Open opdrachten op het Jellow-platform

NIEUW: Open publieke opdrachten op Jellow

Jellow

Binnen Jellow werken we hard aan het verbeteren van de werking van ons platform. Dat doen we met behulp van onze freelancers. Zo komen we nu met publieke opdrachten, waarop je zelf kunt reageren. Ben je freelancer en zie je een toffe opdracht? Reageer dan direct!

Wat zijn publieke opdrachten?

Opdrachtgevers komen bij Jellow met een opdracht in de zakelijke dienstverlening waar zij een freelancer voor nodig hebben. Samen met Jellow vinden zij nu nog de beste match door een selectie van freelancers uit te nodigen. We horen echter ook van onze freelancers dat ze vaker uitgenodigd willen worden. Daarom hebben we besloten om de werkwijze iets uit te breiden. Nu hoef je niet meer uitgenodigd te worden, maar kun je zelf ook zien welke opdrachten er zijn in jouw vakgebied. Wel zo handig. De komende tijd rollen we deze functionaliteit verder uit.

Open publieke opdrachten
Voorbeeld van het Opdrachten-overzicht (wanneer je ingelogd bent)

Hoe zie je publieke opdrachten?

Eerst even inloggen op Jellow. Je vindt dan de publieke opdrachten onder de kop ‘Opdrachten’ in de navigatiebalk. Je ziet de opdrachten die in jouw vakgebied behoren. Per opdracht kun je de opdrachtdetails, omschrijving en voorwaarden bekijken. Zie je een interessante opdracht? Dan kun je als freelancer zelf reageren. Hierna neemt de opdrachtgever contact op met de best passende freelance kandidaten. Zelf proberen?

Log in en neem zelf een kijkje voor freelance opdrachten in jouw vakgebied

 

 

 

Tags: How to - Platform updates

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Drie freelancers werken in een co-working space

Checklist Wet DBA: Voldoe jij aan de wet?

In de wereld van freelance werk en opdrachtgeverschap zijn duidelijkheid en transparantie enorm belangrijk als het gaat om een gezonde en eerlijke arbeidsmarkt....

4 minuten Jellow