Kies uit de 5% beste freelance 3D designer

Krijg op basis van jouw opdracht een handgemaakte selectie van de beste en beschikbare freelance 3D designer.

  • Direct contact met 294 3D designer freelancers
    Direct contact met freelancers, zonder tussenpersonen.
  • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
    Onbeperkt opdrachten plaatsen en inhuren zonder marges
  • Inhuren zonder marges
    Plaats je opdracht en ontvang binnen een dag de eerste reacties
T-Mobile Action Nederlandse Loterij Anne Frank stichting KNVB Gemeente Groningen

+3.321 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox

Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com

Marketing en operations Booking.com

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een 3D designer

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk met freelancers zoals een 3D designer

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. 3.321 bedrijven en 294 3D designer freelancers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt 3D designer freelancers inhuren zonder marges

Onbeperkt 3D designer freelancers inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot 294 freelancers die als 3D designer actief zijn. Daarnaast heb je meteen toegang tot 45.519 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, gespecialiseerd van ZZP manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig een freelancer 3D designer die voor jou relevant is. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Opzetten en uitbreiden van eigen freelance pool

3D designer freelancers zoeken met een freelancer pool

Met een freelancer pool behoud je de beste 3D designer freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste 3D designer freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door 3D designer freelancers uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Ben jij op zoek naar een freelance 3D-designer?

Dan ben je bij Jellow aan het juiste adres. Heb je 3D-tekeningen nodig? Dan kan een freelance 3D-designer je helpen. Wat deze freelancer allemaal voor je kan doen? Dat lees je hier.

Wat doet een 3D-designer?

Een 3D-designer maakt driedimensionale tekeningen. Die derde dimensie, diepte, voegt enkele interessante mogelijkheden toe. Waar tekeningen die alleen hoogte en lengte weergeven bruikbaar zijn voor bijvoorbeeld plattegronden, zijn 3D-designs, mede dankzij de 3D-printer, betrekkelijk eenvoudig ‘uit te printen’. Maar ook voor het ontwerp van reclame- en verpakkingsmaterialen, logo’s en bouwtekeningen ben je bij een 3D-designer aan het juiste adres. Dat maakt het vak van een goede 3D graphic designer leuk en veelzijdig: een succesvol ontwerp kan je zomaar in het dagelijks leven tegenkomen!

Competenties van een goede 3D-ontwerper

Freelance of niet, voor een 3D graphic designer is een goed oog voor detail heel belangrijk. Een goed gevoel voor kleur, textuur en lichtval, maar ook inlevingsvermogen en een stevige dosis creativiteit zijn onmisbaar. Er zijn verschillende opleidingen waarmee je graphic designer wordt en je kunt specialiseren in 3D-ontwerp.Daarnaast is een goed, sterk en recent portfolio onmisbaar. Omdat 3D-ontwerpen een digitaal proces is, moet een ontwerper over een goede computer met de juiste programma’s beschikken en weten hoe hij daarmee omgaat.

Organisaties waar 3D graphic designers werken

3D-designers kunnen bij allerlei soorten bedrijven aan de slag. Van digital agencies en reclamebureaus tot de constructie- en bouwsector. Visuele communicatie is een belangrijk onderdeel van je werk als freelance 3D graphic designer, zeker als je je bezighoudt met het ontwerp van verpakkingen of promotiemateriaal. Ook scheepswerven zijn op zoek naar ontwerpers voor de nieuwste cruiseschepen en ook waterbouwkundige instellingen zoeken regelmatig een (freelance) 3D graphic designer.

Het uurtarief van een goede 3D-ontwerper

Het uurtarief voor een goede freelance 3D graphic designer hangt af van de werkervaring en het werkveld. De meeste grafisch ontwerpers huur je in voor 45 tot 70 euro per uur.

748

Nieuwe freelancers
in April

3.321

Opdrachtgevers

45.519

Ingeschreven freelancers

Vind direct jouw freelancer!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare zzp’ers.

Vind mijn freelancer

 

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen