die intern binnen het bedrijf worden gebruikt. De freelance front end developer zorgt niet alleen voor het technische deel, maar er wordt ook goed gelet op het design en in hoeverre dit bij zowel het bedrijf als de doelgroep past. Een freelance front end developer zorgt ervoor dat de oplossingen voor iedereen gebruiksvriendelijk zijn. Voor het uitvoeren van de diverse taken heeft een freelance front end developer ervaring met diverse opmaak- en scripttalen, zoals:

JavaScript
CSS
HTML

De samenwerking tussen front end en back end developers

Een freelance front end developer is dus verantwoordelijk voor het hele deel van de digitale oplossing dat zichtbaar is. Hierbij kan het gaan om de website die gezien wordt door online bezoekers of om de zichtbaarheid van een app, bijvoorbeeld. Uiteraard is er ook een deel van de digitale toepassing dat achter de schermen wordt geregeld. Dit is de zogenaamde basis waar het hele systeem op functioneert. Dit deel wordt ontwikkeld door een freelance back end developer. Het is vanzelfsprekend belangrijk dat het zichtbare deel en het niet zichtbare deel van een digitale oplossing goed op elkaar zijn afgestemd. Dit betekent dat een freelance front end developer samenwerkt met een freelance back end developer om een hoogwaardig resultaat neer te zetten.

Wat doet een freelance front end developer precies?

De taken van een freelance front end developer zijn heel divers. Zo wordt er in de meeste gevallen op de eerste plaats bepaald welk beheersysteem het meest effectief is voor het specifieke doeleinde. Dit zou bijvoorbeeld WordPress, Magento of Joomla kunnen zijn. Daarnaast zorgt de freelance front end developer ervoor dat de digitale oplossing snel en effectief werkt, dat de juiste navigatie wordt gerealiseerd en dat de vindbaarheid in zoekmachines wordt geoptimaliseerd. Technische vraagstukken worden vaak beantwoord in samenwerking met een back end developer.

De soft skills van een freelance front end developer

Veel kwaliteiten van een freelance front end developer zijn aantoonbaar. De front end developer ontwikkelt immers het zichtbare deel van een digitale oplossing, zoals een app of een website. Afgeronde projecten kunnen daarom gemakkelijk door mogelijk nieuwe klanten van de developer worden bekeken om een indruk van de kwaliteiten te krijgen. Daarnaast is het natuurlijk altijd goed om te letten op de aanwezigheid van een aantal soft skills. Zo is het goed wanneer een freelance front end developer creatief, initiatiefrijk en resultaatgericht is. Het is belangrijk dat de professional zelfstandig goed functioneert, maar ook een goede plek in kan nemen binnen een team. Een ervaren freelance front end developer denkt mee met de opdrachtgever, bedenkt zelf nieuwe oplossingen en werkt nauwkeurig en gedetailleerd.

Bij Jellow vind je jouw ideale freelance front end developer

Wil jij een webwinkel, een website, een app of een bepaald programma laten ontwikkelen en heb je hiervoor een goede front end developer nodig? Bij Jellow kun je alle freelance professionals vinden voor jouw projecten. Je zoekt eenvoudig online naar de juiste freelancers en je kunt je opdracht snel uitbesteden aan de juiste persoon. Via Jellow kun je in contact komen met maar liefst 1.724 front end developer freelancers. Start direct met zoeken naar verschillende soorten developers, zoals software developers, app developers, web developers en nog veel meer!

Zoek jij een freelance developer voor jouw opdracht?

Heb je nog meer vragen over hoe Jellow nu eigenlijk werkt of hoe je moet zoeken en inhuren? Je kan dan terecht op onze FAQ pagina, of je kan naar de ‘Hoe werkt het?’ pagina, waarop precies beschreven staat hoe Jellow nu eigenlijk werkt als je een freelancer zoekt.

590

Nieuwe freelancers
in March

5.489

Opdrachtgevers

5.169

Ingeschreven Front end developers

Vind direct jouw freelance Front end developer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen