Tijd om jouw beschikbaarheid te updaten

Jellow

Ben jij beschikbaar? Het antwoord op die vraag is van belang voor onze opdrachtgevers. Alleen beschikbare freelancers hebben immers ruimte om aan de slag te gaan met een nieuwe opdracht. Reden genoeg om te zorgen dat je beschikbaarheid correct is ingevuld. En daar helpen we je graag een handje bij! 

Ontvang opdrachten op het juiste moment 

Beschikbaarheid is een criteria die aangeeft of je wel of niet open staat voor het ontvangen van opdracht uitnodigingen. We hebben gemerkt dat de beschikbaarheid niet bij iedere freelancer in het profiel up-to-date is. 

Een incorrecte beschikbaarheid status kan nadelige gevolgen hebben voor zowel jou als de opdrachtgever. Mogelijk loop je opdrachten mis, omdat je onterecht op ‘niet beschikbaar’ staat. Of je staat op beschikbaar en ontvangt juist opdracht uitnodigingen terwijl je voor de komende 6 maanden op een opdracht zit. Een teleurstelling voor de opdrachtgever die zijn zoektocht verder voort moet zetten. Zonde toch?

Samen zorgen we ervoor dat jouw beschikbaarheid up-to-date is

We begrijpen dat het aanpassen van je beschikbaarheid misschien niet het eerste is waar je aan denkt bij een nieuwe opdracht. We helpen je daarom graag een handje.

Eén keer in de twee maanden zullen wij je een e-mail sturen met de vraag om je beschikbaarheid te updaten. Omdat we niet weten of je beschikbaarheid nog actueel is, hebben we deze op het moment dat we je een mail sturen aangepast naar ‘Onbekend’.

Door jouw beschikbaarheid te updaten zorg je ervoor dat je vaker uitgenodigd wordt voor opdrachten die bij jouw profiel aansluiten. Of dat je juist niet wordt uitgenodigd omdat je midden in een andere opdracht zit. Update je beschikbaarheid daarom op tijd. 

Ben je niet beschikbaar? Laat het ons weten! Dan vragen we je beschikbaarheid pas weer uit nadat je opdracht afloopt. Wel zo fijn! Linksboven in je profiel vind je jouw beschikbaarheid. 

Naar mijn profiel

 

Tags: Platform updates

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Drie freelancers werken in een co-working space

Checklist Wet DBA: Voldoe jij aan de wet?

In de wereld van freelance werk en opdrachtgeverschap zijn duidelijkheid en transparantie enorm belangrijk als het gaat om een gezonde en eerlijke arbeidsmarkt....

4 minuten Jellow