Je vindt zelf de beste freelance Grafisch ontwerper

Krijg toegang tot de beste 5.426 freelance Grafisch ontwerpers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch ontwerpers
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch ontwerpers
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Grafisch ontwerpers

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance Grafisch ontwerpers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Grafisch ontwerpers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Grafisch ontwerper. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.512 opdrachtgevers en 61.128 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 5.426 Grafisch ontwerpers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Grafisch ontwerpers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Grafisch ontwerpers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Grafisch ontwerper voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 5.426 Grafisch ontwerpers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Grafisch ontwerper, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Grafisch ontwerpers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Grafisch ontwerper is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Grafisch ontwerpers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.128 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.128 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.128 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Grafisch ontwerpers:

Is een Grafisch ontwerper toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Grafisch ontwerpers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.128 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Grafisch ontwerpers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance grafisch ontwerper

Een freelance grafisch ontwerper maakt visuele inhoud op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever. Steeds meer bedrijven gaan focussen op het verspreiden van visuele inhoud, onder meer op de eigen zakelijke website en op social media. Het is dan ook zo dat visuele inhoud steeds belangrijker wordt. Ondernemers kunnen een freelance grafisch ontwerper inschakelen om deze visuele inhoud te creëren.

Overigens kan een ervaren freelance grafisch ontwerper niet alleen inhoud creëren voor online verspreiding. Deze professional kan ook ontwerpen maken voor fysieke media.

Wat doet een freelance grafisch ontwerper precies?

De freelance grafisch ontwerper zorgt ervoor dat informatie wordt omgezet in visuele inhoud. In de meeste gevallen wordt er inhoud gecreëerd aan de hand van een concept dat door het bedrijf of een externe partij is ontwikkeld. Daarnaast kan het ook zijn dat het bedrijf de freelance grafisch ontwerper vooral zo veel mogelijk vrij laat, zodat deze de eigen creativiteit optimaal aan kan spreken.

Uiteraard is dit afhankelijk van zowel de opdracht als het beoogde doel van de visuele inhoud. De visuele inhoud wordt door een freelance grafisch designer op een zo doeltreffend mogelijke wijze vormgegeven, zodat de beste resultaten worden bereikt.

De freelance grafisch ontwerper voor diverse visuals

Een ervaren freelance grafisch ontwerper kan zijn of haar skills inzetten voor het creëren van de meest uiteenlopende soorten visuals. Deze visuals kunnen op verschillende manieren worden aangeboden. Tegenwoordig houden de freelance grafisch ontwerpers zich vooral bezig met het creëren van inhoud voor online verspreiding, onder meer via social media. Het is dan ook zo dat internet steeds belangrijker wordt. Bedrijven moeten eigenlijk online aanwezig zijn om geen kansen mis te lopen. Zij hebben een actieve website en actieve social media accounts nodig.

Het zijn de freelance grafisch ontwerpers die zorgen voor de juiste visuele inhoud om de doelgroep mee aan te spreken. Natuurlijk zijn er zeker ook nog freelance grafisch ontwerpers die vooral ontwerpen voor fysieke media of printmedia, zoals brochures, folders en tijdschriften.

Waar houdt een freelance grafisch ontwerper zich mee bezig?

Het creëren van visuele inhoud klinkt misschien eenvoudig, maar er komt meer bij kijken dan de meeste mensen denken. Een ervaren freelance grafisch ontwerper doet vooraf goed onderzoek en bepaalt hoe een visual eruit moet zien om de specifieke doelgroep optimaal aan te spreken. Hierbij wordt onder meer aandacht besteed aan het bepalen van de illustraties, de specifieke indeling, het kleurgebruik, het lettertype en het formaat van de letters.

De opleidingen van een freelance grafisch ontwerper

Een freelance grafisch ontwerper heeft vaak een opleiding op het creatieve vlak, zoals een opleiding in design of marketing, maar we zien ook opleidingen in de journalistiek en de communicatie. Sommige freelance grafisch ontwerpers hebben opleidingen op beide vlakken. Vrijwel alle grafisch ontwerpers hebben een opleiding op minimaal HBO niveau.

De soft skills van een freelance grafisch ontwerper

Een goede freelance grafisch ontwerper bezit de juiste soft skills om altijd tegemoet te kunnen komen aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. Onder de meest voorkomende soft skills van freelance grafisch ontwerpers zien we bijvoorbeeld:

 • Innovatieve denkwijze
 • Creatieve instelling
 • Kritische denkwijze
 • Scherp oog voor detail
 • Klantvriendelijke werkwijze

Heb jij een ervaren freelance grafisch ontwerper nodig?

Steeds meer bedrijven gaan aan de slag met een freelance grafisch ontwerper. Het is dan ook zo dat visuele inhoud een steeds grotere rol gaat spelen. Ben jij voor jouw onderneming op zoek naar een ervaren freelance grafisch ontwerper die pakkende, effectieve visuals kan maken om jouw doelgroep aan te spreken? Plaats je opdracht dan nu via Jellow en ontvang vaak binnen een dag al reacties van professionals. Natuurlijk kies je zelf met welke freelance grafisch ontwerper jij aan de slag wilt.

100

Nieuwe freelancers
in April

5.512

Opdrachtgevers

5.426

Ingeschreven Grafisch ontwerpers

Vind direct jouw freelance Grafisch ontwerper!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen