Je vindt zelf de beste freelance App developer

Krijg toegang tot de beste 3.891 freelance App developers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance App developers
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance App developers
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance App developers

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance App developers binnen handbereik

Altijd de beste freelance App developers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance App developer. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.653 opdrachtgevers en 62.460 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 3.891 App developers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance App developers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance App developers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance App developer voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 3.891 App developers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance App developer, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance App developers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance App developer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance App developers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 62.460 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met App developers:

Is een App developer toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast App developers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 62.460 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance App developers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Een freelance app developer vinden voor je opdracht?

Een freelance app developer kan je uitstekend van dienst zijn als je een mobiele app wilt laten ontwikkelen voor je bedrijf. In deze tijd kiezen steeds meer ondernemingen voor een eigen app oplossing. Het is dan ook zo dat consumenten steeds vaker verwachten dat een bedrijf praktische applicaties biedt voor op de smartphone en tablet. De freelance app developer, ook wel mobile (app) developer genoemd, is niet alleen een professional in de ontwikkeling van een passende, maatwerk app. Deze specialist zorgt voor het hele proces, waaronder ook voor de implementatie en het onderhoud van de app.

Wat doet een freelance app developer precies?

Freelance app developers kunnen de meest uiteenlopende apps ontwikkelen, voor tal van doeleinden. Zo kunnen zij zorgen voor een scala aan toepassingen binnen een app, waaronder nieuws, navigatie, internetbankieren, reisinformatie en natuurlijk ook spelelementen. De opdrachtgever kan uiteraard de wensen en eisen voorleggen aan de freelance app developer, welke deze zal vertalen naar een passende oplossing. Een freelance app developer kan niet alleen nieuwe apps ontwikkelen en implementeren, maar is ook dé aangewezen professional voor het uitbreiden en verder ontwikkelen van bestaande applicaties. Zowel de technische als de functionele kant van de applicatie worden door de freelance app developer bewaakt.

Overige taken van freelance app developers

Freelance app developers kunnen de meest uiteenlopende taken uitvoeren als het gaat om applicaties. Zo kunnen zij onder meer documentatie opstellen en beheren, updates uitvoeren en het onderhoud verzorgen en meedenken over doelen en mogelijkheden van zowel bestaande als nieuwe applicaties. Daarnaast zorgen freelance app developers er ook voor dat er een goede koppeling bestaat van de applicatie front end met de ontwikkeling van de back end.

Een freelance app developer of een applicatieontwikkelaar?

Er wordt wel vaker gedacht dat de freelance app developer in feite hetzelfde doet als een applicatieontwikkelaar, maar dit is niet juist. Een applicatieontwikkelaar is namelijk geen professional die zich uitsluitend bezighoudt met de ontwikkeling van apps voor smart devices. Deze specialist maakt onder meer ook databases, informatiesystemen en andere zakelijke software. Dit geldt niet voor de freelance app developer, die zich wel uitsluitend richt op mobiele applicaties. Een freelance app developer weet alles van Windows Phone, Android en iOS, maar het kan zeker ook zijn dat deze specialist zich in één van de besturingssystemen heeft gespecialiseerd.

Samenweringen van de freelance app developer

Steeds meer bedrijven laten een eigen app ontwikkelen. Hiervoor kunnen zij gebruik maken van de dienstverlening van een freelance app developer. In de meeste gevallen gaat deze professional deel uitmaken van een heel team professionals. Freelance app developers werken regelmatig samen met onder meer back end developers en front end developers, UX designers, Java developers en UI designers.

De opleidingen van een freelance app developer

We zien vaak dat een freelance app developer een opleiding heeft op HBO of WO niveau. Diverse opleidingen zien we vaker terugkomen onder deze professionals, zoals informatica en technische informatica, maar ook WO Computer Science. Freelance app developers blijven zichzelf voortdurend ontwikkelen. Dit is ook nodig om hun werkzaamheden goed uit te kunnen blijven voeren. De wereld van mobiele applicaties blijft veranderen en de beste freelance app developers groeien hierin mee.

De soft skills van een freelance app developer

De ervaren freelance app developer valt niet alleen terug op zijn of haar opleidingen en trainingen, maar kan ook aanspraak maken op een mooie set soft skills. Onder de meest voorkomende soft skills van freelance app developers vinden we bijvoorbeeld:

 • Oplossingsgericht
 • Klantvriendelijk
 • Goed inlevingsvermogen
 • Creatief denkvermogen
 • Echte teamplayer

Heb jij een ervaren freelance app developer nodig?

Wil jij een maatwerk mobiele applicatie laten ontwikkelen of wil je een bestaande mobiele app laten uitbreiden of aanpassen? Dan kan een freelance app developer je uitstekend van dienst zijn. Plaats jouw specifieke opdracht direct op het platform van Jellow en de eerste professionals zullen vaak al binnen 24 uur reageren. Maak een keuze uit de diverse ervaren freelance app developers en ga ermee aan de slag.

313

Nieuwe freelancers
in July

5.653

Opdrachtgevers

3.891

Ingeschreven App developers

Vind direct jouw freelance App developer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen