Vrouw met telefoon en social media

Jouw Jellow profielpagina is vernieuwd

Jellow

Heb jij recent nog een kijkje genomen in jouw profiel? Dan is het je vast opgevallen dat deze een volledige make-over heeft gekregen. Jouw profiel heeft nu een frisse en overzichtelijke uitstraling. We bespreken graag de highlights met je in deze blog!

Overzicht en meer gemak

De vernieuwde versie van jouw profielpagina zorgt voor meer overzicht. De inhoud van jouw cv is onder elkaar weergeven en door de tabjes navigeer je gemakkelijk naar de gewenste informatie. Op de desktopversie vinden zowel jij als de opdrachtgever jouw beschikbaarheid, uurtarief en contactgegevens aan de linkerkant. Zoals je gewend bent, pas je informatie aan door op het ‘edit’ knopje te klikken dat weergeven wordt als een potlood. 

Bekijk jouw eigen profiel als een opdrachtgever

Ben je benieuwd hoe jouw profiel eruit ziet voor opdrachtgevers? Wij snappen die nieuwsgierigheid wel. Je bekijkt daarom vanaf nu jouw profiel door de ogen van een opdrachtgever door te klikken op het ‘oog’ icoon links naast jouw profielfoto. Let op: jouw contactgegevens worden enkel zichtbaar voor opdrachtgevers wanneer er direct contact heeft plaatsgevonden via het platform.

Houd jouw profiel up to date via de mobiele websiteversie

Onderweg even snel je laatste opdracht toevoegen in jouw profiel? Voorheen was dat niet altijd even gemakkelijk via je smartphone. Goed nieuws, want ook de mobiele websiteversie heeft de nodige verbeteringen ondergaan.  

Net als in de desktop versie wordt de informatie onder elkaar weergeven. Om ook op jouw smartphone het overzicht te behouden kan je de tabbladen in- en uitklappen en spring je direct naar de gewenste informatie.

Het compleet maken van je profiel

Alleen met een compleet profiel ben je zichtbaar voor de opdrachtgevers in Jellow. Twijfel je of je zichtbaar bent? Geen zorgen, we vertellen je precies welke informatie we nog van je missen wanneer je profiel incompleet is.

Indien jouw profiel niet 100% compleet is, verschijnt er een percentagemeter om jouw profielfoto. Onderneem dan direct actie om te voorkomen dat je opdrachten misloopt. 

Door over het percentage te bewegen zie je precies welke informatie je nog dient toe te voegen. Zodra je informatie toegevoegd hebt, past het percentage zich direct aan. Het percentage verdwijnt wanneer je profiel compleet is.

Het draait om de inhoud 

Deze nieuwe uitstraling van je profiel is leuk, maar het draait natuurlijk om de inhoud en die heb je zelf in de hand ;). Vergeet niet alleen je werkervaring te updaten, maar pas ook je beschikbaarheid aan zodat opdrachtgevers weten of je openstaat voor opdrachten. Heb je een opdracht afgerond? Stuur je opdrachtgever direct een verzoek om een review achter te laten in je profiel. Dit kan je natuurlijk ook met terugwerkende kracht doen. 

Tijd om een kijkje te nemen in jouw eigen profiel!

Tags: How to - Platform updates

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Drie freelancers werken in een co-working space

Checklist Wet DBA: Voldoe jij aan de wet?

In de wereld van freelance werk en opdrachtgeverschap zijn duidelijkheid en transparantie enorm belangrijk als het gaat om een gezonde en eerlijke arbeidsmarkt....

4 minuten Jellow