Mmm tijd voor ijsjes want er is er één JARIG en dat is @reinoutmeems !! Tom op zijn Jellow fiets Alweer taart? #zoekdeverschillen #veelplezier #3maandenVan harte Fabian! De accountmanagers van Jellow doen een sightseeing in het hoge noorden #aboutlastfriday #freelancefriay #toeristen #fcgroningen #jellow #teamjellowOok @yvonnesnip is er deze week voor het laatst Over afgelopen vrijdag gesproken! #FreelanceFriday #netwerken #noordelijkefreelancersenopdrachtgevers #borrel #samenwerkenalsnooittevoren #jellowDaar gaat ze weer, onze topper Donna! Veel succes met je studie Jellow Join the Club kick off event gaat bijna van start! Samen met freelancers en opdrachtgevers werken we samen om de freelancemarkt op z’n kop te zetten. To be continued! #teamjellow #jellow #jointheclub #samenwerkenalsnooittevorenWhat a jellow day! #brightandshiny #strikeashutterstockpose #jellow #teamjellow #jointheclub

Head of Marketing

In 2013 zag Jellow het ‘levenslicht’. Vanuit een zolderkamer in Naarden-Vesting begonnen 3 founders aan een missie; de freelance markt op z’n kop zetten! 

Het moet toch mogelijk zijn om opdrachtgevers en freelancers op een betere manier met elkaar in contact te laten komen, zonder dat hier intermediairs aan te pas komen…

Inmiddels is Jellow uitgegroeid tot een online netwerk met meer dan 27.000 freelancers en meer dan 1500 bedrijven. Samen bouwen zij aan 1 netwerk waardoor de intermediair buitenspel wordt gezet. Het bedrijf bestaat niet meer uit 3 personen, maar is inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met meer dan 30 enthousiastelingen die elke dag vanuit Groningen, Naarden en Mechelen (BE) hun uiterste best doen om de freelance markt mooier en beter te maken. 

Momenteel is Jellow het snelst groeiende freelance netwerk van Nederland en België en komen we steeds dichter bij ons ultieme doel; Hét nummer 1 freelance platform worden in de BeNeLux. 

Door deze extreme groei zijn wij op zoek naar een aantal key-players die samen met ons de volgende stappen willen zetten en mee willen bouwen aan het verder professionaliseren van het team, dienstverlening en product.  

Je missie:

Als head of marketing komt er van alles op je pad en ben je naast content-, en lifecycle marketing vooral verantwoordelijk voor het efficiënt genereren van leads, funnel marketing en het optimaliseren van conversie. Je initieert de marketing en communicatiestrategie en voert deze uit. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor consistente content creatie en seo optimalisatie over alle kanalen.

Je initieert de positionering van het product en weet dit succesvol in de markt te zetten in samenwerking met het product-, sales-, en management team op een manier die klanten aanspreekt. Je verzamelt en analyseert feedback van klanten, de markt en freelancers om input te leveren op onze product roadmap. 

Je identificeert groeimogelijkheden in de gehele customer lifecycle. Van het creëren van bewustwording en acquisitie tot retentie en het terugwinnen van klanten. Je experimenteert om continu groei te optimaliseren en definieert de go-to-market strategie en acties voor de verschillende functionaliteiten. Daarnaast zorg je voortdurend voor het genereren van voldoende (gekwalificeerde) leads over de verschillende kanalen, zowel bestaande als eventuele nieuwe kanalen.

Je hebt een team. Je houdt als aanvoerder het hele marketing team scherp en grijpt in als onze ambitieuze doelstellingen uit zicht raken. Je zorgt ervoor dat de juiste expertise en capaciteit aanwezig is om de doelstellingen te kunnen realiseren. Dit zullen voornamelijk collega’s zijn, maar ook de inzet van freelancers behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zal het marketing team gaan groeien, jij weet als geen ander hoe je de pareltjes in de markt vindt en bindt. 

Uitkomsten:

 • Een goed geoliede marketing machine die verbetering laat zien op alle conversie punten
 • Een positionering die aansprekend is en resoneert bij onze klanten
 • Voldoende gekwalificeerde leads die ervoor zorgen dat we ons ambitieuze businessplan kunnen waarmaken
 • Gestructureerd systeem waarbinnen testen kunnen worden uitgevoerd
 • Een aansprekende marketing- communicatie strategie en implementatieplan
 • Een energiek team dat op elkaar kan bouwen en weet wat die moet doen
 • Een innovatieve omgeving waarin nieuwe ideeën een plek krijgen en tot uitvoer komen.

Competenties en vaardigheden:

 • Je bent een enthousiaste, pro-actieve en ervaren Marketing Manager. Je hebt diverse marketing rollen vervuld in een vergelijkbare organisatie
 • Je bent energiek en sparringpartner voor alle teams waaronder het management team
 • Je bent omzet gedreven en zeer analytisch
 • Je hebt een duidelijke visie op onze producten en diensten en weet die goed te formuleren
 • Je bent zowel strateeg als hands-on, 
 • Je bent detail gericht, flexibel en in staat om meerdere projecten tegelijk te managen. 
 • Ondernemende instelling en je vindt het leuk om met ons de strijd aan te gaan met de gevestigde orde van intermediairs.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, kan goed samenwerken en beïnvloeden.

En...wat zit er voor mij in?

De freelance markt is dynamisch, dus werken bij Jellow ook. Je krijgt een podium om jezelf te profileren tot de beste in jouw vakgebied en de kans om jezelf te ontwikkelen in een ambitieuze onderneming. 

 • Een mooie functie bij een snelgroeiende scale-up, welke onlangs een samenwerking is aangegaan met Mediahuis (eigenaar TMG en NRC)
 • Onderdeel van het Management team
 • Goede arbeidsvoorwaarden inclusief telefoon en laptop. 
 • Elke dag een gezonde en verse lunch op ons kantoor in het pittoreske Naarden-Vesting en heb je veel energie en moet het er allemaal even uit? Ga dan op maandag mee crossfitten met je collega’s.
 • Werken in een team met een positieve mentaliteit, waarbij we vertrouwen op elkaars kwaliteiten. 

 Inmiddels zijn ruim 30 Jellowers in Nederland en België het verschil aan het maken, dit zal de aankomende jaren nog sterk gaan groeien. Als Jellower ben je onderdeel van dit fanatieke team, maar ben je wel je eigen aanvoerder.  Wil jij samen met ons de freelancemarkt eens goed op z’n kop zetten?

Ben je geïnteresseerd of heb je gewoon een vraag?

Bel of mail dan naar Linda Neijenhuis | linda.neijenhuis@jellow.nl | 035-7370352

Solliciteer
Deel deze vacature met jouw netwerk

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.