Kies uit de 5% beste freelance Video editor

Krijg op basis van jouw opdracht een handgemaakte selectie van de beste en beschikbare freelance Video editor.

  • Direct contact met 417 Video editor freelancers
    Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
  • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
    Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
  • Inhuren zonder marges
    Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-Mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank stichting KNVB Gemeente Groningen

+3.321 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Video editor

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een Video editor

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. 3.321 bedrijven en 417 Video editor freelancers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt Video editor freelancers inhuren zonder marges

Onbeperkt Video editor freelancers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 417 freelancers die als Video editor actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 45.519 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van ZZP manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een freelancer Video editor die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen freelance pool

Video editor freelancers zoeken met een freelancer pool

Met een freelancer pool behoud je de beste Video editor freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste Video editor freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door Video editor freelancers uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Freelance video editor gezocht?

Zoek je iemand die beelden of audiobestanden voor je bewerkt? Huur dan een freelance video editor in. Wat die voor je doet? Dat vertellen we je graag.

Wat doet een freelance video editor?

Een freelance video editor selecteert en bewerkt beelden en/of audio en zet ze in de juiste volgorde. Hij of zij voorziet bestaand bewegend beeld en geluid dus van de finishing touch, zodat je video klaar is om te posten. Ook special effects, ondertiteling en titels vallen daaronder.Natuurlijk kan een freelance editor overweg met materiaal van een professionele cameraman of filmmaker. Maar ook video’s die je met een smartphone schiet, kan een goede editor monteren tot een representatieve video voor jouw bedrijf.

Competenties van een goede freelance editor

De juiste editor heeft een showreel of portfolio met bewegend beeld en geluid die past bij jouw organisatie. Een video editor is creatief, heeft een beeldstijl, artistiek inzicht en een goed beeld van jouw organisatiestructuur en identiteit. Omdat een freelance video editor in allerlei organisaties kan werken en afhankelijk is van geleverd materiaal door andere disciplines, moet hij of zij goed kunnen schakelen en samenwerken met verschillende partijen. Afhankelijk van waar ze werken, krijgen ze te maken met onder meer redacteurs, regisseurs, producers, cameramannen en scenarioschrijvers.Tot slot is het belangrijk dat de video editor beschikt over de juiste apparatuur, computerprogramma’s en, indien nodig, licenties voor bijvoorbeeld audiogebruik.

Organisaties waar freelance video editors werken

Video editors werken in de audiovisuele sector en daarom vaak bij bijvoorbeeld televisie, radio, productiebedrijven, reclame of filmmaatschappijen. In de media zijn ze ook breed vertegenwoordigd. Omdat ieder bedrijf tegenwoordig veel gebruikmaakt van bewegend beeld, zijn freelance video editors eigenlijk inzetbaar in iedere organisatie met behoefte aan professioneel bewerkte media-uitingen.

Het uurtarief van een freelance video editor

Veel freelance editors leggen zich toe op een bepaalde niche. Denk aan special effects, reclamevideo’s, documentaires of videoclips voor bands en artiesten. Daarom wisselt het uurtarief, afhankelijk van de ervaring van de freelancer die je zoekt. Voor beginnende freelance video editors ligt het tarief rond de 40 euro, terwijl ervaren editors en filmmakers soms 80 euro per uur vragen. Ook een dag- of projectprijs is voor veel freelancers geen probleem.

748

Nieuwe freelancers
in April

3.321

Opdrachtgevers

45.519

Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw freelancer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn freelancer

 

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen