Je vindt zelf de beste freelance Graphic designer

Krijg toegang tot de beste 3.281 freelance Graphic designers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Graphic designers
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Graphic designers
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Graphic designers

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance Graphic designers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Graphic designers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Graphic designer. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.086 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 3.281 Graphic designers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Graphic designers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Graphic designers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Graphic designer voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 3.281 Graphic designers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Graphic designer, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Graphic designers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Graphic designer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Graphic designers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Graphic designers:

Is een Graphic designer toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Graphic designers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.086 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Graphic designers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance graphic designer

Een freelance graphic designer staat voor je klaar als je ijzersterke visuals wilt laten maken. In deze tijd kan een bedrijf eigenlijk niet meer zonder visuals. We zien over heel internet dat visuele inhoud een steeds sterkere rol gaat spelen, zowel op websites als op bijvoorbeeld social media. Een freelance graphic designer kan pakkende visuals creëren die perfect zijn afgestemd op houw specifieke doelgroep. Wil je je (ook) focussen op visuele inhoud voor printmedia? Dan kan een freelance graphic designer je hier natuurlijk ook uitstekend bij van dienst zijn.

Wat doet een freelance graphic designer precies?

Een freelance graphic designer heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van de meest uiteenlopende visuele inhoud, ook wel grafische inhoud. Er zijn zeker nog bedrijven die printmedia uitgeven. Het is van belang om deze printmedia een pakkend design mee te geven, zodat je effectief kunt voorkomen dat uitgave direct in de papierbak belandt. Een freelance graphic designer helpt je hierbij. Steeds meer bedrijven stappen over van printmedia op online publicaties. Hier geldt natuurlijk eigenlijk hetzelfde. Het is belangrijk om uniek, pakkend en doeltreffend te zijn. Er zijn veel bedrijven online te vinden en het is aan jouw bedrijf om op te vallen tussen je concurrenten. Een freelance graphic designer maakt visuele inhoud waarmee jouw bedrijf zich online weet te onderscheiden.

De freelance graphic designer is sterk in visuals

Afbeeldingen kunnen we tegenwoordig natuurlijk allemaal maken. Toch, het zijn niet gewoon de standaard afbeeldingen waarmee de grootste indruk wordt gemaakt. Als bedrijf wil je jouw doelgroep optimaal aanspreken en dan heb je ijzersterke visuals nodig. Alles moet kloppen binnen deze visuele inhoud, van lettertype en lettergrootte tot kleur en vorm. Een ervaren freelance graphic designer weet precies wat jouw visuele inhoud nodig heeft om echt de aandacht te trekken van jouw specifieke doelgroep. Hier doet een freelance graphic designer zelf onderzoek naar, maar deze professional werkt natuurlijk ook met jou samen. Op deze manier wordt er een compleet beeld verkregen van wat nodig is om een zo breed mogelijk, relevant publiek te bereiken.

Jouw plannen bespreken met de freelance graphic designer

Heb jij al een plan voor wat je uit wilt brengen naar jouw doelgroep? Weet je al welke vormen van media je aan wilt spreken, bijvoorbeeld? Een freelance graphic designer weet precies wat wel werkt en wat niet werkt voor jouw doelgroep. Het is daarom dat een freelance graphic designer graag met je meedenkt over de juiste aanpak. Ga je voor printmedia? Kies je toch voor sterke visuele inhoud op je website of ligt je focus vooral op het vergroten van je bereik via social media? Een ervaren freelance graphic designer bespreekt de plannen met jou en draagt goede ideeën aan voor een optimaal effect van de visuals.

De opleidingen van een freelance graphic designer

De freelance graphic designer heeft in de meeste gevallen een studie gevolgd in de creatieve richting. We zien vaak een HBO opleiding voorbij komen in de richting van Marketing & product of Creatief & Design. Natuurlijk zijn er ook andere opleidingen die een perfecte basis vormen om uiteindelijk als freelance graphic designer aan de slag te kunnen gaan.

De soft skills van een freelance graphic designer

De soft skills van de freelance graphic designer zijn misschien nog wel belangrijker dan de opleiding die in de basis van deze professional een rol speelt. Het is belangrijk dat de freelance graphic designer de juiste soft skills bezit om zijn of haar functie naar tevredenheid van de opdrachtgever uit te voeren. Hierbij kun je onder meer denken aan de volgende soft skills:

 • Innovatieve denkwijze
 • Creatief denkvermogen
 • Kritische werkinstelling
 • Klantgerichte visie
 • Analytisch denkvermogen
 • Heb jij een ervaren freelance graphic designer nodig?

Een freelance graphic designer staat voor je klaar als jij sterke, pakkende visuals wilt laten ontwerpen en uitwerken. Ben jij op zoek naar dé freelance graphic designer die jouw doelgroep effectief weet te bereiken met de juiste visuele inhoud? Dan vind je deze professional via Jellow. Plaats nu jouw opdracht online en vaak ontvang je al binnen 24 uur de eerste reacties.

602

Nieuwe freelancers
in March

5.489

Opdrachtgevers

3.281

Ingeschreven Graphic designers

Vind direct jouw freelance Graphic designer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen