Welkom bij team Jellow, Bo!! Tot maandag! Doei Honders, we gaan je missen! #salesboys #jellow #stagewerkenreizen #komtienogterug? #teamjellowEr is er een jarig vandaag en wie zal dat zijn? #rodeverjaardagsdas #itistheuxdesigner #geelwasmooiergeweest #happybirthday #jellow #teamjellowWanneer je binnen zit terwijl het buiten zo lekker weer is Binnenpret Zoek de verschillen! #heisreal #TheOnboardingMan #tomtom #teamjellowWanneer jellow.nl bij @jellow.be op bezoek is! #brusselsewafels #teamroze #nomnomOf we klaar zijn voor sneeuw? Daar gaan ze weer, onze Groninger toppers! #designers #stage #teamjellow #afstuderen #sneeuwpret #toppers #codegeel #codejellowAltijd leuk om het nieuwe jaar te starten met een presentje van onze zuidelijke collegas’s van @jellow.be!!

Werkstudent Sales

Wat gebeurt er allemaal bij jellow?

Jellow is een snelgroeiend online freelance netwerk opgebouwd door meer dan duizend bedrijven (zoals Booking.com, Douwe Egberts en Fox Networks Group) en duizenden freelancers, met als doel om sneller en eenvoudiger met elkaar in contact te komen, zonder tussenkomst van een intermediair. 

In deze tijd, waarin het aantal opdrachten en freelancers in de zakelijke dienstverlening flink groeit, is het voor veel bedrijven noodzakelijk om zelf te beschikken over een groot freelance netwerk. Het opbouwen van zo’n netwerk gaat sneller wanneer de individuele netwerken van bedrijven met elkaar worden verbonden. En dat is waar wij ons elke dag mee bezig houden. Gewoon omdat we vinden dat het anders kan binnen de markt van opdrachtgevers en freelancers.

Hoe ga ik als sales werkstudent aan de slag bij Jellow?  

Ben jij de topper die graag meedenkt over hoe Jellow het beste haar klanten kan bereiken? Jellow is hard aan het groeien en daarom zoeken wij versterking op de sales-afdeling! Je leert bij ons sales strategieën op te zetten, bereidt de externe communicatie voor en probeert jouw kennis tijdens je studie in de praktijk uit te voeren. Jij wordt ondernemer en krijgt uiteraard alle ruimte om nieuwe initiatieven op te pakken, waarvan jij denkt dat Jellow kan groeien! 

Awesome! Wat verwachten jullie van mij? 

 • Je volgt een HBO studie in de richting commerciële economie, business, communicatie of een vergelijkbare studie
 • Je zit in het 3e of 4e jaar van je studie
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar 
 • Je bent ondernemend, zelfstandig en commercieel ingesteld
 • Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar
 • Je denkt altijd na over verbeteringen en je hebt een oplossend vermogen

Oké...en wat hebben jullie mij te bieden? 

Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een jonge, ambitieuze en vooral gezellige onderneming! Wij doen niet aan urenregistratie, maar vragen wel commitment en flexibiliteit. 

Zwart op wit betekent dit: 

 • De mogelijkheid om 16 tot 32 uur per week te werken met het enthousiaste sales team (samen met Lars, Tom, Niels, Rutger, Laura & Bo)
 • Werken in een team met een positieve mentaliteit, waarbij we vertrouwen op elkaars kwaliteiten
 • Een knus kantoor in het pittoreske Naarden-Vesting (goed te bereiken vanaf bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam).
 • Elke maandag van 17.00 tot 18.00 sporten met het team bij een sportschool in de buurt van ons kantoor, wie wil dat nou niet? 
 • Elke dag (eventueel) gezonde en verse lunch!

Ja, ik wil! 

Inmiddels zijn er meer dan 25 enthousiaste Jellowers in Nederland en België het verschil aan het maken. Wil jij tijdens je studie alvast een graantje meepikken van het vak? Dan dagen wij jou uit om op de blauwe knop hieronder te drukken.

Solliciteer
Deel deze vacature met jouw netwerk

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.