Ben jij er klaar voor om de freelancemarkt
op z'n kop te zetten?

When you match je kleren bij de taart @rettichbo #rozebolifant #lila #jellow #teamlila #gegeliciteerdEn weer een!! Woehoeee @yvonnesnip is jarig! Van Harte gegeliciteerd We hebben er een full-stack developer bij! Welkom Lucas! Jellow Fresh Today! Wij sluiten onze week af met een potje tafeltennis en een biertje. Fijn weekend iedereen ✨

#vrijmibo #geelwint #teamjellow #jellow #winningBinnenkort weer nieuwe gezichten op homepage! Zoek de verschillen! Sinds februari zijn er 4 toppers bij Jellow aan de slag!! Sun is out, Jellow is out!

Altijd al onderdeel willen zijn van een enthousiast team dat als doel heeft om het volledig anders aan te pakken? De van oorsprong traditionele freelancemarkt wordt al jaren gedomineerd door een groot aantal intermediairs. Die tijd is nu voorbij! Ook deze markt is klaar voor verandering. Bij Jellow maak je met elke keuze direct het verschil!


Vacatures

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures

Stages

Staat je functie er niet bij of is de stage al vervuld? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Stuur een mailtje naar Linda Neijenhuis (linda.neijenhuis@jellow.nl) met je cv en motivatie.

Some are grey, but you are Jellow!

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.