Je vindt zelf de beste freelance communicatie adviseur

Krijg toegang tot de beste 25.870 freelance communicatie adviseurs in Nederland en huur ze direct in.

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

Jellow, freelancers on demand

93% heeft binnen 24 uur contact met 3 goede freelancers

T-Mobile gebruikt Jellow voor het vinden van freelance communicatie adviseurs
Logo NN Group klein
Nederlandse Loterij gebruikt Jellow voor het vinden van freelance communicatie adviseurs
Gemeente Groningen gebruikt Jellow voor het vinden van freelance communicatie adviseurs

“Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!”

Nederlandse Loterij

Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

“Goede ervaringen met Jellow. Medewerkers zijn klantvriendelijk en zeer oplossingsgericht bij problemen. Reageren snel en zijn prettig in de omgang.”

RUG-logo

Richard van der Kooij Rijksuniversiteit Groningen, HRM

Altijd de beste freelance communicatie adviseurs binnen handbereik

Altijd de beste freelance communicatie adviseurs binnen handbereik

Of je nu expertise, tijdelijke vervanging, of extra krachten nodig hebt. Via Jellow vind je on demand jouw freelance communicatie adviseur. Zo blijven projecten in beweging. Het kwalitatieve netwerk bestaat uit 5.512 opdrachtgevers en 61.128 freelancers binnen de zakelijke dienstverlening, waaruit 25.870 communicatie adviseurs.

Breid je netwerk eenvoudig uit, zo heb je altijd de juiste freelance expertise binnen handbereik, zonder dat je hulp van een tussenpersoon of bureau nodig hebt.

De makkelijkste en snelste manier om freelance communicatie adviseurs te vinden

De makkelijkste en snelste manier om freelance communicatie adviseurs te vinden

Neem zelf de touwtjes in handen. Ontdek eenvoudig de beste freelance communicatie adviseur voor je opdracht op basis van ervaring, locatie, uurtarief en krijg binnen een dag al reactie op je opdracht. Zo kunnen jullie razendsnel aan de slag!  

Jij krijgt direct toegang tot 25.870 communicatie adviseurs, maar je vindt bij Jellow o.a. ook freelance expertise binnen IT, Marketing, Sales, of development. Ga zelf aan de slag en selecteer voor jou de meest relevante freelance communicatie adviseur, of plaats direct een freelance opdracht.

Direct in contact met freelancers

Rechtstreeks contact met freelance communicatie adviseurs

Transparant en snel contact, zonder de tussenkomst van een intermediair. Want jij weet zelf wie de beste freelance communicatie adviseur is voor je project. Deel je opdracht met de selectie beste freelance communicatie adviseurs. Een freelancer zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je toch hulp nodig bij selecties of weet je niet exact welke freelance expertise je nodig hebt? Ons customer support team staat voor je klaar!

Een stap dichter bij de beste freelancers

Je kiest vrijblijvend het account dat past bij jouw bedrijf. Ben je zelf een freelancer?
Meld je dan gratis aan!

 

Jellow Go

Voor bedrijven tot 50 medewerkers.

Voor een snelle zoektocht naar een freelancer. Maak zelf een selectie uit de freelancers en stuur hen jouw opdracht. Doe het zelf via Jellow en op basis van ‘no cure no pay’.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Zelf jouw opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.128 freelancers
 • Zoeken door middel van AI
 • Customer support light (via mail binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties & opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina
Meest gekozen

Jellow Standaard

Van 50 tot 1000 medewerkers.

Word compleet ontzorgd. Vind de beste freelancer met hulp van ons Customer Support Team op basis van ‘no cure no pay’. Huur eenvoudig in via onze online contractmodule.

service fee (excl. btw)

Start direct

 • Onbeperkt opdracht uitzetten
 • Direct toegang tot alle 61.128 freelancers
 • Zoeken door middel van AI + support
 • Customer support (mail en telefoon binnen 24 uur)
 • Online contract- en urenregistratie via Jellow
 • Je eigen Customer Success Officer
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Jellow Enterprise

Vanaf 1000 medewerkers.

Voor bedrijven die meerdere freelancers per jaar inhuren en graag dat beetje extra willen. Branded omgeving, eigen freelance pool, gebruik van eigen broker en meer.

we maken graag een offerte op maat

Specialist spreken

 • Onbeperkt opdrachten delen
 • Direct toegang tot 61.128 freelancers
 • Zoeken door middel van AI en support
 • Customer support via mail en telefoon (binnen 3 uur)
 • Optioneel: gebruik eigen broker
 • Je eigen accountmanager
 • Geverifieerde freelancers
 • Hulp bij selecties en opdrachten delen
 • Je eigen freelance pool
 • Workflows en gebruikersrollen
 • Je eigen bedrijfspagina

Vind freelance specialismen vergelijkbaar met communicatie adviseurs:

Is een communicatie adviseur toch niet helemaal de freelance expertise waar je naar op zoek bent? Bij Jellow vind je naast communicatie adviseurs ook duizenden andere gespecialiseerde freelancers. Bekijk één van de onderstaande top specialisaties en vind jouw geschikte freelancer in het netwerk van 61.128 freelancers. Heb je vragen bij het vinden van freelance communicatie adviseurs? Neem gerust contact op met onze support via 085-8770070.

Freelance communicatieadviseur

Een freelance communicatieadviseur staat voor bedrijven klaar om een professioneel advies te bieden op het vlak van communicatie. Hierbij kan het gaan om diverse vormen van communicatie. Zo kun je een freelance communicatieadviseur inschakelen om intern de communicatie te verbeteren, bijvoorbeeld tussen teams of afdelingen, maar je kunt ook een freelance communicatieadviseur inzetten om op een juiste wijze te communiceren naar de doelgroep toe. Vanzelfsprekend kan het hierbij ook weer om verschillende vormen van communicatie gaan, zoals online of juist offline.

Wat doet een freelance communicatieadviseur precies?

Een ervaren freelance communicatieadviseur biedt professioneel advies aan bedrijven die een bepaalde vorm van communicatie willen verbeteren. Communicatie is natuurlijk alles. Wanneer de communicatie binnen een bedrijf niet goed is, dan verlopen de bedrijfsprocessen niet zo effectief als wel zou kunnen. Is de communicatie naar de doelgroep niet passend? Dan wordt de doelgroep niet zo sterk aangesproken als wel zou kunnen. Dit zijn natuurlijk slechts voorbeelden. Communicatie hoort altijd in orde te zijn, maar in de praktijk is er eigenlijk altijd ruimte voor verbetering. Wil jij een bepaalde vorm van communicatie optimaliseren? Dan kan een freelance communicatieadviseur je hierin van een gedegen advies voorzien.

Verschillende soorten communicatie optimaliseren

Een freelance communicatieadviseur kan je helpen met het optimaliseren van de meest uiteenlopende soorten communicatie. We kunnen op steeds meer manieren met elkaar communiceren. Dit geldt zowel binnen het bedrijf als van binnen naar buiten toe. Er zijn freelance communicatieadviseurs die zich hebben gespecialiseerd op een bepaald vlak binnen de communicatie. Zo zijn er professionals die vooral adviseren op het gebied van communicatie via social media of via printmedia. Natuurlijk zijn er ook ervaren freelance communicatieadviseur die een professioneel advies kunnen bieden voor elke vorm van interne of externe communicatie.

Waar let een freelance communicatieadviseur op?

Als je gebruik maakt van de dienstverlening van een ervaren freelance communicatieadviseur, dan kun je rekenen op een zeer complete service. Deze professional is er om ervoor te zorgen dat de communicatie naar een hoger niveau wordt getild. Communicatie is overal anders en daarom zal een ervaren freelance communicatieadviseur altijd eerst goed onderzoek doen. Moet de communicatie naar de doelgroep toe worden geoptimaliseerd? Dan zal de freelance communicatieadviseur de doelgroep nader onderzoeken, onder meer om vast te kunnen stellen op welke toon de doelgroep het best kan worden aangesproken. Daarnaast wordt er uiteraard gezocht naar de beste combinaties, dus bijvoorbeeld de combinatie van wat de doelgroep verwacht en van wat bij het bedrijf past. Een freelance communicatieadviseur voert altijd veel onderzoek uit om een passend, persoonlijk advies te kunnen bieden.

De opleidingen van een freelance communicatieadviseur

Een freelance communicatieadviseur heeft een opleiding op MBO of HBO niveau. In bepaalde gevallen zien we ook een WO opleiding aan de basis staan bij een ervaren freelance communicatieadviseur. In de meeste gevallen gaat het om relevante opleidingen, zoals Marketing en Communicatie of Communicatie en Journalistiek. In andere gevallen zien we een andere richting, waarna de professional cursussen en trainingen heeft gevolgd om de nodige kennis te vergaren om als freelance communicatieadviseur aan de slag te gaan.

De soft skills van een freelance communicatieadviseur

Een freelance communicatieadviseur heeft veel kennis van marktonderzoeken en doelgroeponderzoeken nodig. Deze onderzoeken moeten worden uitgevoerd om te kunnen bepalen op welke manier de communicatie kan worden verbeterd. Een ervaren freelance communicatieadviseur heeft ook uitstekende soft skills om in te zetten, zoals:

 • Scherp oog voor details
 • Creatief denkvermogen
 • Analytisch vermogen
 • Kritische instelling
 • Optimale communicatievaardigheden

Heb jij een ervaren freelance communicatieadviseur nodig?

Een freelance communicatieadviseur is dé professional die jij nodig hebt als je een manier van communiceren effectiever en positiever wilt laten verlopen. Deze professional voorziet je van een gedegen advies en geeft je praktische handvatten om mee aan de slag te gaan. Ben jij nog op zoek naar een goede freelance communicatieadviseur? Deze vind je natuurlijk makkelijk en snel via Jellow. Op ons platform kun je jouw opdracht plaatsen, waarna ervaren professionals kunnen reageren. De eerste specialisten reageren vaak al binnen een dag. Uiteraard bepaal je zelf welke freelance communicatieadviseur jij voor jouw bedrijf in wil zetten.

100

Nieuwe freelancers
in April

5.512

Opdrachtgevers

25.870

Ingeschreven communicatie adviseurs

Vind direct jouw freelance communicatie adviseur!

Krijg binnen 24 uur reactie van de beste en beschikbare freelancers.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,7 / 5
202 beoordelingen