Je vindt zelf de beste freelance Applicatie ontwikkelaar

Krijg toegang tot de beste 7.299 freelance Applicatie ontwikkelaars in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Applicatie ontwikkelaars
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Applicatie ontwikkelaars
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Applicatie ontwikkelaars

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance Applicatie ontwikkelaars binnen handbereik

Altijd de beste freelance Applicatie ontwikkelaars binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Applicatie ontwikkelaar. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.616 opdrachtgevers en 62.071 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 7.299 Applicatie ontwikkelaars.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Applicatie ontwikkelaars te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Applicatie ontwikkelaars te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Applicatie ontwikkelaar voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 7.299 Applicatie ontwikkelaars, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Applicatie ontwikkelaar, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Applicatie ontwikkelaars

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Applicatie ontwikkelaar is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Applicatie ontwikkelaars. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.071 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.071 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 62.071 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Applicatie ontwikkelaars:

Is een Applicatie ontwikkelaar toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Applicatie ontwikkelaars ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 62.071 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Applicatie ontwikkelaars? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance applicatieontwikkelaar

Een freelance applicatieontwikkelaar heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van de meest uiteenlopende soorten applicaties. Steeds meer bedrijven willen een eigen applicatie om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn of om intern effectiever te kunnen werken. Een freelance applicatieontwikkelaar luistert naar de wensen en eisen voor een maatwerk applicatie en vertaalt deze informatie naar een goed werkend resultaat. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden in de wereld van applicaties, ofwel apps, waardoor de meest uiteenlopende elementen kunnen worden aangesproken om een resultaat naar wens neer te zetten. Een ervaren freelance applicatieontwikkelaar zorgt ervoor dat de uiteindelijke applicatie optimaal voordeel biedt.

Wat doet een freelance applicatieontwikkelaar precies?

Een freelance applicatieontwikkelaar zet zich in voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Het uiteindelijke doel van deze professional is het opleveren van een goed werkende applicatie die doet wat deze hoort te doen. De freelance applicatieontwikkelaar heeft optimale kennis van alle mogelijkheden en toepassingen. Deze zal dan ook zorgen voor toevoeging van de juiste elementen aan de applicatie. De freelance applicatieontwikkelaar levert niet alleen een applicatie die aan de eisen voldoet, maar zorgt in de meeste gevallen ook voor het onderhoud van de betreffende app. Updates en onderhoud worden op professionele wijze door de freelance applicatieontwikkelaar verzorgd. In bepaalde gevallen gebeurt dit vanuit een (onderhouds)abonnement.

Het testproces van de freelance applicatieontwikkelaar

Applicaties zijn tegenwoordig zeer veelzijdig en uitgebreid. Hoe meer zaken er aan een applicatie worden toegevoegd, hoe meer risico er ontstaat dat er ergens storing wordt veroorzaakt of dat zaken met elkaar gaan botsen. Om dit te voorkomen zorgt de freelance applicatieontwikkelaar voortdurend voor tests. Na elke fase wordt er getest of alles nog steeds werkt zoals het zou moeten. Op deze manier kunnen eventuele foutjes direct worden opgespoord en aangepakt. Wanneer de applicatie helemaal klaar is, dan zal deze door de ervaren freelance applicatieontwikkelaar nogmaals uitvoerig worden getest voordat deze uiteindelijk in gebruik kan worden genomen.

De freelance applicatieontwikkelaar voor zakelijke software

Wanneer er wordt gedacht aan applicaties, dan denken we vaak direct aan mobiele apps. Dit zijn zeker applicaties die door een freelance applicatieontwikkelaar gemaakt kunnen worden. Echter, deze professional kan meer dan dat. We kennen namelijk niet alleen mobiele applicaties, maar ook zakelijke softwareoplossingen die onder applicaties vallen. Wil je een informatiesysteem of een database laten ontwikkelen? Dan kun je dus ook prima bij een freelance applicatieontwikkelaar terecht. Het ontwikkelen van zakelijke software behoort altijd tot de mogelijkheden. Dit is dan ook precies het punt waarop de freelance applicatieontwikkelaar anders is dan de app developer. Een app developer is namelijk gespecialiseerd in het ontwikkelen van uitsluitend mobiele apps.

De opleidingen van een freelance applicatieontwikkelaar

Een freelance freelance applicatieontwikkelaar heeft minimaal een opleiding op HBO niveau. We zien verschillende opleidingen voorbij komen, waaronder technische informatica en softwareontwikkeling. Een ander deel van de freelance applicatieontwikkelaars heeft een opleiding op WO niveau gevolgd. We zien hier bijvoorbeeld de opleiding Computer Science vaak terugkomen, maar er zijn zeker ook andere opleidingen die als prima basis dienen. De wereld van applicaties is aan veranderingen onderhevig. De meeste freelance applicatieontwikkelaars blijven up to date door cursussen en trainingen te volgen.

De soft skills van een freelance applicatieontwikkelaar

Een goede freelance applicatieontwikkelaar kan altijd terugvallen op kennis en ervaring uit opleidingen en eerdere werkprojecten. Daarnaast is het voor een freelance applicatieontwikkelaar belangrijk om bepaalde soft skills in te kunnen zetten. Onder de meest voorkomende soft skills vinden we:

 • Creatief denkvermogen
 • Klantgerichte instelling
 • Oplossingsgerichte werkwijze
 • Snelle leerling
 • Analytisch denkvermogen

Heb jij een ervaren freelance applicatieontwikkelaar nodig?

Wil jij een maatwerk applicatie laten ontwikkelen? Dan kun jij natuurlijk goed gebruik maken van de diensten van een freelance applicatieontwikkelaar. Plaats jouw opdracht vandaag nog online op het platform van Jellow en vaak ontvang je al binnen 24 uur de eerste reacties van ervaren professionals. Jij kiest welke freelance applicatieontwikkelaar je wilt inzetten op jouw project.

305

Nieuwe freelancers
in June

5.616

Opdrachtgevers

7.299

Ingeschreven Applicatie ontwikkelaars

Vind direct jouw freelance Applicatie ontwikkelaar!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen