Je vindt zelf de beste consultancy freelancers

Krijg toegang tot de beste 11.497 consultancy freelancers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance consultants Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance consultants Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance consultants Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance consultants KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance consultants Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance consultants

+4.194 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance consultants

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance consultants

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste consultancy freelancers binnen handbereik

Altijd de beste consultancy freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw consultancy freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.194 opdrachtgevers en 49.696 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 11.497 binnen consultancy. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance consultancy expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om consultancy freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om consultancy freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste consultancy freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 11.497 freelancers binnen consultancy, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante consultancy freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met consultancy freelancers

Rechtstreeks contact met consultancy freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste consultancy freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste consultancy freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

Jellow Jaarlijks

Doorlopend freelancers vinden en bouwen aan jouw freelance pool.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • 12 opdrachten per jaar delen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Ondersteuning door Jellow
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.696 freelancers
 • Eigen freelance pool
Meest gekozen

Jellow Go

Direct en vrijblijvend één opdracht delen. Gratis als je niet de juiste freelancer vindt.

euro per gewerkt uur (excl. btw)

Direct starten

 • Vind je niet de juiste freelancer? Dan hoef je niets te betalen
 • Toegang voor jou en een collega
 • Optioneel: ondersteuning door Jellow
 • Contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.696 freelancers
 • Eigen freelance pool

Jellow Enterprise

Voor bedrijven die actief werken met een freelance pool en meer dan 12 freelancers per jaar inhuren.

euro per maand (excl. btw)

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Toegewezen contactpersoon
 • Vanaf 2 gebruikersaccounts
 • Optioneel: contract- en urenregistratie via Jellow
 • Direct toegang tot alle 49.696 freelancers
 • Eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Bedrijfsdashboard

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met consultants:

Is een consultancy toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast consultants ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 49.696 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance consultants? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een freelance consultant? 

Jellow is hét online freelance platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar kunnen vinden. 

Met Jellow kom jij razendsnel in contact met de beste en beschikbare freelancers binnen consultancy. Hierbij vinden we het belangrijk dat er zo min mogelijk schakels zijn tussen de freelancers en opdrachtgevers. Heb jij al volledig voor ogen wat voor freelance consultant het beste zou passen bij jouw opdracht of wil je samen met een freelancer overleggen wat voor jou de beste strategie is? Wij helpen graag!

Hoe we dit doen? Heel simpel! Je kan zelf browsen door het Jellow netwerk van consultancy freelancers. Met onze slimme software kan je binnen no-time een shortlist van de meest geschikte freelancer consultants voor jou vinden. Heb je hier geen tijd voor, of vind je het fijn om hier hulp bij te krijgen? Dat kan natuurlijk ook, laat dit ons dit dan weten. Heb je de beste freelancer voor jouw opdracht gevonden? Bij Jellow heb je als opdrachtgever direct contact met de freelancer van jouw keus en kun je samen meteen de opdracht bespreken. Dit bespaart tijd en kosten en zorgt ervoor dat de freelance consultant zo snel mogelijk aan de slag is voor jouw organisatie.

Welke specialisaties hebben de management freelancers in het Jellow freelance netwerk?

In het netwerk van Jellow bevinden zich verschillende soorten consultancy freelancers, zoals: health & safety consultant, financial consultant, risk consultant, business transformation consultant, marketing consultant, accountmanagement consultant, IT consultant, compliance en risk consultants en projectmanagement consultants.

Geef het ook gerust mee als je liever een combinatie van verschillende profielen zoekt. Wij kunnen jou altijd helpen met het vinden van de beste freelancer, maar als je het liever zelf doet zal de automatische matchmaking software je helpen bij het vinden van de juiste freelancer voor jouw opdracht.

In welke vakgebieden zijn consultancy freelancers doorgaans actief?

Bij Jellow hebben we consultancy freelancers met veel verschillende soorten functietitels. De meest voorkomende zijn vakgebieden waarin de freelancers actief zijn, zijn: project management, management, marketing, secretariaat; logistiek en supply chain, overheid, sales en IT. Maar naast deze functies, zijn er nog veel meer. Twijfel je of de juiste freelancer voor jou zich in het Jellow netwerk bevindt? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe vind je de juiste consultancy freelancer voor jouw opdracht? 

Heb je al een duidelijk beeld van de freelance consultant die je nodig hebt voor jouw opdracht? Dan is het voor jou als opdrachtgever belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn in je opdrachtomschrijving. Aan de hand van een complete opdrachtomschrijving kun je eenvoudiger selecties maken van geschikte consultancy freelancers. Bovendien weten freelancers zo beter wat de freelance opdracht inhoudt. Dit is vaak een goed begin van een potentiële samenwerking.

Als je handmatig naar freelancers wil zoeken is het raadzaam om jouw verwachtingen en eisen van de freelancers in bepaalde punten te omschrijven, zoals: vaardigheden, opleidingsniveau, soft skills, werkervaring en specifieke branche-ervaring.

Bij Jellow heeft elke freelancer standaard zijn of haar ervaringen op het profiel staan. Dit profiel ligt vast volgens een format waardoor alle profielen gelijk zijn. Hierdoor kun jij als opdrachtgever bepalen of een freelancer geschikt is voor jouw opdracht en kun je eenvoudig kandidaten vergelijken.

Beschrijf de opdracht voor de consultancy freelancer zo duidelijk mogelijk

Freelancers die gespecialiseerd zijn in een bepaald complex aspect van consultancy of die ervaring hebben in een specifieke sector kunnen van grote waarde zijn voor jouw bedrijf. Het is daarom handig om uitvoerig te zijn in de opdrachtomschrijving. 

Wanneer je volledig bent in je opdrachtomschrijving, zullen de reacties van de freelancers op jouw opdracht ook relevant en inhoudelijk zijn. In je opdrachtomschrijving kun je o.a. het volgende opnemen:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties, certificeringen, denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelance professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Weet je niet zeker of de juiste consultancy freelancer voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

169

Nieuwe freelancers
in december

4.194

Opdrachtgevers

11.497

Ingeschreven consultancy freelancers

Vind direct jouw freelance consultancy!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,4 / 5
84 beoordelingen