Je vindt zelf de beste freelance Video editor

Krijg toegang tot de beste 574 freelance Video editors in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Video editors Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Video editors Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Video editors Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Video editors KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Video editors Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Video editors

+4.351 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Video editors

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Video editors

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Video editors binnen handbereik

Altijd de beste freelance Video editors binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Video editor. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.351 opdrachtgevers en 50.311 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 574 Video editors.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Video editors te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Video editors te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Video editor voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 574 Video editors, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Video editor, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Video editors

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Video editor is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Video editors. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Voor bedrijven die duurzame samenwerkingen met freelancers aangaan en meer dan 3 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Tot 6 opdrachten delen per jaar
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Direct toegang tot alle 50.311 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
Meest gekozen

Jellow Go

Voor een snelle en eenmalige zoektocht naar een freelancer. Via Jellow op basis van ‘No cure no pay’.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • 1 Opdracht delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 50.311 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 6 freelancers per jaar inhuren.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Meer dan 6 opdrachten delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Customer support
 • Direct toegang tot 50.311 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Video editors:

Is een Video editor toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Video editors ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 50.311 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Video editors? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een freelance video editor?

Een video editor heeft zich gespecialiseerd in het bewerken van video’s. In de meeste gevallen krijgt een video editor een ruwe opname toegeschoven waar hij of zij mee aan de slag gaat. De video wordt niet alleen van betere kwaliteit gemaakt, maar wordt op veel verschillende manieren bijgeschaafd. Op deze manier ontstaan onder meer professionele product- en bedrijfsfilms. In deze tijd gaat de video een steeds belangrijkere rol spelen voor bedrijven, ook op social media. Hierdoor kiezen steeds meer ondernemingen ervoor om met video’s aan de slag te gaan. In de meeste gevallen is er dan een video editor nodig om de video professioneel en opvallend te maken. Voor een ervaren video editor ben je altijd aan het juiste adres bij Jellow.

Wat doet een video editor precies?

Een video editor zorgt ervoor dat een ruwe video om wordt gevormd tot een professionele video. Het monteren van een video is daarmee de meest belangrijke taak van een ervaren video editor. Een ruwe video is vaak van onvoldoende kwaliteit om de publiceren. Het is belangrijk om de video van begin tot einde te doorlopen en bij te schaven, waarna er uiteindelijk een professionele, kwalitatief hoogwaardige video ontstaat. De ervaren video editor werkt met meerdere programma’s en heeft maximale kennis van videobewerking om elke video om te zetten in professionele inhoud.

Waar let een video editor op?

Een video editor let op alle zaken binnen de video. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de kwaliteit van de diverse beelden en naar de continuïteit hiervan, zodat de video editor ervoor kan zorgen dat er geen onvolkomenheden in de video zichtbaar zijn. Een goede video editor kijkt naar een juiste volgorde van de beelden. In de praktijk betekent dit vaak dat bepaalde beelden sterk bewerkt moeten worden of helemaal moeten worden verwijderd uit de video. Uiteindelijk worden de juiste beelden geselecteerd en gemonteerd tot een professionele, goed lopende video.

Specifieke taken van een video editor

Een video editor heeft een goede collectie vaardigheden, maar niet alle vaardigheden zullen voor elk project ingezet hoeven worden. Hierdoor kan het takenpakket van de video editor per project anders zijn. Onder de veel voorkomende taken van een video editor vinden we onder meer:

 • Ordenen van diverse beelden
 • Montage van de beelden
 • Beelden knippen, bijsnijden en plakken
 • Effecten toevoegen
 • Kleurcorrecties toepassen
 • Geluid synchroniseren en optimaliseren
 • Eventueel (muziek)geluiden toevoegen
 • Werken met verschillende montageprogramma’s

Waar werkt een video editor?

Een video editor kan intern werken, bijvoorbeeld bij een onderneming die gespecialiseerd is in het maken van filmproducties. Hier voert de video editor alle opdrachten uit in opdracht van, in de meeste gevallen, een filmproducent of een regisseur. Tegenwoordig worden er ook veel bedrijf gerelateerde video’s gemaakt. De video editors die hiermee aan de slag gaan werken vaak op freelancebasis of als ZZP’er. In de meeste gevallen werken zij met een bedrijf samen aan één of meerdere projecten, waarna zij weer doorstromen naar een andere opdrachtgever.

De opleidingen van een video editor

Een ervaren video editor heeft in de meeste gevallen een opleiding op HBO niveau gevolgd. Hierbij gaat het veelal om een opleiding op het gebied van Kunst en Cultuur of op het vlak van Entertainment. Daarnaast zien we ook meerdere technische opleidingen en creatief / design technische opleidingen voorkomen onder de video editors.

De soft skills van een video editor

Video editors weten alles van montageprogramma’s waarmee zij video’s kunnen bewerken, maar hiermee zijn zij er nog niet. Een ervaren, professionele video editor kan voor zijn of haar opdrachten ook terugpakken op diverse soft skills. Onder de meest voorkomende soft skills van video editors vinden we bijvoorbeeld:

 • Omgevingsinzicht
 • Doorzettingsvermogen
 • Creatief denkvermogen
 • Discipline
 • Analytisch inzicht

Heb jij een ervaren freelance video editor nodig?

Ben jij op zoek naar een ervaren freelance video editor voor één of meerdere projecten? Bij Jellow vind je gegarandeerd de professional die jij nodig hebt. Je kunt bij ons eenvoudig online een opdracht plaatsen. Vervolgens kunnen de freelancers en ZZP’ers die bij ons zijn aangesloten hierop reageren. In de meeste gevallen ontvang je de eerste reacties al binnen 24 uur. Op deze manier vind je via Jellow altijd snel de juiste video editor voor jouw project(en).

739

Nieuwe freelancers
in januari

4.351

Opdrachtgevers

574

Ingeschreven Video editors

Vind direct jouw freelance Video editor!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen