Je vindt zelf de beste freelance videograaf

Krijg toegang tot de beste 350 freelance videografen in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Logo Deloitte klein T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance videografen Logo NN Group klein Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance videografen Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance videografen

+4.906 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

 

 

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance videografen binnen handbereik

Altijd de beste freelance videografen binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance videograaf. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.906 opdrachtgevers en 53.228 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 350 videografen.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance videografen te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance videografen te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance videograaf voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 350 videografen, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance videograaf, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance videografen

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance videograaf is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance videografen. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

 

 

Jellow Go

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Helemaal zelf doen via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’. Geadviseerd aan bedrijven tot 20 medewerkers en voor opdrachten van minder dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 53.228 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Voor bedrijven die graag een beetje extra service willen. Zelf freelancers vinden of met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘ no cure no pay’. Wij adviseren Jellow Standaard aan bedrijven met 20 tot 200 medewerkers en voor opdrachten die groter zijn dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 53.228 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Een ‘branded’ omgeving, een vast aanspreekpunt, een eigen freelance pool opbouwen en nog veel meer. Wij adviseren Jellow Enterprise voor organisaties vanaf 200 medewerkers.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 53.228 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager binnen Jellow
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met videografen:

Is een videograaf toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast videografen ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 53.228 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance videografen? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance videograaf

Een freelance videograaf staat voor je klaar om de meest uiteenlopende soorten video’s voor je te maken. Je kunt gebruikmaken van de diensten van een freelance videograaf voor het op unieke wijze in beeld brengen van producten of diensten, maar ook voor tal van andere zaken. Denk onder meer aan interviews, evenementen, promo’s en corporate stories. Een ervaren freelance videograaf weet precies wat er nodig is om jouw video opvallend en pakkend te maken. Een freelance videograaf kan alleen werken, maar het is ook mogelijk om meerdere videograven te laten samenwerken wanneer de uiteindelijke montage hierom vraagt. 

Wat doet een freelance videograaf precies?

Een freelance videograaf wordt ook wel een cameraman genoemd. Echter, er zijn wel wat verschillen. Zo is een cameraman lang niet altijd zelf verantwoordelijk voor het bewerken van het opgenomen materiaal. Vaak werkt de cameraman hiervoor samen met een video editor. Een ervaren freelance videograaf doet de bewerking en montage van videomateriaal in de meeste gevallen zelf, zodat er een complete service geleverd kan worden. De freelance videograaf kan worden ingezet voor het effectief in beeld brengen van allerhande zaken voor bedrijven, van pakkende promo’s tot lanceringen van nieuwe producten en van evenementen tot bedrijfsfilms. 

Een freelance videograaf intern of extern inzetten

Bedrijven kunnen een freelance videograaf inschakelen om in het bedrijf zelf materiaal op te nemen. In dit geval gaat de freelance videograaf op de locatie van de opdrachtgever aan de slag, soms voor slechts een dagdeel en soms voor een langere periode, afhankelijk van de omvang van de opdracht. Het kan natuurlijk ook zijn dat de freelance videograaf buiten het bedrijf werkt. In dit geval kan het materiaal worden opgenomen in de studio van de videograaf of op een externe locatie die door de opdrachtgever wordt gekozen. Weet je zelf niet goed wat nu de beste optie is voor het realiseren van het gewenste videomateriaal voor jouw bedrijf? Dan kan een ervaren freelance videograaf je natuurlijk optimaal adviseren op basis van jouw specifieke wensen en eisen. 

Samenwerkingen van de freelance videograaf

Zeker voor kleinere projecten zien we vaker dat de freelance videograaf alleen werkt. Kleinere opdrachten zijn uitstekend zelfstandig door de videograaf uit te voeren. Gaat het om een groter project? Dan zien we vaker dat de freelance videograaf samenwerkt met andere professionals, zoals andere videograven en cameramensen, marketing professionals, fotografen en diverse freelance designers. Wordt het materiaal gemaakt voor een website? Dan zien we bijvoorbeeld dat er ook vaak wordt samengewerkt met diverse web designers en developers om een hoogwaardig eindresultaat te realiseren. 

De opleidingen van een freelance videograaf

De freelance videograaf kan een MBO of HBO opleiding hebben gevolgd. Diverse opleidingen zijn geschikt als basis voor een freelance videograaf. Zo zien we onder meer opleidingen in de Media & Journalistiek, Kunst & Cultuur, Marketing & Communicatie, Creatief & Design. We zien ook vaker dat fotografen zich omvormen tot videograven door diverse trainingen en cursussen. Verreweg de meeste freelance videograven blijven cursussen volgen om hun vaardigheden en kwaliteiten verder uit te breiden en te ontwikkelen. 

De soft skills van een freelance videograaf

Freelance videograven blijven hun kwaliteiten steeds ontwikkelen. Het is dan ook zo dat de mogelijkheden steeds veelzijdiger worden. Voor een ervaren freelance videograaf is het belangrijk om met deze innovaties mee te blijven groeien. Naast het volgen van cursussen en trainingen is het voor een freelance videograaf ook belangrijk om de juiste soft skills te bezitten, waaronder:

 • Scherp oog voor details
 • Creatieve denkwijze
 • Conceptueel denkvermogen
 • Flexibele werkinstelling
 • Sterk vermogen tot anticiperen

Heb jij een ervaren freelance videograaf nodig?

Wil jij een goede freelance videograaf inzetten bij één van je komende projecten? Dan vind je via Jellow dé professional die jij nodig hebt. Omschrijf je project en plaats je opdracht online op ons platform. Bij ons aangesloten freelancers kunnen reageren wanneer zij jou goed van dienst kunnen zijn. Je ontvangt vaak al binnen 24 uur de eerste reacties. Zo kun je via Jellow altijd snel aan de slag met een ervaren freelance videograaf.

809

Nieuwe freelancers
in september

4.906

Opdrachtgevers

350

Ingeschreven videografen

Vind direct jouw freelance videograaf!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,5 / 5
104 beoordelingen