Vernieuwde weergave opdrachten én eenvoudig aanmelden voor freelance pool

Jellow

Ben jij recent uitgenodigd voor een opdracht? Dan heb je het misschien al gezien. De pagina waar de opdracht wordt weergeven is opnieuw vormgegeven en dit brengt een aantal fijne veranderingen met zich mee. Deze nemen we graag met je door! 

Je bent uitgenodigd door…

De standaard informatie zoals de startdatum, het uurtarief en de locatie zijn aan de linkerkant van de pagina gepositioneerd. Bovenaan de opdracht zie je nu direct wie de opdrachtgever is die jou heeft uitgenodigd. In veel gevallen zie je zelfs een profielfoto van de opdrachtgever. Wel zo leuk om te weten met wie je in gesprek gaat toch?

Wie niet weg is is gezien

Het design komt met een nieuwe feature voor de opdrachtgevers. Voor hen is het nu ook mogelijk om te zien wie uit de selectie de opdracht heeft bekeken en wie de opdracht nog niet geopend heeft. Is de opdracht niets voor jou of ben je niet beschikbaar? Laat het dan even weten. Daar leren we van en de opdrachtgever weet waar hij of zij aan toe is.

Blijf op de radar van de opdrachtgever

Veel opdrachtgevers bouwen binnen Jellow aan een eigen freelance pool. Bij een nieuwe opdracht kunnen ze eerst hun eigen pool raadplegen van freelancers die zij al eerder benaderd hebben of mee gewerkt hebben. Past deze opdracht niet bij je of ben je niet beschikbaar, maar lijkt het je wel een tof bedrijf? Ook dan kan je onderdeel worden van de pool. Meld je aan via de nieuwe button onderaan de opdracht. Fijn hè geen url meer kopiëren en plakken. ;)

Chat verder met de opdrachtgever

Wanneer je hebt gereageerd op een opdracht gaat je reactie en het gesprek met de opdrachtgever verder onder ‘Berichten. Als je inlogt vind je ‘Berichten’ in de gele menubalk. Zo kan je gemakkelijk je reactie en het gesprek terugvinden. 

Psst.. alvast tussen jou en mij. De ‘Berichten’ pagina wordt binnenkort ook vernieuwd. We houden je zeker op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Tags: How to - Platform updates

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Hoe start je een podcast?

Welkom bij een nieuw artikel over een onderwerp dat perfect aansluit bij ons medium: podcasten. Veel mensen zijn geïnteresseerd in het starten van...

6 minuten samvanberkel