Je vindt zelf de beste freelance Developer

Krijg toegang tot de beste 7.004 freelance developers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance developers Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance developers Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance developers Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance developers KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance developers Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance developers

+4.029 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance developers

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance developers

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance developers binnen handbereik

Altijd de beste freelance developers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Developer. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.029 opdrachtgevers en 48.371 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 7.004 developers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance developers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance developers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Developer voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 7.004 developers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Developer, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met  freelancers

Rechtstreeks contact met freelance developers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Developer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance developers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met developers:

Is een Developer toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast developers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.371 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance developers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance Arduino programmeur

Een freelance Arduino programmeur is dé professional die je verder helpt als jij een prototype wilt laten maken van een project. De laatste jaren zien we een toenemende populariteit van Arduino en op dit moment is het onder de hobbyisten al de meest gebruikte microcontroller. De toenemende populariteit zorgt er natuurlijk ook voor dat er meer professionals zijn die aan de slag gaat met Arduino.

Deze microcontroller kan het best worden gezien als een heel klein computertje dat kan worden ingezet voor de communicatie met internet of bijvoorbeeld het aansturen van elektronica. Als jij een ervaren freelance Arduino programmeur nodig hebt, dan vind je deze makkelijk en snel via Jellow.

Wat doet een freelance Arduino programmeur precies?

Een ervaren freelance Arduino programmeur weet alles van de microcontroller en alles wat daarmee mogelijk is. Wil je van een project een prototype laten maken? Dan kan een freelance Arduino programmeur dit snel voor je regelen. Wil je misschien een hittemat en verlichting toevoegen aan een mini-kas? Dit is ook goed mogelijk met de microcontroller. Alles met een microcontroller kan door een freelance Arduino programmeur worden geprogrammeerd met een Arduino. Je kunt hierbij dus ook denken aan grotere zaken, zoals een 3D printer of een CNC bank.

Een freelance Arduino programmeur voor alle projecten

Je kunt een freelance Arduino programmeur inschakelen voor zowel kleine als grote projecten. Wil je bijvoorbeeld meerdere zaken laten automatiseren, wil je codes laten opschonen of misschien wel op afstand laten programmeren? Dan zijn er ervaren freelance Arduino programmeurs die je hier uitstekend bij van dienst kunnen zijn. Je kunt via Jellow een ervaren freelance Arduino programmeur inschakelen voor een enkel project van slechts een paar uur, maar zeker ook voor langdurige projecten van weken tot wel maanden.

Maak je bedrijf klaar voor de toekomst

De maatschappij draait steeds meer om automatisering, duurzamer worden en om het slimmer maken van de meest uiteenlopende zaken. Dit is precies waar een freelance Arduino programmeur zich voor in kan zetten. Een belangrijk voordeel van de Arduino hierbij is ook wel dat het op dit moment de goedkoopste microcontroller is die op de markt te verkrijgen is. Je bereikt dus niet alleen uitstekende resultaten, maar het is ook financieel aantrekkelijk.

De opleidingen van een freelance Arduino programmeur

Een ervaren freelance Arduino programmeur heeft in de meeste gevallen een HBO opleiding, maar we zien zeker ook MBO opleidingen voorkomen. Onder de MBO opleidingen zien we dat de opleiding Mechatronica veel voorkomt onder de jongere freelance Arduino programmeurs. Daarnaast zien we ook de opleiding ICT & Technology vaker voorkomen. Vrijwel alle freelance Arduino programmeurs hebben minimaal één cursus of training gevolgd om optimaal bekend te raken met Arduino en Arduino IDE.

De soft skills van een freelance Arduino programmeur

Een freelance Arduino programmeur heeft altijd optimale kennis van de mogelijkheden met de Arduino, maar dat is in de regel niet voldoende voor een professionele uitvoering van elke opdracht. Een freelance Arduino programmeur heeft hiervoor natuurlijk ook de juiste soft skills nodig. Onder de meest voorkomende soft skills van freelance Arduino programmeurs vinden we bijvoorbeeld:

  • Analytisch denkvermogen
  • Zelfstandige werkwijze
  • Creatieve denkwijze
  • Nauwkeurige werkwijze
  • Oplossingsgerichtheid

Heb jij een ervaren freelance Arduino programmeur nodig?

Ben jij op zoek naar een ervaren freelance Arduino programmeur? Bij Jellow zijn 7.004 Arduino programmeurs aangesloten die opdrachtgevers op freelance basis van dienst willen zijn. Je kunt jouw specifieke opdracht eenvoudig online plaatsen op ons platform. De professionals die jou van dienst kunnen zijn reageren in de meeste gevallen snel. In de meeste gevallen kun je al binnen 24 uur na het plaatsen van je opdracht de eerste reacties verwachten. Dit betekent dat je via Jellow altijd snel aan de slag kunt met een goede freelance Arduino programmeur.

764

Nieuwe freelancers
in oktober

4.029

Opdrachtgevers

7.004

Ingeschreven developers

Vind direct jouw freelance Developer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen