Je vindt zelf de beste freelance Content creator

Krijg toegang tot de beste 585 freelance Content creators in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content creators Action gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content creators Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content creators Anne Frank stichting gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content creators KNVB gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content creators Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content creators

+4.035 andere bedrijven vinden hun freelancers via Jellow

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.”

Fox gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content creators

Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast an easy!”

Booking.com gebruikt Jellow voor het vinden van freelance Content creators

Kim van Santen Marketing en operations Booking.com

Altijd de beste freelance Content creators binnen handbereik

Altijd de beste freelance Content creators binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance Content creator. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 4.035 opdrachtgevers en 48.435 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 585 Content creators.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance Content creators te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance Content creators te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance Content creator voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 585 Content creators, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance Content creator, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met  freelancers

Rechtstreeks contact met freelance Content creators

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance Content creator is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance Content creators. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met Content creators:

Is een Content creator toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast Content creators ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 48.435 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance Content creators? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Vind jouw freelance content creator

Een freelance content creator verzorgt de content voor een bedrijf, in het geheel of gedeeltelijk. In bepaalde gevallen is de content creator verantwoordelijk voor het creëren van alle content van het bedrijf, maar het kan ook zijn dat diverse soorten content worden ondergebracht bij verschillende professionals. Zo kan er een specialist zijn voor tekstuele content creatie en een professional voor video content creatie. Dit is uiteraard slechts een voorbeeld. Er zijn dan ook verschillende soorten freelance content creators te vinden. Via Jellow vind je altijd een ervaren content creator die perfect past bij jouw specifieke doeleinden.

Wat doet een freelance content creator precies?

Een freelance content creator maakt content. Dit klinkt uiteraard makkelijker dan het in werkelijkheid is. We kennen tegenwoordig veel verschillende soorten content. Denk maar aan teksten, afbeeldingen, videomateriaal, infographics.. De mogelijkheden worden steeds breder. Een bedrijf doet er in deze tijd goed aan om verschillende soorten content te verspreiden, zodat een zo breed mogelijk publiek wordt aangesproken. De freelance content creator maakt content op basis van de doelstellingen van het bedrijf, waarbij ook optimaal rekening wordt gehouden met de verwachtingen van de doelgroep. Een ervaren freelance content creator zal daarom in de meeste gevallen een buyer persona uitwerken, ook wel een profiel van de ideale klant.

Waar houdt de freelance content creator zich mee bezig?

Freelance content creators hebben veel verschillende verantwoordelijkheden. De precieze taken zijn mede afhankelijk van of zij alle content creëren of slechts een aantal soorten. De freelance content creator ontwikkelt de juiste content voor de doelgroep en zorgt er ook voor dat deze content wordt verspreid op het juiste moment. De content kan worden gedeeld op de website, maar bijvoorbeeld ook op social media. In de meeste gevallen wordt de content via meerdere kanalen verspreid, zodat de doelgroep op meerdere plekken bereikt kan worden. De freelance content creator inventariseert de behoeften van de doelgroep, richt een contentstrategie in en realiseert waardevolle, pakkende content om de klanten aan het bedrijf te binden.

De freelance content creator werkt zelden alleen

Een freelance content creator maakt in de meeste gevallen onderdeel uit van een compleet marketingteam. Binnen dit team zijn vaak meerdere content professionals te vinden, zoals copywriters, SEA en SEO specialisten, marketingmanagers, communicatie adviseurs en community managers. Uiteraard is de grootte van het team mede afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Bij grote bedrijven zijn vaak meerdere content creators aanwezig die hun strategieën op elkaar afstemmen.

De opleiding van een freelance content creator

Meerdere opleidingen vormen een prima basis voor een freelance content creator. We zien vaak dat deze professionals een opleiding hebben genoten op minimaal HBO niveau. In mindere mate zien we WO opleidingen voorbij komen. De opleidingen zitten meestal aan de kant van marketing en sales, maar we zien ook andere opleidingen voorbij komen, zoals communicatiewetenschappen, communicatie, journalistiek en marketing management. Vaak worden de basis vakopleidingen aangevuld met diverse extra cursussen of trainingen.

De soft skills van een freelance content creator

De freelance content creator blijft vaak in ontwikkeling. De online wereld verandert voortdurend en daarom is het belangrijk dat de content creator hierin mee groeit. Dit gebeurt vaak door middel van trainingen en cursussen. Daarnaast heeft een goede freelance content creator ook diverse soft skills nodig voor een goede uitvoering van de taken. Onder deze soft skills vinden we bijvoorbeeld:

  • Optimaal samenwerkingsvermogen
  • Uitstekend gevoel voor taal of meerdere talen
  • Goed ontwikkeld gevoel voor empathie
  • Een multimediale denkwijze
  • Creatief denkvermogen

Heb jij een ervaren freelance content creator nodig?

Wil jij het marketingteam van jouw bedrijf aanvullen met een ervaren, freelance content creator? Check dan alle 585 content creators die zich bij Jellow hebben aangesloten. Je kunt je opdracht eenvoudig plaatsen en binnen een dag ontvang je al reacties van professionals die jou verder kunnen helpen. Uiteindelijk bepaal jij natuurlijk met welke freelance content creator jij wilt gaan werken. Plaats direct jouw opdracht op Jellow.

887

Nieuwe freelancers
in oktober

4.035

Opdrachtgevers

585

Ingeschreven Content creators

Vind direct jouw freelance Content creator!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen