Je vindt zelf de beste freelance Duits vertaler

Krijg toegang tot de beste 516 freelance Duits vertalers in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Duits vertalers Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Duits vertalers Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Duits vertalers Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Duits vertalers KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Duits vertalers Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Duits vertalers

+4.029 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Duits vertalers

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Duits vertalers

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Duits vertalers binnen handbereik

Altijd de beste freelance Duits vertalers binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Duits vertaler. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.029 opdrachtgevers en 48.371 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 516 Duits vertalers.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Duits vertalers te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Duits vertalers te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Duits vertaler voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 516 Duits vertalers, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Duits vertaler, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met  freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Duits vertalers

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Duits vertaler is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Duits vertalers. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Duits vertalers:

Is een Duits vertaler toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Duits vertalers ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.371 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Duits vertalers? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance Duits vertaler

Een freelance Duits vertaler staat voor je klaar als je tekststukken wilt laten vertalen naar het Duits of juist vanuit het Duits naar het Nederlands. Er zijn freelance Duits vertalers die uitsluitend teksten uit het Duits terugvertalen naar het Nederlands. Dit is dan ook de basisfunctie van een freelance Duits vertaler. Toch zijn er zeker ook professionals die de dienst andersom ook aanbieden, dus die teksten kunnen vertalen vanuit het Nederlands naar het Duits.

Ben jij op zoek naar een ervaren freelance Duits vertaler? Plaats je opdracht dan vandaag nog op Jellow en je ontvangt vaak al binnen 24 uur de eerste reacties van één van de 516 freelance Duits vertalers die jou van dienst kunnen zijn.

Wat doet een freelance Duits vertaler precies?

De freelance Duits vertaler is een professional die Duits vertaalt naar het Nederlands. In bepaalde gevallen kan de betreffende vertaler ook vertalen naar een andere taal, zoals Frans of Spaans. Uiteraard verschilt dit per professional. In de basis bestaat het werk van een freelance Duits vertaler dus vooral uit het vertalen van Duitstalige stukken naar Nederlandstalige stukken. Hierbij kan het gaan om de meest uiteenlopende soorten teksten, van korte social media posts tot uitgebreide e-books en andere boekwerken.

Teksten laten vertalen door een freelance Duits vertaler

Je kunt de meest uiteenlopende soorten teksten laten vertalen door een freelance Duits vertaler. Hierbij kun je onder meer denken aan blogs, folders, informatieve teksten, handleidingen, zakelijke brieven, boeken, rapporten en verslagen. Dit zijn slechts voorbeelden. Een ervaren freelance Duits vertaler kan voor je klaarstaan voor het vertalen van alle Duitstalige tekststukken naar de Nederlandse taal. In bepaalde gevallen wil je kiezen voor een freelance Duits vertaler met veel kennis van de specifieke sector.

Dit kan het geval zijn als je bijvoorbeeld technische of medische documenten wilt laten vertalen. Via Jellow kun je zeker ook freelance Duits vertalers vinden die zich hebben gespecialiseerd in het vertalen van dergelijke tekststukken.

Juridische documenten laten vertalen door een beëdigd vertaler

Het grootste deel van de bestaande documenten en tekststukken kan en mag worden vertaald door een reguliere vertaler. Dit geldt echter niet voor alle documenten. Wil je bepaalde officiële juridische documenten laten vertalen? Dan mag dit uitsluitend worden gedaan door een beëdigd vertaler, ofwel een vertaler die bij de wet is gerechtigd tot het vertalen van dergelijke documenten.

Wil jij een freelance Duits vertaler inschakelen voor het vertalen van juridische documenten? Dan kun je via het platform natuurlijk ook een beëdigd vertaler inschakelen.

De opleidingen van een freelance Duits vertaler

Een freelance Duits vertaler heeft in de meeste gevallen een HBO opleiding gevolgd, maar er zijn zeker ook professionals met een MBO opleiding. Een deel van de freelance Duits vertalers biedt diensten aan vanuit een meertalige achtergrond, waardoor er geen relevante opleiding aanwezig is. Andere freelance Duits vertalers hebben de Duitse taal gestudeerd of een communicatie opleiding gevolgd. De beëdigde freelance Duits vertalers zijn in de regel het hoogst opgeleid.

De soft skills van een freelance Duits vertaler

Een freelance Duits vertaler heeft natuurlijk niet alleen een optimale kennis van de Duitse én Nederlandse taal nodig. Deze heeft ook een goede set soft skills nodig om de vertalingen op professionele wijze uit te kunnen voeren en aan te kunnen leveren. Onder de meest voorkomende soft skills van de freelance Duits vertaler vinden we bijvoorbeeld:

  • Accurate werkwijze
  • Analytisch denkvermogen
  • Stressbestendigheid
  • Goed leervermogen
  • Gevoel voor zelfsturing

Heb jij een ervaren freelance Duits vertaler nodig?

Wil jij teksten vanuit het Duits naar het Nederlands laten vertalen door een professional? Dan kun je altijd bij Jellow terecht voor een ervaren freelance Duits vertaler. Wij hebben meerdere goede freelance Duits vertalers in ons netwerk die jou graag van dienst zijn. Plaats je project op het platform en je ontvangt al snel reacties van freelancers die jou graag helpen. Natuurlijk kies je altijd zelf met welke freelance Duits vertaler jij de opdracht aan wilt gaan.

764

Nieuwe freelancers
in oktober

4.029

Opdrachtgevers

516

Ingeschreven Duits vertalers

Vind direct jouw freelance Duits vertaler!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen