Je vindt zelf de beste freelance App developer

Krijg toegang tot de beste 1.604 freelance App developers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance App developers Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance App developers Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance App developers Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance App developers KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance App developers Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance App developers

+4.333 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance App developers

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance App developers

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance App developers binnen handbereik

Altijd de beste freelance App developers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance App developer. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.333 opdrachtgevers en 50.210 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 1.604 App developers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance App developers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance App developers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance App developer voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 1.604 App developers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance App developer, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance App developers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance App developer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance App developers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Voor bedrijven die duurzame samenwerkingen met freelancers aangaan en meer dan 3 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Tot 6 opdrachten delen per jaar
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Direct toegang tot alle 50.210 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
Meest gekozen

Jellow Go

Voor een snelle en eenmalige zoektocht naar een freelancer. Via Jellow op basis van ‘No cure no pay’.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • 1 Opdracht delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 50.210 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 6 freelancers per jaar inhuren.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Meer dan 6 opdrachten delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Customer support
 • Direct toegang tot 50.210 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met App developers:

Is een App developer toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast App developers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 50.210 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance App developers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Een freelance app developer vinden voor je opdracht?

Een freelance app developer kan je uitstekend van dienst zijn als je een mobiele app wilt laten ontwikkelen voor je bedrijf. In deze tijd kiezen steeds meer ondernemingen voor een eigen app oplossing. Het is dan ook zo dat consumenten steeds vaker verwachten dat een bedrijf praktische applicaties biedt voor op de smartphone en tablet. De freelance app developer, ook wel mobile (app) developer genoemd, is niet alleen een professional in de ontwikkeling van een passende, maatwerk app. Deze specialist zorgt voor het hele proces, waaronder ook voor de implementatie en het onderhoud van de app.

Wat doet een freelance app developer precies?

Freelance app developers kunnen de meest uiteenlopende apps ontwikkelen, voor tal van doeleinden. Zo kunnen zij zorgen voor een scala aan toepassingen binnen een app, waaronder nieuws, navigatie, internetbankieren, reisinformatie en natuurlijk ook spelelementen. De opdrachtgever kan uiteraard de wensen en eisen voorleggen aan de freelance app developer, welke deze zal vertalen naar een passende oplossing. Een freelance app developer kan niet alleen nieuwe apps ontwikkelen en implementeren, maar is ook dé aangewezen professional voor het uitbreiden en verder ontwikkelen van bestaande applicaties. Zowel de technische als de functionele kant van de applicatie worden door de freelance app developer bewaakt.

Overige taken van freelance app developers

Freelance app developers kunnen de meest uiteenlopende taken uitvoeren als het gaat om applicaties. Zo kunnen zij onder meer documentatie opstellen en beheren, updates uitvoeren en het onderhoud verzorgen en meedenken over doelen en mogelijkheden van zowel bestaande als nieuwe applicaties. Daarnaast zorgen freelance app developers er ook voor dat er een goede koppeling bestaat van de applicatie front end met de ontwikkeling van de back end.

Een freelance app developer of een applicatieontwikkelaar?

Er wordt wel vaker gedacht dat de freelance app developer in feite hetzelfde doet als een applicatieontwikkelaar, maar dit is niet juist. Een applicatieontwikkelaar is namelijk geen professional die zich uitsluitend bezighoudt met de ontwikkeling van apps voor smart devices. Deze specialist maakt onder meer ook databases, informatiesystemen en andere zakelijke software. Dit geldt niet voor de freelance app developer, die zich wel uitsluitend richt op mobiele applicaties. Een freelance app developer weet alles van Windows Phone, Android en iOS, maar het kan zeker ook zijn dat deze specialist zich in één van de besturingssystemen heeft gespecialiseerd.

Samenweringen van de freelance app developer

Steeds meer bedrijven laten een eigen app ontwikkelen. Hiervoor kunnen zij gebruik maken van de dienstverlening van een freelance app developer. In de meeste gevallen gaat deze professional deel uitmaken van een heel team professionals. Freelance app developers werken regelmatig samen met onder meer back end developers en front end developers, UX designers, Java developers en UI designers.

De opleidingen van een freelance app developer

We zien vaak dat een freelance app developer een opleiding heeft op HBO of WO niveau. Diverse opleidingen zien we vaker terugkomen onder deze professionals, zoals informatica en technische informatica, maar ook WO Computer Science. Freelance app developers blijven zichzelf voortdurend ontwikkelen. Dit is ook nodig om hun werkzaamheden goed uit te kunnen blijven voeren. De wereld van mobiele applicaties blijft veranderen en de beste freelance app developers groeien hierin mee.

De soft skills van een freelance app developer

De ervaren freelance app developer valt niet alleen terug op zijn of haar opleidingen en trainingen, maar kan ook aanspraak maken op een mooie set soft skills. Onder de meest voorkomende soft skills van freelance app developers vinden we bijvoorbeeld:

 • Oplossingsgericht
 • Klantvriendelijk
 • Goed inlevingsvermogen
 • Creatief denkvermogen
 • Echte teamplayer

Heb jij een ervaren freelance app developer nodig?

Wil jij een maatwerk mobiele applicatie laten ontwikkelen of wil je een bestaande mobiele app laten uitbreiden of aanpassen? Dan kan een freelance app developer je uitstekend van dienst zijn. Plaats jouw specifieke opdracht direct op het platform van Jellow en de eerste professionals zullen vaak al binnen 24 uur reageren. Maak een keuze uit de diverse ervaren freelance app developers en ga ermee aan de slag.

538

Nieuwe freelancers
in januari

4.333

Opdrachtgevers

1.604

Ingeschreven App developers

Vind direct jouw freelance App developer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen