Review na een succesvolle samenwerking

Jellow

Heb je een succesvolle samenwerking gehad met een freelancer via Jellow? Voor de freelancer is het dan zeer waardevol als je een beoordeling achterlaat op het platform. We hebben het nu voor de freelancer nog makkelijker gemaakt om een review verzoek met jou te delen.

Hoe beoordeel je de samenwerking en het resultaat?
Als freelancer is het van groot belang om na een succesvolle opdracht te evalueren met de opdrachtgever. Was het eindresultaat zoals verwacht? Wat ging goed en wat kon beter? Zo is het voor een freelancer natuurlijk positief wanneer de opdrachtgever de samenwerking beoordeelt en deze ervaring vervolgens deelt met andere opdrachtgevers op het platform. Bij de vergelijking en selectie van freelancers wordt nu eenmaal veel waarde gehecht aan de eerdere ervaringen van andere opdrachtgevers. Zo werken we samen aan een transparanter en eerlijker freelance platform!


Help de freelancer een handje
Met een beoordeling/review help je de freelancer dus een handje bij het verkrijgen van een nieuwe opdracht! Zie het als een extraatje na een succesvolle samenwerking. Het is dus goed mogelijk dat de freelancer je voortaan na de opdracht actief vraagt om een beoordeling op Jellow te geven.

Ben je op zoek naar een freelancer? Of ben je zelf freelancer?

Vind mijn freelancer Ik ben freelancer

Schrijf je in bij Jellow en vind snel en makkelijk jouw geschikte freelancers of freelance opdrachten!

 

Tags: How to - Platform updates

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Hoe start je een podcast?

Welkom bij een nieuw artikel over een onderwerp dat perfect aansluit bij ons medium: podcasten. Veel mensen zijn geïnteresseerd in het starten van...

6 minuten samvanberkel