Ben jij er klaar voor om de freelancemarkt
op z'n kop te zetten?

Tom op zijn Jellow fiets Mmm tijd voor ijsjes want er is er één JARIG en dat is @reinoutmeems !! Van harte Fabian! Alweer taart? #zoekdeverschillen #veelplezier #3maandenOver afgelopen vrijdag gesproken! #FreelanceFriday #netwerken #noordelijkefreelancersenopdrachtgevers #borrel #samenwerkenalsnooittevoren #jellowOok @yvonnesnip is er deze week voor het laatst De accountmanagers van Jellow doen een sightseeing in het hoge noorden #aboutlastfriday #freelancefriay #toeristen #fcgroningen #jellow #teamjellowWhat a jellow day! #brightandshiny #strikeashutterstockpose #jellow #teamjellow #jointheclubJellow Join the Club kick off event gaat bijna van start! Samen met freelancers en opdrachtgevers werken we samen om de freelancemarkt op z’n kop te zetten. To be continued! #teamjellow #jellow #jointheclub #samenwerkenalsnooittevorenDaar gaat ze weer, onze topper Donna! Veel succes met je studie

Altijd al onderdeel willen zijn van een enthousiast team dat als doel heeft om het volledig anders aan te pakken? De van oorsprong traditionele freelancemarkt wordt al jaren gedomineerd door een groot aantal intermediairs. Die tijd is nu voorbij! Ook deze markt is klaar voor verandering. Bij Jellow maak je met elke keuze direct het verschil!


Vacatures

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures

Stages

Staat je functie er niet bij of is de stage al vervuld? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Stuur een mailtje naar Linda Neijenhuis (linda.neijenhuis@jellow.nl) met je cv en motivatie.

Some are grey, but you are Jellow!

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.