ZZP Nederland

Sinds september 2016 is Jellow een exclusieve samenwerking aangegaan met ZZP Nederland. ZZP Nederland ondersteunt freelancers op het gebied van werk en ondernemen. Samen proberen wij zoveel mogelijk opdrachtgevers en freelancers uit de zakelijke dienstverlening direct aan elkaar te koppelen.

Als lid van ZZP Nederland kan je via onderstaande button eenvoudig je profiel aanmaken en onder andere aangeven vanaf wanneer je beschikbaar bent.

Een profiel aanmaken is gratis en kost slechts enkele minuten.


Maak hier je profiel aan

Hoe werkt het?

Ruim 600 bedrijven gaan via Jellow op zoek naar jou

Hoe werkt het?

Gratis en vrijblijvend inschrijven

Binnen vier minuten ben je ingeschreven. Je kiest een vakgebied en je selecteert de labels die voor jou van toepassing zijn. Wij verwerken vervolgens je CV in je eigen profiel.

Persoonlijke screening

Na je inschrijving nemen we contact met je op voor een persoonlijk screening op onder andere de volgende punten; relevant CV, referenties en een persoonlijk gesprek.

Rechtstreeks contact met opdrachtgevers

Opdrachtgevers gaan rechtstreeks op zoek naar jou. Ben jij wie ze zoeken, dan nemen ze rechtstreeks contact met je op. Word je ingehuurd, dan regelt Jellow alle financiële en contractuele administratie.

Zo helpt Jellow je aan opdrachten

Voor freelancers is het lastig om op te vallen en het is tijdrovend om op elke vacature afzonderlijk te solliciteren. Jellow biedt freelance professionals een podium waar opdrachtgevers hen snel, makkelijk en voordelig kunnen vinden, zonder tussenkomst van bemiddelingsbureaus. Jellow doet dit met slimme software én een snel groeiend netwerk van aangesloten freelance professionals. Inmiddels maken meer dan 300 bedrijven gebruik van deze software en selecteren zij zelf de beste freelance professionals, waarmee ze direct contact kunnen opnemen.

Jellow is er voor de kwalitatief hoogstaande freelance professionals die veelal hoogopgeleid zijn. Meer weten over de werkwijze en de financiële en contractuele afhandeling bij inhuur? Klik hier.
‘Eindelijk een plek waar wij als startup heel snel goede freelancers kunnen vinden. Laten we met z’n allen meedoen en elkaar helpen.’

Hanneke Stegweg

CEO iLost

De voordelen van Jellow

Veel opdrachtgevers

In één keer onder de aandacht van meer dan 400 gerenommeerde bedrijven

Alleen de beste professionals

Onderdeel uitmaken van het kwalitatief hoogstaande Jellow netwerk

Niet zoeken maar gevonden worden

Opdrachtgevers vinden jou, niet zelf zoekenGeen tussenkomst van intermediairs

Rechtsreeks contact met opdrachtgevers, geen intermediairs

Gratis en vrijblijvend inschrijven

Gratis en vrijblijvend inschrijven in 4 minuten

Geen administratie bij inhuur

Geen administratieve rompslomp. Jellow verzorgt de contractuele en financiële administratie

Onlangs aangesloten professionals

Young Professionals

Robert
14 uur geleden

Overig

San
14 uur geleden

Photo & Video

Jan
14 uur geleden
‘Ik schreef me in bij Jellow zonder hooggespannen verwachtingen, maar binnen een maand werd ik al benaderd door een geïnteresseerde opdrachtgever. Ik ben zeer te spreken over de afhandeling door Jellow!’

Taco de Koning

Bank & Verzekering Professional