Meet Camille van Sales!

Jellow

Graag stellen we je voor aan Camille, Sales stagiair bij Jellow. Voor zijn studie Commerciële economie heeft hij afgelopen halfjaar stage gelopen bij Jellow. In deze blog lees je meer over zijn tijd bij Jellow en wat hij allemaal heeft geleerd. Wat houdt nou een stage bij sales in? Camille ondersteunde o.a. de dagelijkse taken van sales, het Customer Success team en had vaak telefoontjes met klanten over sales gerelateerde zaken. Samen met een andere collega heeft hij een Customer Success team opgezet waar hij eigen input kon geven en allemaal verschillende experimenten uitvoerde die relevant waren voor team sales.

 

Wat maakt een stage bij Jellow zo leuk?

 “Doordat je in een jong en dynamisch team werkt is het eigenlijk nooit saai. Zo is elke dag weer anders en merk je binnen het bedrijf dat mensen je willen helpen met persoonlijke uitdagingen en experimenten die jij kan oppakken en zelf mag uitvoeren. Wanneer deze ook nog eens van toegevoegde waarden zijn, heb ik echt het gevoel dat ik wat kan bijdragen en dat geeft een voldaan gevoel.”

 

“Ik hoor genoeg medestudenten die worden gebruikt als koffieslaafje, ik ben blij dat dat hier niet is.”

 

Wat vond je het leukste aan je stage?

“Ik moet zeggen dat ik de gehele stageperiode super leuk vond, vooral de interactie met collega’s en klanten vond ik het leukst. Doordat iedereen lekker jong is en flexibel merk je dat je ook makkelijk dingen aan collega’s kan vragen zonder dat de drempel te hoog is.” Ook ben je als stagiair echt onderdeel van het team verteld hij: “Ik hoor genoeg medestudenten die worden gebruikt als koffieslaafje, ik ben blij dat dat hier niet is. Zo heb ik samen met een collega een project voor de after sales opgezet. Waar we bij dit project zijn begonnen op 0, is de after sales nu business as usual, dat geeft een kick. We zijn nu ook bezig met structuur aan te brengen binnen het team dit leidt richting nog meer leads.”

 

Wat heb je geleerd van je stage? 

“Doordat Jellow nog een relatief ‘jong’ bedrijf is, kan het er soms chaotisch aan toe gaan. Ik heb vooral tijdens deze stage geleerd om structuur voor mezelf aan te brengen. Dit zorgt voor veel meer rust in je hoofd en een betere kwaliteit van je werkzaamheden, dat is echt nice! Ook de interactie met de klant heb ik geleerd hier, dat was voor mij namelijk soms nog wat lastig. Nu heb ik die structuur wel te pakken en dat is fijn.”

 

Wat wordt er van je verwacht?

“Natuurlijk zijn er verwachtingen binnen het bedrijf, zo wordt van je verwacht dat je in het team meedraait als volledig teamlid. Assertiviteit wordt dus erg beloond. Natuurlijk kan je altijd extra hulp krijgen waar nodig. Bij Jellow staan we erg open voor nieuwe ideeën, mocht je je in het diepe willen gooien kan je altijd extra dingen oppakken die je interesseren. Een dagje meelopen bij marketing of service is dan ook alleen maar leuk om een keer te doen.”

 

“Bij Jellow staan we erg open voor nieuwe ideeën, mocht je je in het diepe willen gooien kan je altijd extra dingen oppakken die je interesseren”

 

Wat wil je anderen meegeven voor een stage bij sales?

“Ik heb mijn stage bij Jellow echt als positief ervaren. Het was natuurlijk allemaal een beetje raar om in in deze gekke tijden aan een stage te beginnen. Maar dit is is voor mij helemaal positief uitgepakt. Wat ik ook echt een toekomstige Sales stagiair mee wil geven, is dat het wel handig is om een studie te volgen als commerciële economie, marketing of bedrijfskunde.”

 

En nu verder? 

“Uiteindelijk ben ik nu klaar met mijn stage en ben ik aangenomen als vaste kracht van het Customer Success team. Ik heb echt zin om verdere strategieën en projecten uit te voeren binnen dit leuke team!”

Ben jij ook zo enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op, we zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Nu hebben we ook een vacature openstaan voor een stagiair sales. Bekijk de vacature hier https://careers.jellow.nl/stage-sales/nl .  Je kan mailen naar [email protected] of bel ons even op 035 737 0352 en wie weet zien we je snel!

Tags: Gastblog

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Drie freelancers werken in een co-working space

Checklist Wet DBA: Voldoe jij aan de wet?

In de wereld van freelance werk en opdrachtgeverschap zijn duidelijkheid en transparantie enorm belangrijk als het gaat om een gezonde en eerlijke arbeidsmarkt....

4 minuten Jellow