Binnen een uur een freelancer vinden, inhuren en aan de slag? Het kan!

Jellow

En dat bewees Raymond Diemer van Studdy. Hij zocht begin deze week een freelance WordPress developer voor een opdracht bij Studdy.

Op het moment dat onze Customer Success officer Camille contact zocht met Raymond over hoe de zoektocht verliep, werd hij verrast. “We zijn al begonnen met het project”, kreeg hij te horen. 

Wat bleek? In een recordtijd van een half uur na aanmelding had Raymond contact met Sander Schat, een WordPress ontwikkelaar die geknipt voor de opdracht bleek. 30 minuten later was het project begonnen. 

Zo snel kan het dus gaan. 

Ondertussen werken wij bij Jellow er zo hard mogelijk aan om dit proces bij iedereen zo te laten verlopen. Ons doel is dan ook om opdrachtgevers en freelancers makkelijk en snel met elkaar in contact te brengen. Waarbij snel nog sneller is dan Raymond en Sander; namelijk in 1 minuut. 

 

Ben jij ook nieuwsgierig hoe je snel in contact kan komen met freelancers, of juist andersom met opdrachtgevers?

Neem dan een kijkje op jellow.nl en meld je aan!

Tags: How to - Klantverhaal

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Netwerken voor Freelancers: Do’s & Dont’s

Netwerken staat niet altijd bovenaan de prioriteitenlijst. Het kan tijdrovend zijn, onhandig en voor sommigen zelfs uitputtend. Met al die werkafspraken en gezinsverplichtingen...

5 minuten Jellow
Het Jellow-platform wordt verder ontwikkeld in 2023 o.b.v. feedback van onze klanten.

Vacature Recruitment consultant bij Jellow

Wil jij het verschil maken binnen een ambitieuze en snelgroeiende organisatie vol mogelijkheden? En ben jij als recruiter of intercedent toe aan je...

4 minuten Jellow