Je vindt zelf de beste freelance Art director

Krijg toegang tot de beste 678 freelance Art directors in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Art directors Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Art directors Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Art directors Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Art directors KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Art directors Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Art directors

+4.035 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Art directors

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Art directors

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Art directors binnen handbereik

Altijd de beste freelance Art directors binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Art director. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.035 opdrachtgevers en 48.435 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 678 Art directors.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Art directors te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Art directors te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Art director voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 678 Art directors, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Art director, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met  freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Art directors

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Art director is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Art directors. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Art directors:

Is een Art director toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Art directors ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.435 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Art directors? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance art director

Een freelance art director is een professional in de wereld van visuals. De laatste jaren zien we dat visuals steeds belangrijker worden. Op social media zien we meer visuele inhoud verschijnen en ditzelfde geldt onder meer voor websites en blogpagina’s. Ondernemers zijn zich ervan bewust dat doelgroepen visuele content beter onthouden dan tekstuele content, en hier wordt steeds beter op ingespeeld. Wil je visuele inhoud laten maken, zoals posters, affiches, reclames of advertenties? Dan kan een freelance art director je perfect van dienst zijn. Deze professional weet precies wat een visual nodig heeft om optimaal succesvol te zijn.

Wat doet een freelance art director precies?

Een ervaren freelance art director gaat het gesprek met de opdrachtgever aan om te ontdekken wat de wensen en eisen zijn. In de meeste gevallen heeft de opdrachtgever zelf al een niet-gedetailleerd idee van de boodschap die moet worden overgebracht naar de doelgroep. De freelance art director brengt de boodschap in kaart en verduidelijkt deze. Vervolgens gaat de freelance art director onderzoeken op welke manier de doelgroep het best wordt bereikt en wat voor visuele content het meest aanspreekt. Als alles helemaal duidelijk is, dan gaat de freelance art director aan de slag om de campagne te ontwerpen. Dit is een creatief proces dat in veel gevallen zelfstandig wordt uitgevoerd door de freelance art director.

Een freelance art director voor alle soorten reclame

In de basis is een freelance art director voortdurend bezig met reclame. In het verleden waren de art directors vooral actief in het ontwikkelen van fysieke uitingen. Hierbij kun je denken aan brochures, posters en andere printmedia. De laatste jaren zijn steeds meer zaken verschoven van offline naar online. We doen meer via internet en het internet is voor de meeste bedrijven ook dé manier om de doelgroep effectief te bereiken. De freelance art director houdt zich dan ook steeds meer bezig met het maken van online campagnes en steeds minder met fysieke (print)media. Dit betekent overigens niet dat een ervaren freelance art director je niet van dienst kan zijn als jij wel nog met printmedia aan de slag wilt.

Een freelance art director blijft up to date

Zoals gezegd zien we dat de werkzaamheden van een freelance art director steeds meer gericht zijn op online inzet. We zien steeds meer visuals online. Het is juist daarom dat een campagne optimaal effectief moet zijn om indruk te maken. De online wereld verandert voortdurend en maakt aan de lopende band ontwikkelingen mee. Een ervaren freelance art director wil de opdrachtgever altijd een maximaal resultaat kunnen garanderen. Daarom volgen de meeste freelance art director met grote regelmaat cursussen, trainingen en workshops om helemaal up to date te blijven in de sterk veranderende mogelijkheden van internet.

De opleidingen van een freelance art director

Een freelance art director heeft in de meeste gevallen een HBO diploma op zak, maar er zijn zeker ook professionals die een MBO opleiding hebben gevolgd. De meest relevante opleidingen liggen op het creatieve vlak en op het gebied van marketing en communicatie. Onder de opleidingen van freelance art directors zien we bijvoorbeeld de opleidingen Marketing en Communicatie, Kunst en Cultuur, Architectuur en Design, Creatief en Design en Marketing en Product.

De soft skills van een freelance art director

Een goede freelance art director zorgt ervoor dat zijn of haar kennis en vaardigheden up to date blijven door middel van het volgen van cursussen en trainingen. Toch is dit niet alles wat een freelance art director nodig heeft om succesvol te zijn. Deze professional heeft ook de juiste soft skills nodig, zoals:

  • Goed gevoel voor leiderschap
  • Creatief denkvermogen
  • Innovatieve denkwijze
  • Klantgerichte instelling
  • Conceptueel denkvermogen

Heb jij een ervaren freelance art director nodig?

Ben jij op zoek naar een goede freelance art director voor je bedrijf, voor het realiseren van de juiste online of offline campagnes met sterke visuals? Dan kun je prima bij Jellow terecht. Bij ons zijn meerdere art directors aangesloten die zich op freelance basis voor diverse opdrachtgevers inzetten. Je kunt direct jouw opdracht op ons platform publiceren, waarna de geschikte professionals kunnen reageren. Vaak ontvang je al binnen een dag de eerste reacties. Je kunt vervolgens zelf kiezen met welke freelance art director jij wil gaan werken.

887

Nieuwe freelancers
in oktober

4.035

Opdrachtgevers

678

Ingeschreven Art directors

Vind direct jouw freelance Art director!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen