Ben jij er klaar voor om de freelancemarkt
op z'n kop te zetten?

Sinds februari zijn er 4 toppers bij Jellow aan de slag!! Sun is out, Jellow is out! Bij Jellow gaat samenwerken sneller, transparanter én efficiënter. Altijd direct contact tussen freelancers en eindopdrachtgevers. We hebben een nieuw logo maar zijn nog steeds even geel Welkom bij team Jellow, Bo!! Tot maandag! Doei Honders, we gaan je missen! #salesboys #jellow #stagewerkenreizen #komtienogterug? #teamjellowEr is er een jarig vandaag en wie zal dat zijn? #rodeverjaardagsdas #itistheuxdesigner #geelwasmooiergeweest #happybirthday #jellow #teamjellowWanneer je binnen zit terwijl het buiten zo lekker weer is Binnenpret Zoek de verschillen! #heisreal #TheOnboardingMan #tomtom #teamjellowWanneer jellow.nl bij @jellow.be op bezoek is! #brusselsewafels #teamroze #nomnom

Altijd al onderdeel willen zijn van een enthousiast team dat als doel heeft om het volledig anders aan te pakken? De van oorsprong traditionele freelancemarkt wordt al jaren gedomineerd door een groot aantal intermediairs. Die tijd is nu voorbij! Ook deze markt is klaar voor verandering. Bij Jellow maak je met elke keuze direct het verschil!


Vacatures

Stages

Staat je functie er niet bij of is de stage al vervuld? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Stuur een mailtje naar Linda Neijenhuis (linda.neijenhuis@jellow.nl) met je cv en motivatie.

Some are grey, but you are Jellow!

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.