Ben jij er klaar voor om de freelancemarkt
op z'n kop te zetten?

Zoek de verschillen! #heisreal #TheOnboardingMan #tomtom #teamjellowWanneer jellow.nl bij @jellow.be op bezoek is! #brusselsewafels #teamroze #nomnomOf we klaar zijn voor sneeuw? Daar gaan ze weer, onze Groninger toppers! #designers #stage #teamjellow #afstuderen #sneeuwpret #toppers #codegeel #codejellowAltijd leuk om het nieuwe jaar te starten met een presentje van onze zuidelijke collegas’s van @jellow.be!! Warmathon 2018! #teamjellow #freelancerfreedom #geelhardlopen #toppersDe gezelligste kant van de tafel! Tafel vol! Jij ook bedankt @jorisbakker, voor jouw awesome filmpjes!! —> https://www.youtube.com/watch?v=oz93Sd4GQ7IEn daar gaat weer een topper! Veel succes met afstuderen @willeke_x !! #operationeletopper #eindestage #wegaanjemissen #willem #teamjellow

Altijd al onderdeel willen zijn van een enthousiast team dat als doel heeft om het volledig anders aan te pakken? De van oorsprong traditionele freelancemarkt wordt al jaren gedomineerd door een groot aantal intermediairs. Die tijd is nu voorbij! Ook deze markt is klaar voor verandering. Bij Jellow maak je met elke keuze direct het verschil!


Vacatures

Stages

Staat je functie er niet bij of is de stage al vervuld? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Stuur een mailtje naar Linda Neijenhuis (linda.neijenhuis@jellow.nl) met je cv en motivatie.

Some are grey, but you are Jellow!

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.