Je vindt zelf de beste freelance Art director

Krijg toegang tot de beste 3.627 freelance Art directors in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Art directors
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Art directors
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Art directors

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance Art directors binnen handbereik

Altijd de beste freelance Art directors binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Art director. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.489 opdrachtgevers en 61.086 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 3.627 Art directors.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Art directors te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Art directors te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Art director voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 3.627 Art directors, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Art director, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Art directors

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Art director is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Art directors. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.086 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Art directors:

Is een Art director toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Art directors ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.086 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Art directors? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance art director

Een freelance art director is een professional in de wereld van visuals. De laatste jaren zien we dat visuals steeds belangrijker worden. Op social media zien we meer visuele inhoud verschijnen en ditzelfde geldt onder meer voor websites en blogpagina’s. Ondernemers zijn zich ervan bewust dat doelgroepen visuele content beter onthouden dan tekstuele content, en hier wordt steeds beter op ingespeeld. Wil je visuele inhoud laten maken, zoals posters, affiches, reclames of advertenties? Dan kan een freelance art director je perfect van dienst zijn. Deze professional weet precies wat een visual nodig heeft om optimaal succesvol te zijn.

Wat doet een freelance art director precies?

Een ervaren freelance art director gaat het gesprek met de opdrachtgever aan om te ontdekken wat de wensen en eisen zijn. In de meeste gevallen heeft de opdrachtgever zelf al een niet-gedetailleerd idee van de boodschap die moet worden overgebracht naar de doelgroep. De freelance art director brengt de boodschap in kaart en verduidelijkt deze. Vervolgens gaat de freelance art director onderzoeken op welke manier de doelgroep het best wordt bereikt en wat voor visuele content het meest aanspreekt. Als alles helemaal duidelijk is, dan gaat de freelance art director aan de slag om de campagne te ontwerpen. Dit is een creatief proces dat in veel gevallen zelfstandig wordt uitgevoerd door de freelance art director.

Een freelance art director voor alle soorten reclame

In de basis is een freelance art director voortdurend bezig met reclame. In het verleden waren de art directors vooral actief in het ontwikkelen van fysieke uitingen. Hierbij kun je denken aan brochures, posters en andere printmedia. De laatste jaren zijn steeds meer zaken verschoven van offline naar online. We doen meer via internet en het internet is voor de meeste bedrijven ook dé manier om de doelgroep effectief te bereiken. De freelance art director houdt zich dan ook steeds meer bezig met het maken van online campagnes en steeds minder met fysieke (print)media. Dit betekent overigens niet dat een ervaren freelance art director je niet van dienst kan zijn als jij wel nog met printmedia aan de slag wilt.

Een freelance art director blijft up to date

Zoals gezegd zien we dat de werkzaamheden van een freelance art director steeds meer gericht zijn op online inzet. We zien steeds meer visuals online. Het is juist daarom dat een campagne optimaal effectief moet zijn om indruk te maken. De online wereld verandert voortdurend en maakt aan de lopende band ontwikkelingen mee. Een ervaren freelance art director wil de opdrachtgever altijd een maximaal resultaat kunnen garanderen. Daarom volgen de meeste freelance art director met grote regelmaat cursussen, trainingen en workshops om helemaal up to date te blijven in de sterk veranderende mogelijkheden van internet.

De opleidingen van een freelance art director

Een freelance art director heeft in de meeste gevallen een HBO diploma op zak, maar er zijn zeker ook professionals die een MBO opleiding hebben gevolgd. De meest relevante opleidingen liggen op het creatieve vlak en op het gebied van marketing en communicatie. Onder de opleidingen van freelance art directors zien we bijvoorbeeld de opleidingen Marketing en Communicatie, Kunst en Cultuur, Architectuur en Design, Creatief en Design en Marketing en Product.

De soft skills van een freelance art director

Een goede freelance art director zorgt ervoor dat zijn of haar kennis en vaardigheden up to date blijven door middel van het volgen van cursussen en trainingen. Toch is dit niet alles wat een freelance art director nodig heeft om succesvol te zijn. Deze professional heeft ook de juiste soft skills nodig, zoals:

 • Goed gevoel voor leiderschap
 • Creatief denkvermogen
 • Innovatieve denkwijze
 • Klantgerichte instelling
 • Conceptueel denkvermogen

Heb jij een ervaren freelance art director nodig?

Ben jij op zoek naar een goede freelance art director voor je bedrijf, voor het realiseren van de juiste online of offline campagnes met sterke visuals? Dan kun je prima bij Jellow terecht. Bij ons zijn meerdere art directors aangesloten die zich op freelance basis voor diverse opdrachtgevers inzetten. Je kunt direct jouw opdracht op ons platform publiceren, waarna de geschikte professionals kunnen reageren. Vaak ontvang je al binnen een dag de eerste reacties. Je kunt vervolgens zelf kiezen met welke freelance art director jij wil gaan werken.

602

Nieuwe freelancers
in March

5.489

Opdrachtgevers

3.627

Ingeschreven Art directors

Vind direct jouw freelance Art director!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen