Ben jij er klaar voor om de freelancemarkt
op z'n kop te zetten?

Janna en de mannen #teamjellow #hoefijnzo’nterrasnaastjewerk #jellow #vidanaardenvestingAlles voor een lunch #teamjellow #jellow #presenterenkanjeleren #erkanermaar1dewinnaarzijnAls je het doet moet je het Jellow doen! #teamjellow #crossfitnaarden #elkeweekweer #superfit We gaan je missen lieve fleur! #afscheidnemenbestaatniet #karaoke@jellow #teamjellow #jellow #alweerzo’nleukestagiaire #klmmagblijzijnDe meisjes doen gelukkig ook mee #westaanvoorhoor #teamjellow #jellowBeerpong #doyoywanttojoinmyteam #teamjellow #werkenbijjellow #jellowWanneer wij worden meegenomen in de voetbalhype door Belgische collega’s @jellow.be! #gegeliciteerd #overwinningbelgie #wkvoetbal #stiekemjaloersPlekje in het Mediahuis Jaarmagazine! #jellow #teamjellow #mediahuis #mediahuisjaarmagazine #partnershipAl het sporten weer voor niets Heet jij Niels en zoek je ook een baan? Join team Niels! #teamjellow #teamNiels #werkenbijjellowNog een voordeel van het werken met Belgen #zijwel #chocolade #teamjellow #jellow #ookinbelgiezoekenwemensen

Altijd al onderdeel willen zijn van een enthousiast team dat als doel heeft om het volledig anders aan te pakken? De van oorsprong traditionele freelancemarkt wordt al jaren gedomineerd door een groot aantal intermediairs. Die tijd is nu voorbij! Ook deze markt is klaar voor verandering. Bij Jellow maak je met elke keuze direct het verschil!


Vacatures

Stages

Staat je functie er niet bij of is de stage al vervuld? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Stuur een mailtje naar Janna van Goor (janna.van.goor@jellow.nl) met je cv en motivatie.

Some are grey, but you are Jellow!

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.