Ha, Sven is nu ook part of the team! #teamjellow #werkenbijjellow #UX #UXdesignWelke Niels glundert het meest? #kersversepapa #mininiels #gefeliciteerd #slaapthijnogwel?Rondje door de vesting! #teamjellow #doeijanna #teamjellow #vestingvaart #bootje #ronduitLieve lieve Janna, we gaan je ontzettend missen!!! #teamjellow #onzejanna #afscheidnemenbestaatniet #pinataDe Belgen hebben het wel heel goed voor elkaar... #ditisgeenbmw #ditisjellow #teamjellowDaar gaat ze weer, onze design topper Mireille! Veel succes met afstuderen Zit ie er wel of niet in? #jongenstegendemeisjes #chickswinnentoch #beerpongVan harte gegeliciteerd @reinoutmeems!We hebben weer 5 nieuwe toppers bij Jellow! We zijn weer helemaal bij met alle plannen! #iedereenweeraangesloten #nieuweplannen #teamjellow #somsookevenserieus #werkenbijjellowYes! @innercircleco 1000e opdrachtgever bij JellowVan harte welkom bij het team Cornelie!

 
Jellow is heel hard aan het groeien en daarom zoeken we jou! Als Account Manager New Business ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten voor Jellow. Je doet (markt) onderzoek naar prospects en kwalificeert deze. Je organiseert gerichte telefonische campagnes en identificeert beslissers. Het is zaak om hen in een gesprek te overtuigen van de meerwaarde van Jellow. Je inventariseert klantbehoeften en biedt vanuit het dienstenpakket van Jellow oplossingen aan. Daarnaast ben je sparringpartner met betrekking tot de salesstrategie en ben je betrokken bij salesmeetings.
 

Jij …

  • bent sociaal vaardig, communicatief sterk en hebt een hoge gunfactor

  • beschikt over een gedreven, commerciële en overtuigende persoonlijkheid en bent dan ook een sterke onderhandelaar

  • hebt aantoonbare ervaring (minimaal 2 jaar) met koude en lauwe acquisitie en het bedenken van commerciële acties

  • hebt afgeronde HBO – opleiding en je beschikt over een groot netwerk

  • woont in Amsterdam of Groningen e.o. en bent fulltime beschikbaar

Wat bieden wij jou?

De freelancemarkt is dynamisch, dus werken bij Jellow ook! Je krijgt een podium om jezelf te profileren tot beste in je vakgebied en een kans om jezelf te ontwikkelen in een startende en ambitieuze onderneming. Je direct leidinggevende is Olivier, de Sales Director en je werkt nauw samen met het salesteam. We werken niet met een prikklok, maar vragen wel commitment en flexibiliteit. We bieden goede arbeidsvoorwaarden inclusief telefoon, laptop en een bonusregeling. Het betreft een fulltime baan met een tijdelijk contract. Bij bewezen succes volgt al snel een vast dienstverband! Bij Jellow heerst een positieve mentaliteit en werken er gedreven werknemers die het menselijke aspect niet uit het oog verliezen. Een dynamische organisatie met korte lijnen waar de deur altijd open staat!

Jellow is een snelgroeiende scale up welke een samenwerking heeft met Mediahuis (eigenaar TMG en NRC). Inmiddels maken er meer dan 1000 bedrijven gebruik van Jellow en vinden bedrijven als ABN AMRO, OCÉ Canon en Jumbo Supermarkten heel eenvoudig de beste interim professionals. Dat doen deze klanten op geheel nieuwe manier, die niet alleen goedkoper en sneller is, maar vooral ook beter en transparanter. Jellow wordt dan ook niet voor niets gezien als een ‘disruptive innovator’. Belangrijk onderdeel is het eigen freelancenetwerk van deze bedrijven. Jellow voegt deze netwerken samen met de beste professionals uit de markt. Jellow combineert daarmee het beste van online matching met het beste van offline bemiddeling.

Ja, ik wil!

Enthousiast of gewoon een vraag? Bel of mail dan naar: Cornelie Voorink | cornelie@jellow.nl 

Solliciteer
Deel deze vacature met jouw netwerk

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.