Zie jij door de vele berichten die ene passende freelancer niet meer?

Jellow

Zie jij door de vele berichten die ene passende freelancer niet meer?

Heb je een opdracht geplaatst, maar raak je het overzicht kwijt bij het scannen van de reacties van de door jouw geselecteerde freelancers? Je bent niet de enige. Van meerdere opdrachtgevers kregen wij de reactie dat dit een probleem is waar zij vaker tegen aan liepen. Hiermee zijn we direct aan de slag gegaan. We hebben de mogelijkheid toegevoegd om de gespreks- en reactiestatus aan te geven per freelancer.

Natuurlijk wil jij de beste freelancer kiezen voor jouw opdracht, maar wanneer je al tientallen reacties hebt binnen gekregen wordt de keuze niet makkelijker. Daarnaast lukt het je ook niet om alle reacties in één keer door te lezen en te beoordelen op geschiktheid. Daarom introduceren wij een nieuwe feature voor alle opdrachtgevers: Filter de reacties voor jouw opdracht door de status per freelancer aan te geven.

Filter alle reacties van de freelancers

Het is nu mogelijk om op de berichtenpagina de reacties van de freelancers te filteren op basis van geschiktheid. Je kunt dit per opdracht apart doen. In het overzicht van de reacties op jouw opdracht zie je alle freelancers die gereageerd hebben.

Zo gebruik je de filters

Per gesprek kun je de status aangeven. Je kunt dit doen in het overzicht op de berichtenpagina.  Zo kun je vier statussen toekennen aan de freelancers die hebben gereageerd op jouw opdracht:

  • Gereageerd
  • Minder geschikt
  • Interview
  • Aanbod
Voorbeeld berichten tagging

 

Zelf status geven

Geef je liever een andere status aan de freelance reacties? Dat kan ook! Bedenk je eigen statustekst en voeg die toe aan het gesprek. Dit kan je doen door zelf een status in te typen en deze te selecteren wanneer je een status toewijst aan een freelancer. Deze kun je vervolgens ook terugvinden als filter in de gesprekken. Zo simpel is het! 

Tags: How to - Platform updates

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Hoe start je een podcast?

Welkom bij een nieuw artikel over een onderwerp dat perfect aansluit bij ons medium: podcasten. Veel mensen zijn geïnteresseerd in het starten van...

6 minuten samvanberkel