Sinds februari zijn er 4 toppers bij Jellow aan de slag!! Sun is out, Jellow is out! Bij Jellow gaat samenwerken sneller, transparanter én efficiënter. Altijd direct contact tussen freelancers en eindopdrachtgevers. We hebben een nieuw logo maar zijn nog steeds even geel Welkom bij team Jellow, Bo!! Tot maandag! Doei Honders, we gaan je missen! #salesboys #jellow #stagewerkenreizen #komtienogterug? #teamjellowEr is er een jarig vandaag en wie zal dat zijn? #rodeverjaardagsdas #itistheuxdesigner #geelwasmooiergeweest #happybirthday #jellow #teamjellowWanneer je binnen zit terwijl het buiten zo lekker weer is Binnenpret Zoek de verschillen! #heisreal #TheOnboardingMan #tomtom #teamjellowWanneer jellow.nl bij @jellow.be op bezoek is! #brusselsewafels #teamroze #nomnom

Fullstack Developer bij Jellow 

Wat gebeurt er allemaal bij Jellow?

Jellow is een online freelance netwerk opgebouwd door en voor bedrijven en freelancers, met als doel om sneller en eenvoudiger met elkaar in contact te komen zonder tussenkomst van een intermediair. In deze tijd, waarin het aantal opdrachten en freelancers in de zakelijke dienstverlening flink groeit, is het voor bedrijven noodzakelijk om zelf te beschikken over een groot freelance netwerk. Het opbouwen van een dergelijk netwerk verloopt sneller wanneer de individuele netwerken van bedrijven met elkaar verbonden worden. En dat is waar wij ons elke dag mee bezig houden. Gewoon omdat wij vinden dat het anders kan en de intermediair in veel gevallen dus niet meer nodig is.

Hoe kan ik daar als Fullstack Developer bij helpen?

Je bent een allround developer die zijn schouders eronder wil zetten en een uitdaging niet uit de weg gaat. Wij werken projectmatig en bouwen continu aan verbeteringen van het platform. Zo bouwen wij op dit moment het platform om naar Laravel in combinatie met Vue.js. Daarnaast komen er dagelijks verzoeken binnen om in het bestaande platform wijzigingen aan te brengen.
In het development team heeft ieder zijn kwaliteiten, maar jij wordt net als wij, enthousiast van werken met Laravel, PHP, MySQL, Vue.js, Javascript, Bootstrap, GIT, Composer en NPM

Welke kennis en kwaliteiten hebben jullie van mij nodig?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau op het gebied van Informatica
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met web development waarbij je ervaring hebt opgedaan met een groot deel van de hierboven genoemde technieken, talen en tools waarvan minstens één van de bekende front-end frameworks Angular, React of Vue.js
  • Je bent in staat om ontwerpen vanuit Sketch of Photoshop om te zetten naar werkende code volgens het Bootstrap model
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken met weinig supervisie en schroomt niet om vragen te stellen

Wat zit er in voor mij?

De freelance markt is dynamisch en zo werken we bij Jellow ook. Wij werken aan software die wordt gebruikt door meer dan 1.100 organisaties, Wij zijn er voor iedereen, behalve de intermediair. Zo werken we o.a. voor Booking.com, Noordhoff, ABN AMRO, TMG en KNVB.
Je zal nauw samenwerken met onze developers Sander, Niels en onze front-end developer Fabian. Jij krijgt de ruimte en de vrijheid om, in deze startende en ambitieuze omgeving, nieuwe initiatieven op te pakken om jezelf en Jellow verder te ontwikkelen. Alles vanuit een relaxte sfeer, omdat we vertrouwen op elkaars kwaliteiten.

Maar er is meer!

We bieden jou een goed salaris en je krijgt de beschikking over de nieuwste Apple Macbook Pro.
Wij werken op een bijzondere locatie in Naarden Vesting op goede reisafstand (circa 30 min) van Hilversum, Almere, Amsterdam en Utrecht e.o.
Voor extra teamspirit sporten wij op maandag en iedere dag lunchen wij gezamenlijk.
We werken niet met een prikklok, een dag thuiswerken is geen probleem, maar we vragen wel commitment en flexibiliteit!

Inmiddels zijn meer dan 20 Jellowers in Nederland en België het verschil aan het maken. 

Ben jij geïnteresseerd of heb je gewoon een vraag?
Bel of mail dan naar Linda Neijenhuis | linda.neijenhuis@jellow.nl | 035-7370352 

Solliciteer
Deel deze vacature met jouw netwerk

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.