Vernieuwde berichten pagina Jellow

Jouw nieuwe berichtenbox en deel je opdracht nog breder

Jellow

Vorige keer vertelden we al over jouw vernieuwde opdrachten pagina. We zijn heel blij met alle positieve reacties, dankjewel! Maar bij Jellow leunen we niet graag achterover. Onze handen gingen dus opnieuw uit de mouwen. Nu hebben we ook jouw berichtenbox in een nieuw jasje gestoken. Je legt en onderhoudt nu nóg makkelijker contact met jouw freelancers. En niet alleen dat, ook het delen van jouw opdracht was nog nooit zo makkelijk. In deze blog vertellen we je er alles over.

Eén centrale plek voor al jouw berichten

Alle communicatie tussen jou en de reagerende freelancers vindt vanaf nu plaats in één centrale berichtenbox. Zowel jij als de freelancer missen daardoor niks meer. Wel zo overzichtelijk!

Gelezen en ongelezen berichten

In de nieuwe berichtenbox maken we vanaf nu onderscheid tussen gelezen en ongelezen berichten. Denk aan Whatsapp. Nieuw ontvangen berichten vallen daardoor nog meer op. Ook is zichtbaar tot waar de freelancer jouw berichten gelezen heeft. Zo krijg jij meer grip op alle contacten die je hebt lopen. Andersom kan de freelancer dit natuurlijk ook van jou zien. Handig hè?

Nieuwe berichtenbox

 

Deel je opdracht nu ook buiten je Jellow-netwerk

Deel je geplaatste opdracht nu ook op, bijvoorbeeld, Linkedin. Freelancers kunnen jouw opdracht dan ook op het Jellow-platform bekijken. Reageren kunnen ze ook, na registratie. Dat is voor freelancers helemaal gratis. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten. Jouw opdracht ligt zo op nog meer digitale bureaus. Maar ons platform ook. Wat een samenwerking!

Gaan we nu dan wél achterover leunen?

Nee, zeker niet! Er staat nog genoeg op onze planning. We werken hard om ons platform te blijven optimaliseren en we houden jullie continu op de hoogte. Mis jij iets in de vernieuwde opdrachtenbox of heb je simpelweg een briljant idee? We horen het graag! Mail naar [email protected].

Tags: How to - Platform updates

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Drie freelancers werken in een co-working space

Checklist Wet DBA: Voldoe jij aan de wet?

In de wereld van freelance werk en opdrachtgeverschap zijn duidelijkheid en transparantie enorm belangrijk als het gaat om een gezonde en eerlijke arbeidsmarkt....

4 minuten Jellow