Je vindt zelf de beste freelance Video editor

Krijg toegang tot de beste 412 freelance Video editors in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Logo Deloitte klein T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Video editors Logo NN Group klein Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Video editors Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Video editors

+4.831 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

 

 

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance Video editors binnen handbereik

Altijd de beste freelance Video editors binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Video editor. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.831 opdrachtgevers en 52.618 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 412 Video editors.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Video editors te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Video editors te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Video editor voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 412 Video editors, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Video editor, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Video editors

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Video editor is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Video editors. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

 

 

Jellow Go

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Helemaal zelf doen via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’. Geadviseerd aan bedrijven tot 20 medewerkers en voor opdrachten van minder dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 52.618 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Voor bedrijven die graag een beetje extra service willen. Zelf freelancers vinden of met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘ no cure no pay’. Wij adviseren Jellow Standaard aan bedrijven met 20 tot 200 medewerkers en voor opdrachten die groter zijn dan 100 uur.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 52.618 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Een ‘branded’ omgeving, een vast aanspreekpunt, een eigen freelance pool opbouwen en nog veel meer. Wij adviseren Jellow Enterprise voor organisaties vanaf 200 medewerkers.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 52.618 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager binnen Jellow
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Video editors:

Is een Video editor toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Video editors ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 52.618 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Video editors? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een freelance video editor?

Een video editor heeft zich gespecialiseerd in het bewerken van video’s. In de meeste gevallen krijgt een video editor een ruwe opname toegeschoven waar hij of zij mee aan de slag gaat. De video wordt niet alleen van betere kwaliteit gemaakt, maar wordt op veel verschillende manieren bijgeschaafd. Op deze manier ontstaan onder meer professionele product- en bedrijfsfilms. In deze tijd gaat de video een steeds belangrijkere rol spelen voor bedrijven, ook op social media. Hierdoor kiezen steeds meer ondernemingen ervoor om met video’s aan de slag te gaan. In de meeste gevallen is er dan een video editor nodig om de video professioneel en opvallend te maken. Voor een ervaren video editor ben je altijd aan het juiste adres bij Jellow.

Wat doet een video editor precies?

Een video editor zorgt ervoor dat een ruwe video om wordt gevormd tot een professionele video. Het monteren van een video is daarmee de meest belangrijke taak van een ervaren video editor. Een ruwe video is vaak van onvoldoende kwaliteit om de publiceren. Het is belangrijk om de video van begin tot einde te doorlopen en bij te schaven, waarna er uiteindelijk een professionele, kwalitatief hoogwaardige video ontstaat. De ervaren video editor werkt met meerdere programma’s en heeft maximale kennis van videobewerking om elke video om te zetten in professionele inhoud.

Waar let een video editor op?

Een video editor let op alle zaken binnen de video. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de kwaliteit van de diverse beelden en naar de continuïteit hiervan, zodat de video editor ervoor kan zorgen dat er geen onvolkomenheden in de video zichtbaar zijn. Een goede video editor kijkt naar een juiste volgorde van de beelden. In de praktijk betekent dit vaak dat bepaalde beelden sterk bewerkt moeten worden of helemaal moeten worden verwijderd uit de video. Uiteindelijk worden de juiste beelden geselecteerd en gemonteerd tot een professionele, goed lopende video.

Specifieke taken van een video editor

Een video editor heeft een goede collectie vaardigheden, maar niet alle vaardigheden zullen voor elk project ingezet hoeven worden. Hierdoor kan het takenpakket van de video editor per project anders zijn. Onder de veel voorkomende taken van een video editor vinden we onder meer:

 • Ordenen van diverse beelden
 • Montage van de beelden
 • Beelden knippen, bijsnijden en plakken
 • Effecten toevoegen
 • Kleurcorrecties toepassen
 • Geluid synchroniseren en optimaliseren
 • Eventueel (muziek)geluiden toevoegen
 • Werken met verschillende montageprogramma’s

Waar werkt een video editor?

Een video editor kan intern werken, bijvoorbeeld bij een onderneming die gespecialiseerd is in het maken van filmproducties. Hier voert de video editor alle opdrachten uit in opdracht van, in de meeste gevallen, een filmproducent of een regisseur. Tegenwoordig worden er ook veel bedrijf gerelateerde video’s gemaakt. De video editors die hiermee aan de slag gaan werken vaak op freelancebasis of als ZZP’er. In de meeste gevallen werken zij met een bedrijf samen aan één of meerdere projecten, waarna zij weer doorstromen naar een andere opdrachtgever.

De opleidingen van een video editor

Een ervaren video editor heeft in de meeste gevallen een opleiding op HBO niveau gevolgd. Hierbij gaat het veelal om een opleiding op het gebied van Kunst en Cultuur of op het vlak van Entertainment. Daarnaast zien we ook meerdere technische opleidingen en creatief / design technische opleidingen voorkomen onder de video editors.

De soft skills van een video editor

Video editors weten alles van montageprogramma’s waarmee zij video’s kunnen bewerken, maar hiermee zijn zij er nog niet. Een ervaren, professionele video editor kan voor zijn of haar opdrachten ook terugpakken op diverse soft skills. Onder de meest voorkomende soft skills van video editors vinden we bijvoorbeeld:

 • Omgevingsinzicht
 • Doorzettingsvermogen
 • Creatief denkvermogen
 • Discipline
 • Analytisch inzicht

Heb jij een ervaren freelance video editor nodig?

Ben jij op zoek naar een ervaren freelance video editor voor één of meerdere projecten? Bij Jellow vind je gegarandeerd de professional die jij nodig hebt. Je kunt bij ons eenvoudig online een opdracht plaatsen. Vervolgens kunnen de freelancers en ZZP’ers die bij ons zijn aangesloten hierop reageren. In de meeste gevallen ontvang je de eerste reacties al binnen 24 uur. Op deze manier vind je via Jellow altijd snel de juiste video editor voor jouw project(en).

492

Nieuwe freelancers
in augustus

4.831

Opdrachtgevers

412

Ingeschreven Video editors

Vind direct jouw freelance Video editor!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,5 / 5
104 beoordelingen