Je vindt zelf de beste constructie freelancers

Krijg toegang tot de beste 6.715 constructie freelancers in Nederland en huur ze direct in.

 

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Freelance platform Jellow

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance constructie
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance constructie
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance constructie

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste constructie freelancers binnen handbereik

Altijd de beste constructie freelancers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw constructie freelancer. Zo blijven projecten in beweging.

Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.351 opdrachtgevers en 59.239 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 6.715 binnen constructie. Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance constructie expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om constructie freelancers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om constructie freelancers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste constructie freelancers voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 6.715 freelancers binnen constructie, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing , Design of Development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante constructie freelancer of plaats direct een freelance opdracht.

Rechtstreeks contact met constructie freelancers

Rechtstreeks contact met constructie freelancers

Kom in direct contact met freelancers, transparant en zonder de tussenkomst van een intermediair.  Want jij weet zelf wie de beste constructie freelancer is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste constructie freelancers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 59.239 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 59.239 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 59.239 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met constructie:

Is een constructie toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast constructie ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 59.239 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance constructie? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Op zoek naar een constructie freelancer

Jellow is hét online freelance platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar kunnen vinden. Ook wanneer je freelancers zoekt voor jouw klus in constructie, bouw, installatie of fabricage. Via Jellow kom jij snel in contact met ervaren beschikbare freelancers in de zakelijke dienstverlening en heb jij snel een freelance bouw professional aan de slag voor jouw opdracht. Zo vind je bij Jellow planvoorbereiders, bouwkundigen, civiele en elektrotechnici, adviseurs en projectmanagers met veel ervaring in de bouw. Heb je helder wat voor professional het beste zou passen of wil je eerst overleggen met een freelancer voor de te volgen stappen? Wij helpen graag!

Jellows slimme software helpt je bij het online zoeken in ons netwerk. Hierdoor maak je zelf in korte tijd een shortlist van constructie freelancers, die snel willen starten met jouw klus. Wil je de freelancers niet zelf selecteren of vind je het fijn om hier hulp bij te krijgen? Laat dit dan even weten, want op basis van jouw opdrachtomschrijving komen we dan snel tot een selectie van goede freelancers. Bij Jellow heb je daarnaast als opdrachtgever altijd 1 op 1 contact met de freelancer, zodat je eenvoudig de opdracht en de voorwaarden kunt bespreken. Scheelt weer in tijd en kosten.

In welke vakgebieden zijn constructie en bouw freelancers doorgaans actief?

In het Jellow netwerk vind je een groot aantal freelancers, werkzaam in diverse opdrachten in de bouwsector, productie- en maakbranche, werktuigbouwkunde, werkvoorbereiding en consultancy en projectmanagement, specifiek gericht op bouw en constructie. Jellow biedt alleen freelancers in de zakelijke dienstverlening  Denk hierbij dus aan functietitels als toezichthouder bouw, werkvoorbereider, planner, hoofduitvoerder, BIM modelleur, BIM manager, projectleider bouw, architect, bouwkundig tekenaar of specialist brandveiligheid.

Bij Jellow vind je dus alleen freelancers in de zakelijke dienstverlening. Bij Jellow vind je géén timmerlieden, elektromonteurs, loodgieters, installatiemonteurs, glaszetters, betonreparateurs of staalvlechters.

Welke specialisaties hebben de constructie en bouw freelancers in het Jellow freelance netwerk?

Binnen de bouw-, renovatie-, installatie- en constructiesector zie je veel innovatie. Veel freelancers in ons netwerk hebben vanuit hun flexibele inzetbaarheid ervaring en kennis van deze nieuwe ontwikkelingen. Denk hierbij aan trends als duurzaam en circulair bouwen door de steeds verder aanscherpende wet- en regelving. Energie-efficiënt bouwen, recycling van gebruikte materialen, en vermindering van de hoeveelheid afval zijn hierbij belangrijke onderwerpen.

Daarnaast is de groeiende digitalisatie in de sector belangrijk. Steeds meer bedrijven in de bouw werken met Bouw Informatie Model (BIM), waarbij alle informatie van een project op één plek is verzameld. Dit is positief voor de efficiëntie in de realisatie van een project.

Een andere digitale trend in de bouw is de ontwikkeling van virtual reality en 3D-plannen, waarbij projecten gevisualiseerd kunnen worden. Grote en complexe projecten in bouw of renovatie worden op deze wijze tastbaarder voor de betrokkenen. 

Hoe vind je de juiste constructie freelancer voor jouw opdracht? 

Veel opdrachtgevers hebben een helder beeld van de freelancer die zij nodig hebben voor hun opdracht. Regelmatig heeft een opdrachtgever dan ook behoefte aan specifieke vaardigheden en ervaring binnen een bepaald vakgebied bij de freelance kandidaat. Of is er een andere wens met oog op locatie of de match binnen het huidige team.

Het is belangrijk dit vooraf goed in kaart te brengen. Doe dit gedetailleerd door de opdracht zo uitgebreid mogelijk te omschrijven. Op basis van jouw opdrachtomschrijving kan de eerste selectie worden gemaakt. Wanneer je twijfelt over de inhoud of omschrijving van de opdracht, dan kan je altijd contact met ons opnemen. In overleg zullen we dan de opdracht inhoudelijk vormgeven. Is de opdrachtomschrijving compleet? Dan zetten we de opdracht uit onder de beschikbare geschikte freelancers, die het best passen bij jouw opdracht.

Wanneer je opdracht is gedeeld met de geselecteerde freelancers krijg je meestal al 24 uur al de eerste reacties. Hierna heb je zelf direct 1-op-1 contact met de geschikte kandidaat voor jouw opdracht. Hierbij kun je de opdracht bespreken, de voorwaarden doornemen en de startdatum afstemmen. Zo is het mogelijk om bij Jellow al binnen een dag de juiste freelancer te vinden voor jouw opdracht.

Beschrijf de opdracht voor de bouw en constructie freelancer zo duidelijk mogelijk

Wanneer je volledig bent in je opdrachtomschrijving, zullen de reacties van de freelancers op jouw opdracht ook relevant en inhoudelijk zijn. In je opdrachtomschrijving kun je o.a. het volgende opnemen:

 • Het verwachte eindresultaat
 • Welke vaardigheden, competenties, certificeringen, denk- en opleidingsniveau zijn nodig?
 • Is specifieke werkervaring een vereiste? 
 • Het aantal uur per week 
 • De duur van de opdracht (bijvoorbeeld 7 maanden lang fulltime, of voor een periode van 13 weken 2 dagen per week) 
 • Denk ook aan praktische zaken: Werkt de freelance professional in teamverband of alleen? Wordt verwacht dat de freelancer op kantoor werkt of vanuit huis? Geldt er een reiskostenvergoeding of eventuele andere vergoedingen? 

Weet je niet zeker of de juiste bouw en constructie freelancer voor jouw opdracht wel in het netwerk zit? Of zou je graag meer informatie willen over het in kaart brengen van jouw eigen freelance netwerk of freelance pool? Kijk dan op onze ‘hoe werkt het’ pagina. Heb je liever persoonlijk contact? We helpen je graag telefonisch of per e-mail.

48

Nieuwe freelancers
in December

5.351

Opdrachtgevers

6.715

Ingeschreven constructie freelancers

Vind direct jouw freelance constructie!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
149 beoordelingen