Je vindt zelf de beste freelance Duits vertaler

Krijg toegang tot de beste 5.006 freelance Duits vertalers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Duits vertalers
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Duits vertalers
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Duits vertalers

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance Duits vertalers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Duits vertalers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Duits vertaler. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.507 opdrachtgevers en 61.098 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 5.006 Duits vertalers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Duits vertalers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Duits vertalers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Duits vertaler voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 5.006 Duits vertalers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Duits vertaler, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Duits vertalers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Duits vertaler is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Duits vertalers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.098 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.098 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.098 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Duits vertalers:

Is een Duits vertaler toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Duits vertalers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.098 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Duits vertalers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance Duits vertaler

Een freelance Duits vertaler staat voor je klaar als je tekststukken wilt laten vertalen naar het Duits of juist vanuit het Duits naar het Nederlands. Er zijn freelance Duits vertalers die uitsluitend teksten uit het Duits terugvertalen naar het Nederlands. Dit is dan ook de basisfunctie van een freelance Duits vertaler. Toch zijn er zeker ook professionals die de dienst andersom ook aanbieden, dus die teksten kunnen vertalen vanuit het Nederlands naar het Duits.

Ben jij op zoek naar een ervaren freelance Duits vertaler? Plaats je opdracht dan vandaag nog op Jellow en je ontvangt vaak al binnen 24 uur de eerste reacties van één van de 5.006 freelance Duits vertalers die jou van dienst kunnen zijn.

Wat doet een freelance Duits vertaler precies?

De freelance Duits vertaler is een professional die Duits vertaalt naar het Nederlands. In bepaalde gevallen kan de betreffende vertaler ook vertalen naar een andere taal, zoals Frans of Spaans. Uiteraard verschilt dit per professional. In de basis bestaat het werk van een freelance Duits vertaler dus vooral uit het vertalen van Duitstalige stukken naar Nederlandstalige stukken. Hierbij kan het gaan om de meest uiteenlopende soorten teksten, van korte social media posts tot uitgebreide e-books en andere boekwerken.

Teksten laten vertalen door een freelance Duits vertaler

Je kunt de meest uiteenlopende soorten teksten laten vertalen door een freelance Duits vertaler. Hierbij kun je onder meer denken aan blogs, folders, informatieve teksten, handleidingen, zakelijke brieven, boeken, rapporten en verslagen. Dit zijn slechts voorbeelden. Een ervaren freelance Duits vertaler kan voor je klaarstaan voor het vertalen van alle Duitstalige tekststukken naar de Nederlandse taal. In bepaalde gevallen wil je kiezen voor een freelance Duits vertaler met veel kennis van de specifieke sector.

Dit kan het geval zijn als je bijvoorbeeld technische of medische documenten wilt laten vertalen. Via Jellow kun je zeker ook freelance Duits vertalers vinden die zich hebben gespecialiseerd in het vertalen van dergelijke tekststukken.

Juridische documenten laten vertalen door een beëdigd vertaler

Het grootste deel van de bestaande documenten en tekststukken kan en mag worden vertaald door een reguliere vertaler. Dit geldt echter niet voor alle documenten. Wil je bepaalde officiële juridische documenten laten vertalen? Dan mag dit uitsluitend worden gedaan door een beëdigd vertaler, ofwel een vertaler die bij de wet is gerechtigd tot het vertalen van dergelijke documenten.

Wil jij een freelance Duits vertaler inschakelen voor het vertalen van juridische documenten? Dan kun je via het platform natuurlijk ook een beëdigd vertaler inschakelen.

De opleidingen van een freelance Duits vertaler

Een freelance Duits vertaler heeft in de meeste gevallen een HBO opleiding gevolgd, maar er zijn zeker ook professionals met een MBO opleiding. Een deel van de freelance Duits vertalers biedt diensten aan vanuit een meertalige achtergrond, waardoor er geen relevante opleiding aanwezig is. Andere freelance Duits vertalers hebben de Duitse taal gestudeerd of een communicatie opleiding gevolgd. De beëdigde freelance Duits vertalers zijn in de regel het hoogst opgeleid.

De soft skills van een freelance Duits vertaler

Een freelance Duits vertaler heeft natuurlijk niet alleen een optimale kennis van de Duitse én Nederlandse taal nodig. Deze heeft ook een goede set soft skills nodig om de vertalingen op professionele wijze uit te kunnen voeren en aan te kunnen leveren. Onder de meest voorkomende soft skills van de freelance Duits vertaler vinden we bijvoorbeeld:

 • Accurate werkwijze
 • Analytisch denkvermogen
 • Stressbestendigheid
 • Goed leervermogen
 • Gevoel voor zelfsturing

Heb jij een ervaren freelance Duits vertaler nodig?

Wil jij teksten vanuit het Duits naar het Nederlands laten vertalen door een professional? Dan kun je altijd bij Jellow terecht voor een ervaren freelance Duits vertaler. Wij hebben meerdere goede freelance Duits vertalers in ons netwerk die jou graag van dienst zijn. Plaats je project op het platform en je ontvangt al snel reacties van freelancers die jou graag helpen. Natuurlijk kies je altijd zelf met welke freelance Duits vertaler jij de opdracht aan wilt gaan.

768

Nieuwe freelancers
in March

5.507

Opdrachtgevers

5.006

Ingeschreven Duits vertalers

Vind direct jouw freelance Duits vertaler!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen