Je vindt zelf de beste freelance Editor

Krijg toegang tot de beste 3.802 freelance editors in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance editors
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance editors
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance editors

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance editors binnen handbereik

Altijd de beste freelance editors binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Editor. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.603 opdrachtgevers en 61.921 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 3.802 editors.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance editors te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance editors te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Editor voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 3.802 editors, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Editor, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance editors

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Editor is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance editors. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.921 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.921 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.921 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met editors:

Is een Editor toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast editors ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.921 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance editors? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Wat is freelance editor?

Een freelance editor nodig voor je bedrijf? Dan kun je via Jellow snel en makkelijk de freelance editor vinden die je nodig hebt. Het beroep van editor is niet standaard. Er zijn veel verschillende soorten editors en elke professional heeft zijn of haar eigen kwaliteiten, talenten en skills. Zo kennen we onder meer film en video editors, web editors, special effects editors en podcast editors, maar er zijn ook copy editors en nieuwsbrief editors. Welke freelance editor jij uiteindelijk nodig hebt voor je bedrijf is natuurlijk volledig afhankelijk van jouw specifieke project. Je kunt via Jellow alle soorten ervaren freelance editors vinden. 

Wat doet een freelance editor precies?

De taken van een freelance editor zijn volledig afhankelijk van het soort editor en de specifieke klus. Een editor is een bewerker. De toevoeging aan de functieomschrijving bepaalt dus eigenlijk wat er precies bewerkt wordt. Een video editor bewerkt videomateriaal, een podcast editor bewerkt podcasts. Simpel! Dit betekent natuurlijk ook dat de taken van een freelance editor sterk afhankelijk zijn van wat er precies bewerkt moet worden. Gaat het om tekst, om beeld of misschien een andere soort media? Uiteindelijk heeft elke freelance editor wel hetzelfde einddoel: het neerzetten van een professionele bewerking voor publicatie. 

De grootste vraag naar een web editor

Er zijn dus veel verschillende soorten editors. Op dit moment is de vraag naar web editors het grootst. Dit valt goed te verklaren. Steeds meer bedrijven willen zorgen voor een gewoon goede, sterke website. Dit hebben bedrijven ook nodig om niet achter te blijven bij de concurrentie. Een freelance web editor beheert de actieve website, zorgt voor een tijdige uitvoering van updates, ontwikkelt nieuwe functies voor de website en kan de website aanpassen wanneer de tijd hierom vraagt. In de meeste gevallen werkt een web editor samen met andere professionals voor een goede uitvoering van een online strategie.

De freelance editor bewerkt ruw materiaal

Een deel van de Nederlandse bedrijven maakt ruw materiaal zelf. Hierbij kan het gaan om teksten, om videomateriaal, om afbeeldingen of bijvoorbeeld podcasts. Dit ruwe materiaal is niet professioneel genoeg om direct met de doelgroep te delen. Daarom gaat het ruwe materiaal eerst langs de handen van de freelance editor. Deze gaat met het ruwe materiaal aan de slag en zorgt ervoor dat er een professioneel, kwalitatief hoogwaardig eindresultaat ontstaat. 

De opleidingen van een freelance editor

Vanzelfsprekend is de opleiding van een freelance editor afhankelijk van het soort bewerker. Toch, de meeste freelance editors hebben een opleiding gevolgd op HBO niveau. Hierbij gaat het meer dan eens om een opleiding op het vlak van IT en Software Development. Er zijn zeker ook freelance editors die een WO opleiding hebben en professionals met een MBO opleiding. Vaak hebben deze freelance editors extra cursussen en trainingen gevolgd om bij te blijven met de ontwikkelingen. Het werk van een freelance editor verandert namelijk voortdurend en beweegt mee met de trends die online ontstaan. 

De soft skills van een freelance editor

Freelance editors zijn professionals die mee blijven bewegen op de ontwikkelingen. Hierdoor hebben zij een flexibele instelling nodig. Wanneer zij zich niet aan kunnen passen aan de ontwikkelingen, dan raken hun vaardigheden op den duur achterop bij hun concurrenten. Freelance editors blijven zich ontwikkelen, altijd. Wanneer we kijken naar de soft skills van freelance editors, dan zien we de volgende soft skills het vaakst voorbij komen:

 • Creatieve denkwijze
 • Sterk ontwikkeld leervermogen
 • Goed samenwerkingsvermogen
 • Scherp oog voor details
 • Doorzettingsvermogen

Heb jij een ervaren freelance editor nodig?

Wil jij ruw materiaal, zoals teksten, video’s of ander materiaal, laten bewerken door een professional? Bij Jellow vind je de freelancer die jij nodig hebt voor jouw project. Omschrijf jouw specifieke opdracht en plaats deze op ons platform. De aangesloten freelance editors kunnen hierop reageren wanneer zij jou van dienst kunnen zijn. Je ontvangt de eerste reacties vaak al binnen 24 uur. Kies jouw freelance editor en ga samen aan de slag!

2

Nieuwe freelancers
in June

5.603

Opdrachtgevers

3.802

Ingeschreven editors

Vind direct jouw freelance Editor!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen