Je vindt zelf de beste freelance Grafisch vormgever

Krijg toegang tot de beste 2.993 freelance Grafisch vormgevers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch vormgevers Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch vormgevers Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch vormgevers Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch vormgevers KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch vormgevers Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch vormgevers

+4.333 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch vormgevers

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch vormgevers

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Grafisch vormgevers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Grafisch vormgevers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Grafisch vormgever. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.333 opdrachtgevers en 50.210 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 2.993 Grafisch vormgevers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Grafisch vormgevers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Grafisch vormgevers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Grafisch vormgever voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 2.993 Grafisch vormgevers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Grafisch vormgever, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Grafisch vormgevers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Grafisch vormgever is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Grafisch vormgevers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Voor bedrijven die duurzame samenwerkingen met freelancers aangaan en meer dan 3 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Tot 6 opdrachten delen per jaar
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Direct toegang tot alle 50.210 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
Meest gekozen

Jellow Go

Voor een snelle en eenmalige zoektocht naar een freelancer. Via Jellow op basis van ‘No cure no pay’.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • 1 Opdracht delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 50.210 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 6 freelancers per jaar inhuren.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Meer dan 6 opdrachten delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Customer support
 • Direct toegang tot 50.210 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Grafisch vormgevers:

Is een Grafisch vormgever toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Grafisch vormgevers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 50.210 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Grafisch vormgevers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Grafisch vormgever

Een grafisch vormgever heeft zich gespecialiseerd in het omzetten van informatie naar visuele publicaties. Mensen zijn visueel ingestelde wezens. Wij zijn beter in staat om informatie te begrijpen wanneer we de informatie in visuele vorm krijgen aangeboden. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor om tekstuele informatie aan te vullen met – of geheel te vervangen door – visuele informatie. Een grafisch vormgever zorgt voor het omzetten van informatie naar visuele inhoud. De grafisch vormgever kan op deze manier begrijpelijke inhoud maken voor onder meer multimedia en drukwerk.

Wat doet een grafisch vormgever precies?

We kennen veel verschillende soorten media, welke we vooral in kunnen schalen onder printmedia (drukwerk) en online media. Een ervaren grafisch vormgever ontwerpt visuele inhoud voor diverse vormen van media. Het is belangrijk dat visuele inhoud op een pakkende, effectieve wijze aan wordt geboden aan de doelgroep. Visuele inhoud moet krachtig zijn, moet de interesse wekken en de aandacht vasthouden. Uiteindelijk is het belangrijkste doel van de grafisch vormgever om de informatie op een heldere, makkelijke en begrijpelijke wijze over te brengen.

Een grafisch vormgever kijkt naar alle aspecten

Een ervaren grafisch vormgever heeft de vaak lastige taak om tekst en beeld bij elkaar te brengen, waarna er een geheel ontstaat dat de doelgroep aanspreekt. In bepaalde gevallen werkt een grafisch vormgever alleen, maar in de praktijk komt het zeker voor dat deze professionals samenwerken met diverse andere partijen. Hierbij kan het onder meer gaan om communicatieadviseurs, fotografen illustrators. Een grafisch vormgever besteedt aandacht aan elk detail en zorgt ervoor dat alles precies op elkaar afgestemd wordt. Hierbij kan worden gedacht aan het effectief samenbrengen van de volgende aspecten:

 • Illustraties en foto’s
 • Kolombreedte (typografie)
 • Lettertypen en lettergrootten
 • Kleurgebruik
 • Regelafstanden
 • Indeling (lay-out)

Waarvoor kun je een grafisch vormgever inschakelen?

We kennen ontzettend veel verschillende soorten media. Wanneer we deze varianten opsplitsen in twee groepen, dan komen we uit op drukwerk (printmedia) en op online media. Een grafisch vormgever kan op beide vlakken actief zijn, maar kan zich ook hebben gespecialiseerd in één van beide vormen. Een ervaren grafisch vormgever kan zich onder meer bezighouden met magazine artikelen, brochures en folders, logo’s, krantenberichten, websites en webwinkels, digitale nieuwsbrieven, social media campagnes en offline advertenties. Uiteindelijk kun je een ervaren grafisch vormgever inschakelen voor het omzetten van alle soorten informatie naar visuele inhoud.

De grafisch vormgever biedt maatwerk

Een grafisch vormgever heeft geen standaard stappenplan voor de taken die hij of zij uitvoert. Het is namelijk zo dat de dienstverlening van een grafisch vormgever voor een heel groot deel wordt aangepast aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. Uiteindelijk is het belangrijk dat de visuele presentatie goed past bij de opdrachtgever en bij de doelgroep die aangesproken moet worden. Dit betekent dat de grafisch vormgever nauw samenwerkt met de opdrachtgever om ervoor te zorgen dat het resultaat optimaal past bij zowel bedrijf als doelgroep.

De opleidingen van een grafisch vormgever

Grafisch vormgever word je niet vanzelf. Het is zo dat je niet vanzelfsprekend kunt starten aan de opleiding tot grafisch vormgever. Hiervoor moet je aantoonbaar over diverse technische talenten beschikken. Voor de meeste opleidingen geldt dat er aan strenge toelatingseisen voldaan moet worden. Meerdere opleidingen zijn een goede basis om als grafisch vormgever aan de slag te gaan. Hierbij valt te denken aan de opleidingen Creatief en Design, Media en Journalistiek, Marketing en Product. De meest genoten opleiding is de opleiding HBO Grafische Vormgeving. Alle opleidingen voor grafische vormgeving worden gevolgd op HBO of WO niveau.

De soft skills van een grafisch vormgever

Grafisch vormgevers zijn hoog opgeleide professionals met een goed gevoel voor techniek, voor detail en voor visuals. Daarnaast beschikken zij over een mooi pakket soft skills die bijdragen aan het bereiken van de beste resultaten. Onder de belangrijkste soft skills van grafisch vormgevers vinden we bijvoorbeeld:

 • Kritische instelling
 • Klantgerichtheid
 • Creatief denkvermogen
 • Innovatieve visie
 • Analytisch denkvermogen

Heb jij een ervaren grafisch vormgever nodig?

Wil jij voor een project een ervaren grafisch vormgever inschakelen? Dan kun je via Jellow zeker de professional vinden die jij nodig hebt. Je kunt eenvoudig jouw opdracht op ons platform plaatsen. De freelancers en ZZP’ers die jou van dienst kunnen zijn hebben de mogelijkheid op hierop te reageren. Meestal ontvang je al binnen 24 uur de eerste reacties van ervaren grafisch vormgevers. Maak je keuze uit 2.993 Grafisch vormgever freelancers en jullie kunnen aan de slag!

538

Nieuwe freelancers
in januari

4.333

Opdrachtgevers

2.993

Ingeschreven Grafisch vormgevers

Vind direct jouw freelance Grafisch vormgever!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen