Ben jij er klaar voor om de freelancemarkt
op z'n kop te zetten?

Afscheid nemen bestaat niet Happy birthday Fleur Zelfs de lunch is Jellow #lekkerlunchenbijjellow #elkedag #teamjellow #jellowAltijd een feestje bij Jellow Zitzakzonnetje ☀️ #tommieboy #sunisuphandsupZitzakzonnetje Zitzakzonnetje ☀️ #fatboy #vorigehashtagisdenaamvandezitzakDe salesboys op (customer) journey! #teamjellow #sales #wandelingdoornaardenvestingLekkere taart hoor! #nomnom #bedankt #thecompliancefactory #gegelicitaartAls je dan toch in Rotterdam bent.... #bezoekrotterdam #feyenoord #teamjellowAfscheid nemen bestaat niet We gaan los! #afscheidniels #belgischbierproeverij #lekker #teamjellow #gomark #jellow #jellowbe

Altijd al onderdeel willen zijn van een enthousiast team dat als doel heeft om het volledig anders aan te pakken? De van oorsprong traditionele freelancemarkt wordt al jaren gedomineerd door een groot aantal intermediairs. Die tijd is nu voorbij! Ook deze markt is klaar voor verandering. Bij Jellow maak je met elke keuze direct het verschil!


Vacatures

Stages

Staat je functie er niet bij of is de stage al vervuld? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Stuur een mailtje naar Janna van Goor (janna.van.goor@jellow.nl) met je cv en motivatie.

Some are grey, but you are Jellow!

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.