Je vindt zelf de beste freelance filmmaker

Krijg toegang tot de beste 479 freelance filmmaker in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance filmmaker
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance filmmaker
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance filmmaker

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance filmmaker binnen handbereik

Altijd de beste freelance filmmaker binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance filmmaker. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.460 opdrachtgevers en 60.688 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 479 filmmaker.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance filmmaker te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance filmmaker te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance filmmaker voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 479 filmmaker, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance filmmaker, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance filmmaker

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance filmmaker is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance filmmaker. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 60.688 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 60.688 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 60.688 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met filmmaker:

Is een filmmaker toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast filmmaker ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 60.688 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance filmmaker? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance filmmaker

Een freelance filmmaker is een professional die de leiding heeft over het maken van een filmproject. De freelance filmmaker wordt ook wel de regisseur genoemd en staat vaak aan het roer van een compleet team dat betrokken is bij de filmproductie. Overigens hoeft dit niet. Bij kleinschalige producties, waaronder audiovisuele producties / bedrijfsfilmpjes, kan een freelance filmmaker prima alleen werken of samen met een selectief groepje professionals. Wanneer jij op zoek bent naar een ervaren freelance filmmaker voor het creëren van hoogwaardig filmmateriaal, dan vind je altijd snel de juiste professional via Jellow.

Wat doet een freelance filmmaker precies?

De freelance filmmaker is verantwoordelijk voor het vertalen van een idee naar een filmproductie. Als opdrachtgever heb je in de meeste gevallen zelf al een goed idee van wat je wilt overbrengen op de kijker. De freelance filmmaker denkt met je mee, draagt creatieve ideeën aan en komt op die manier tot een eerste concept. Vervolgens gaat de freelance filmmaker het geheel uitwerken en, indien nodig, de juiste middelen en / of personen inschakelen voor de uiteindelijke productie.

De freelance filmmaker voor diverse soorten filmmateriaal

Als je denkt aan een freelance filmmaker, dan denk je mogelijk meteen aan complete films en misschien zelfs wel aan series. Toch wordt een maker van korte bedrijfsvideo’s ook gezien als een filmmaker. Uiteindelijk zijn ook dit films. De video wordt steeds belangrijker en steeds meer bedrijven kiezen ervoor om ook via video te promoten en meer naamsbekendheid op te bouwen.

De freelance filmmaker kan hierbij helpen. Deze kan zorgen voor slimme, effectieve bedrijfsfilms die ook makkelijk te delen zijn op social media, zoals ook op YouTube. Natuurlijk zijn er meer soorten films die gemaakt kunnen worden door een freelance filmmaker, waaronder ook adviesvideo’s en instructievideo’s.

Een freelance filmmaker werkt makkelijk samen

In verreweg de meeste gevallen werkt de freelance filmmaker samen met andere professionals. Hierbij staat de filmmaker wel aan het roer, waardoor deze zeker goede leiderschap skills moet hebben. Een ervaren freelance filmmaker is gewend om met veel verschillende professionals samen te werken, waardoor deze zich ook makkelijk in een groep kan mengen en snel een eigen plek weet te vinden binnen het totale project.

De opleidingen van een freelance filmmaker

De freelance filmmaker heeft in de meeste gevallen een opleiding gevolgd op HBO niveau. In bepaalde gevallen is er een MBO opleiding aanwezig als basis, waarna er aanvullende trainingen en cursussen zijn gevolgd op HBO niveau. Van een ervaren freelance filmmaker wordt dan ook een HBO denkniveau verwacht en niet per definitie een HBO opleiding.

We zien vooral veel creatieve opleidingen onder de freelance filmmakers, waaronder ook de opleidingen Marketing, Communicatie, Product en Design. De meeste freelance filmmakers blijven regelmatig trainingen en cursussen volgen om goed bij te blijven bij de steeds nieuwe trends die ontstaan op het vlak van video en film.

De soft skills van een freelance filmmaker

Natuurlijk heeft een goede freelance filmmaker niet alleen de juiste basis vanuit opleidingen, trainingen en cursussen nodig. Wie goede filmproducties af wil leveren moet ook over de juiste soft skills beschikken. Onder de meest voorkomende soft skills van freelance filmmakers vinden we bijvoorbeeld:

 • Master in delegeren
 • Nauwkeurige werkwijze
 • Conceptuele denkwijze
 • Optimaal aanpassingsvermogen
 • Creatieve denkwijze

Heb jij een ervaren freelance filmmaker nodig?

Een freelance filmmaker kan voor je klaarstaan voor kleine, eenmalige projecten, maar kan ook zeker worden ingeschakeld voor langdurige projecten. Uiteindelijk zal een freelance filmmaker bij alle stappen van het proces betrokken zijn en zorgen voor een optimaal eindresultaat. Ben jij op zoek naar een ervaren freelance filmmaker? Dan kun je deze natuurlijk makkelijk vinden via Jellow. Plaats je opdracht op het platform en meestal ontvang je al binnen een dag reacties van één van de 479 ervaren freelance filmmakers. Uiteraard bepaal je altijd zelf welke freelance filmmaker het meest geschikt is voor jouw project.

935

Nieuwe freelancers
in March

5.460

Opdrachtgevers

479

Ingeschreven filmmaker

Vind direct jouw freelance filmmaker!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen