Vanaf deze week versterkt Melis ons Development team als Tester! ? ?#werkenbijjellow #development #tester #teamjellowWat was (en is) 2019 een mooi jaar! ?? Wij wensen je fijne feestdagen en hopen je in 2020 weer te zien!Onze topper @ilse_frits gaat ons verlaten! Bedankt voor je inzet & gezelligheid en succes met je studie ?? #servicesenmarketingtopper #stage #jellow #teamjellowEn er is ook weer een topper gestart! Welkom @luucantonisse_ bij team Jellow! #stage #sales #jellow #evenkijkenhoedebaashetdoet #teamjellowMet de wagen vol ‘gepackt’ op pad! #gelegrotekoek #salesenservices #nomnomAls eerste freelancer van jellow.nl in 2020 heeft Suzanne van der Horst de tweede goodiebag mogen ontvangen. Wil jij net als Suzanne bouwen aan je freelancenetwerk en zelf in contact komen met opdrachtgevers zonder tussenpersonen? Schrijf je dan bij ons gratis in als freelancer. #linkinbio 
Goodiebag winnares Suzanne heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het coachings vak. Je kan onder andere bij haar terecht voor team- en bedrijfscoaching of procesverbetering.Wie wordt de 30.000ste freelancer in jellow.nl? Het aantal freelancers in Nederland blijft groeien en het Jellow freelance netwerk groeit hard mee. De teller staat bijna op 30.000 freelancers. Een verdubbeling van het aantal freelancers binnen Jellow dit jaar. Ook onder de opdrachtgevers blijft de groei niet achter.

Tijd om hierbij stil te staan. Help ons deze mijlpaal te bereiken. Wie van jouw freelance vrienden moet zich inschrijven bij Jellow en kans maken op de Jellow Goodiebag? Schrijf je via de link in onze bio in en wie weet ben jij de 30.000ste Jellower en winnaar van de goodiebag.De freelance teller loopt op! We komen steeds dichterbij de 30.000 freelancers en dat betekent dat het aftellen kan beginnen. De goodiebag staat al klaar. Nog geen onderdeel van ons netwerk? Schrijf je nu in en maak kans op de Jellow goodiebag #linkinbioGisteren hadden wij deze topper als extra hulpkracht, Pip de pup ?#officedog #officepup #jellow #teamjellowOnze 30.000ste freelancer is bekend! Wij feliciteren Niek Teurlings met de goodiebag! Wil jij ook kans maken op deze toffe goodiebag, bouwen aan je freelancenetwerk en zelf in contact komen met opdrachtgevers zonder tussenpersonen? Of ken jij iemand die zich echt moet inschrijven? Tag je netwerk, schrijf je in en maak kans op de goodiebag #linkinbio 
Niek is freelance business controller en onder andere in te huren op het gebied van Finance, Controlling en Administratie. Daarnaast biedt hij ook graag ondersteuning aan andere freelancers op het gebied van Finance, Administratie en Fiscaliteiten.

#jellow #freelance #freelancing? #mensenkat #kantoorvriendje #kataanhuisTom op zijn Jellow fiets ?#opdefietsnaarwerk #Amsterdam #Naarden #sportief #zonderhelm

Stage (web)designer

Wat gebeurt er allemaal bij Jellow?

Jellow is een online freelance netwerk opgebouwd door bedrijven en freelancers, met als doel om sneller en eenvoudiger met elkaar in contact te komen, zonder tussenkomst van een intermediair. In deze tijd, waarin het aantal opdrachten en freelancers in de zakelijke dienstverlening flink groeit, is het voor veel bedrijven noodzakelijk om zelf te beschikken over een groot freelance netwerk. Het opbouwen van zo’n netwerk gaat sneller wanneer de individuele netwerken van bedrijven met elkaar worden verbonden. En dat is waar wij ons elke dag mee bezig houden. Gewoon omdat we vinden dat het anders kan binnen de markt van opdrachtgevers en freelancers.

Klinkt interessant. Wat kan ik leren tijdens mijn (web)design stage bij Jellow?

Wij zijn op zoek naar een avontuurlijke designer met skills! Speel jij graag met alle producten van Adobe, Sketch (of overtuig ons van beter designprogramma) en wil je jouw designs straks terugzien op de gehele website, flyers, video’s, brochures, banners, of op de grote schermen op het station? 

Lees dan verder! Als stagiair(e) bij Jellow ga je in korte tijd enorm veel leren, maar krijg je ook direct veel verantwoordelijkheden. Je zult vaak samenwerken met onze marketingafdeling, om ze te helpen met al jouw (creatieve) en wellicht conversie gerichte designs. Je werkt mee aan het vernieuwen van al onze communicatie uitingen zowel in tekst als in beeld. Je zorgt voor de opmaak van advertenties, presentaties en brochures en denkt mee over overige (verbeter)mogelijkheden van de website. Je draait volop mee in ons team en bent een écht lid van de Jellow-familie.

Wat Hannah ervan vindt: “Bij Jellow draai je als volwaardige collega mee in het team. Ik vond het erg interessant om mee te mogen denken en zelf pagina’s te ontwerpen voor de website. Doordat je meteen zelf aan de slag gaat leer je erg veel. Zodra je het even niet meer weet en je hulp nodig hebt staan je collega’s gelijk voor je klaar. Je kan veel verschillende soorten opdrachten verwachten, van het designen van een websitepagina tot het maken van youtube video’s voor het Jellow kanaal.”

Oke, top! Welke kennis en kwaliteiten hebben jullie van mij nodig?

 • Je hebt een passie voor design
 • Je volgt een hbo-opleiding in de richting Communictie, Multimedia design, Vormgving, Media Kunst & Design, Graphic Design, Marketing (of vergelijkbaar) en eventueel met raakvlakken met frond-end development.
 • Jij zit in je 3e of 4e jaar van je studie
 • je hebt de nodige kennis van Adobe producten
 • Je bent een ambitieuze creatieveling die initiatief neemt
 • Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar
 • Je bent in het bezit van een interressant portfolio
 • Je hebt (misschien) ook nog een graantje meegepikt van het maken van video's en het editen hiervan. 

En...wat schuift het?

De freelancemarkt is dynamisch, dus stage lopen bij Jellow ook! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een startende en ambitieuze onderneming. We werken niet met een prikklok maar vragen wel commitment en flexibiliteit.

Even zwart op wit:

 • Je krijgt een stagevergoeding van €400,- (op basis van 40 uur)
 • Er is ruimte voor een mooie stage- of scriptie opdracht vanuit je studie
 • Je mag meewerken in een platte en informele organisatie met veel ruimte voor gezelligheid
 • Een mogelijkheid om te leren van een enthousiast Marketing/Design-team
 • Ons kantoor is inspirerend, maar wil je af en toe thuis werken dan is dat natuurlijk geen probleem
 • Elke dag een gezonde en verse lunch
 • Elke maandag van 17:00-18:00 sporten met het team

Ja, ik wil!

Inmiddels zijn al een aantal stagiair(e)s jou met veel enthousiasme voorgegaan. Ben jij ook enthousiast en wil jij samen met ons de freelance markt eens goed op z’n kop zetten? Stuur dan je cv en motivatie naar [email protected] Je kan natuurlijk ook altijd even bellen/mailen voor vragen en of opmerkingen!
Linda Neijenhuis | [email protected] | 035-7370352 

Solliciteer
Deel deze vacature met jouw netwerk