Je vindt zelf de beste freelance youtube editor

Krijg toegang tot de beste 869 freelance youtube editors in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance youtube editors
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance youtube editors
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance youtube editors

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance youtube editors binnen handbereik

Altijd de beste freelance youtube editors binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance youtube editor. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.458 opdrachtgevers en 60.677 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 869 youtube editors.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance youtube editors te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance youtube editors te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance youtube editor voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 869 youtube editors, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance youtube editor, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance youtube editors

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance youtube editor is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance youtube editors. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 60.677 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 60.677 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 60.677 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met youtube editors:

Is een youtube editor toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast youtube editors ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 60.677 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance youtube editors? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance YouTube editor

Een freelance YouTube editor zorgt voor pakkend videomateriaal dat kan worden gepresenteerd op het sociale kanaal. YouTube is hét videokanaal en is eindeloos populair. Steeds meer mensen zijn dagelijks op dit sociale videonetwerk te vinden voor het bekijken van video’s.

De populariteit van YouTube groeit met de dag. Dit merken bedrijven natuurlijk ook en dat zorgt ervoor dat steeds meer ondernemingen aan de slag willen met een freelance YouTube editor. Als jij een ervaren freelance YouTube editor in wilt schakelen voor je bedrijf, dan kun je jouw ideale professional makkelijk en snel via Jellow vinden.

Wat doet een freelance YouTube editor precies?

In de basis zorgt de freelance YouTube editor voor de bewerking van ruw videomateriaal, zodat het materiaal geschikt wordt om op YouTube te plaatsen. Hoe beter de video, hoe meer effect deze zal hebben op het kanaal. Ruw videomateriaal wordt niet zo goed bekeken als professioneel, hoogwaardig videomateriaal.

Het is daarom aan de freelance YouTube editor om het ruwe materiaal om te zetten in materiaal van optimale kwaliteit. De ervaren freelance YouTube editor maakt in de meeste gevallen gebruik van specifieke software voor videobewerking om effectieve inhoud voor YouTube te creëren.

Effectieve video’s creëren voor op YouTube

Er zijn eindeloos veel video’s te vinden op YouTube. We hebben het niet over tienduizenden of honderdduizenden video’s, maar over miljarden video’s. Het is dan ook zo dat er dagelijks meer dan 500.000 nieuwe video’s op YouTube worden geplaatst. Dit laat de teller jaarlijks een eind omhoog schieten. Voor bedrijven betekent dit ook dat videomateriaal op YouTube maximaal effectief moet zijn om écht impact te hebben.

Dit is precies waar een freelance YouTube editor op uit is. Deze professional zet zich in om het beste videomateriaal te creëren voor op YouTube. Het doel van de freelance YouTube editor is om een zo groot mogelijk publiek te bereiken met hoogwaardig, doelgericht videomateriaal.

Een breed takenpakket van de freelance YouTube editor

Het is aan de freelance YouTube editor om te zorgen voor een perfect eindresultaat om te plaatsen op YouTube. Hier komt nog aardig wat bij kijken. Het takenpakket van de freelance YouTube editor is dan ook veelzijdig. Vaak werkt deze professional met meerdere montageprogramma’s. De freelance YouTube editor ordent het videomateriaal, monteert alle beelden, voegt effecten en kleurcorrecties toe, synchroniseert en optimaliseert het geluid en voegt, indien gewenst, geluidseffecten of muziek toe.

De opleidingen van een freelance YouTube editor

Er is nog geen specifieke opleiding voor het bewerken van video’s voor YouTube. Het is dan ook zo dat er geen relevante opleiding is voor deze specifieke tak van videobewerking. Wat we wel zien is dat veel freelance YouTube editors een opleiding op een creatief vlak hebben gevolgd. Hierbij kan het gaan om een opleiding in design of kunst en cultuur.

Daarnaast zijn er zeker ook professionals die een technische opleiding of een IT / ICT opleiding hebben gevolgd. De meeste freelance YouTube editors hebben meerdere cursussen en trainingen gevolgd op het vlak van videobewerking.

De soft skills van een freelance YouTube editor

De hard skills van freelance YouTube editors komen meestal uit trainingen en cursussen, al hebben de meesten zeker wel al een basis om op voort te borduren. Natuurlijk hebben freelance YouTube editors ook een goede set soft skills nodig om in te zetten bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Onder de meest voorkomende soft skills van freelance YouTube editors vinden we bijvoorbeeld:

 • Scherp oog voor detail
 • Goed gedisciplineerd
 • Creatieve denkwijze
 • Innovatief inzicht
 • Doorzettingsvermogen

Heb jij een ervaren freelance YouTube editor nodig?

Wil jij ook actief worden op YouTube met hoogwaardige, doeltreffende video’s? Dan kun jij wel de ondersteuning van een ervaren freelance YouTube editor gebruiken. Deze vind je natuurlijk via Jellow. 869 ervaren YouTube editors zijn bij Jellow aangesloten en kunnen jou op freelance basis van dienst zijn. Plaats je project online en de geschikte professionals reageren binnen korte tijd. Natuurlijk bepaal je altijd zelf met welke freelance YouTube editor jij aan de slag gaat.

913

Nieuwe freelancers
in February

5.458

Opdrachtgevers

869

Ingeschreven youtube editors

Vind direct jouw freelance youtube editor!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen