Zo verdien je een snelheidsbadge

Jellow

Wanneer je een opdracht ontvangt, vragen we je bij voorkeur om te reageren binnen 48 uur. Want vaak zijn opdrachtgevers op korte termijn op zoek naar freelancers, en een snelle reactie wordt dan ook heel erg gewaardeerd. Om aan te geven welke freelancers actief zijn binnen Jellow en daarnaast snel reageren is er een nieuwe feature: de raket badge.

De raket badge, wat is het?

De nieuwe feature maakt het mogelijk voor opdrachtgevers om inzicht te krijgen in welke freelancers snel reageren en daarnaast actief zijn binnen Jellow. Indien je aan de bepaalde criteria voldoet komt het raketje rechtsboven op je profiel te staan, zoals je in onderstaande afbeelding ziet. Zo kom je nog positiever in beeld bij die leuke opdracht waar je voor in aanmerking komt. 

Hoe verdien ik de raket badge?

Nu begrijpen we dat het niet altijd mogelijk is voor freelancers om 24/7 te kunnen reageren op een opdracht. Daarom krijg je nu deze badge bij je profiel als in de afgelopen twee maanden bent ingelogd bij Jellow + je binnen 2 dagen heb gereageerd op de opdracht wanneer je hier voor uitgenodigd bent. Gereageerd betekent in dit geval ook wanneer je aangeeft dat je niet beschikbaar bent of geen interesse hebt in de opdracht. 

Als je geen interesse in de opdracht waarvoor je bent uitgenodigd of als je niet beschikbaar bent, kan je dit aangeven door op de ‘geen interesse’ button te klikken in de opdracht uitnodiging. De opdrachtgever weet dan dat jij voor deze specifieke opdracht niet beschikbaar bent. Appeltje eitje toch? 

Mocht je nog vragen hebben betreft deze functie kan je altijd contact opnemen met [email protected]

 

Tags: How to - Platform updates

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Drie freelancers werken in een co-working space

Checklist Wet DBA: Voldoe jij aan de wet?

In de wereld van freelance werk en opdrachtgeverschap zijn duidelijkheid en transparantie enorm belangrijk als het gaat om een gezonde en eerlijke arbeidsmarkt....

4 minuten Jellow