Je vindt zelf de beste freelance Grafisch ontwerper

Krijg toegang tot de beste 2.993 freelance Grafisch ontwerpers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch ontwerpers Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch ontwerpers Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch ontwerpers Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch ontwerpers KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch ontwerpers Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch ontwerpers

+4.333 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch ontwerpers

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch ontwerpers

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Grafisch ontwerpers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Grafisch ontwerpers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Grafisch ontwerper. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.333 opdrachtgevers en 50.210 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 2.993 Grafisch ontwerpers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Grafisch ontwerpers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Grafisch ontwerpers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Grafisch ontwerper voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 2.993 Grafisch ontwerpers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Grafisch ontwerper, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Grafisch ontwerpers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Grafisch ontwerper is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Grafisch ontwerpers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Voor bedrijven die duurzame samenwerkingen met freelancers aangaan en meer dan 3 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Tot 6 opdrachten delen per jaar
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Direct toegang tot alle 50.210 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
Meest gekozen

Jellow Go

Voor een snelle en eenmalige zoektocht naar een freelancer. Via Jellow op basis van ‘No cure no pay’.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • 1 Opdracht delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • 1 Gebruikersaccount
 • Customer support light
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 50.210 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows & gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 6 freelancers per jaar inhuren.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Meer dan 6 opdrachten delen
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Customer support
 • Direct toegang tot 50.210 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard
 • Optioneel: Contract- en urenregistratie via Jellow (€2,50- per gewerkt uur)

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Grafisch ontwerpers:

Is een Grafisch ontwerper toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Grafisch ontwerpers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 50.210 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Grafisch ontwerpers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance grafisch ontwerper

Een freelance grafisch ontwerper maakt visuele inhoud op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever. Steeds meer bedrijven gaan focussen op het verspreiden van visuele inhoud, onder meer op de eigen zakelijke website en op social media. Het is dan ook zo dat visuele inhoud steeds belangrijker wordt. Ondernemers kunnen een freelance grafisch ontwerper inschakelen om deze visuele inhoud te creëren.

Overigens kan een ervaren freelance grafisch ontwerper niet alleen inhoud creëren voor online verspreiding. Deze professional kan ook ontwerpen maken voor fysieke media.

Wat doet een freelance grafisch ontwerper precies?

De freelance grafisch ontwerper zorgt ervoor dat informatie wordt omgezet in visuele inhoud. In de meeste gevallen wordt er inhoud gecreëerd aan de hand van een concept dat door het bedrijf of een externe partij is ontwikkeld. Daarnaast kan het ook zijn dat het bedrijf de freelance grafisch ontwerper vooral zo veel mogelijk vrij laat, zodat deze de eigen creativiteit optimaal aan kan spreken.

Uiteraard is dit afhankelijk van zowel de opdracht als het beoogde doel van de visuele inhoud. De visuele inhoud wordt door een freelance grafisch designer op een zo doeltreffend mogelijke wijze vormgegeven, zodat de beste resultaten worden bereikt.

De freelance grafisch ontwerper voor diverse visuals

Een ervaren freelance grafisch ontwerper kan zijn of haar skills inzetten voor het creëren van de meest uiteenlopende soorten visuals. Deze visuals kunnen op verschillende manieren worden aangeboden. Tegenwoordig houden de freelance grafisch ontwerpers zich vooral bezig met het creëren van inhoud voor online verspreiding, onder meer via social media. Het is dan ook zo dat internet steeds belangrijker wordt. Bedrijven moeten eigenlijk online aanwezig zijn om geen kansen mis te lopen. Zij hebben een actieve website en actieve social media accounts nodig.

Het zijn de freelance grafisch ontwerpers die zorgen voor de juiste visuele inhoud om de doelgroep mee aan te spreken. Natuurlijk zijn er zeker ook nog freelance grafisch ontwerpers die vooral ontwerpen voor fysieke media of printmedia, zoals brochures, folders en tijdschriften.

Waar houdt een freelance grafisch ontwerper zich mee bezig?

Het creëren van visuele inhoud klinkt misschien eenvoudig, maar er komt meer bij kijken dan de meeste mensen denken. Een ervaren freelance grafisch ontwerper doet vooraf goed onderzoek en bepaalt hoe een visual eruit moet zien om de specifieke doelgroep optimaal aan te spreken. Hierbij wordt onder meer aandacht besteed aan het bepalen van de illustraties, de specifieke indeling, het kleurgebruik, het lettertype en het formaat van de letters.

De opleidingen van een freelance grafisch ontwerper

Een freelance grafisch ontwerper heeft vaak een opleiding op het creatieve vlak, zoals een opleiding in design of marketing, maar we zien ook opleidingen in de journalistiek en de communicatie. Sommige freelance grafisch ontwerpers hebben opleidingen op beide vlakken. Vrijwel alle grafisch ontwerpers hebben een opleiding op minimaal HBO niveau.

De soft skills van een freelance grafisch ontwerper

Een goede freelance grafisch ontwerper bezit de juiste soft skills om altijd tegemoet te kunnen komen aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. Onder de meest voorkomende soft skills van freelance grafisch ontwerpers zien we bijvoorbeeld:

 • Innovatieve denkwijze
 • Creatieve instelling
 • Kritische denkwijze
 • Scherp oog voor detail
 • Klantvriendelijke werkwijze

Heb jij een ervaren freelance grafisch ontwerper nodig?

Steeds meer bedrijven gaan aan de slag met een freelance grafisch ontwerper. Het is dan ook zo dat visuele inhoud een steeds grotere rol gaat spelen. Ben jij voor jouw onderneming op zoek naar een ervaren freelance grafisch ontwerper die pakkende, effectieve visuals kan maken om jouw doelgroep aan te spreken? Plaats je opdracht dan nu via Jellow en ontvang vaak binnen een dag al reacties van professionals. Natuurlijk kies je zelf met welke freelance grafisch ontwerper jij aan de slag wilt.

538

Nieuwe freelancers
in januari

4.333

Opdrachtgevers

2.993

Ingeschreven Grafisch ontwerpers

Vind direct jouw freelance Grafisch ontwerper!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen