Tom op zijn Jellow fiets Mmm tijd voor ijsjes want er is er één JARIG en dat is @reinoutmeems !! Van harte Fabian! Alweer taart? #zoekdeverschillen #veelplezier #3maandenOver afgelopen vrijdag gesproken! #FreelanceFriday #netwerken #noordelijkefreelancersenopdrachtgevers #borrel #samenwerkenalsnooittevoren #jellowOok @yvonnesnip is er deze week voor het laatst De accountmanagers van Jellow doen een sightseeing in het hoge noorden #aboutlastfriday #freelancefriay #toeristen #fcgroningen #jellow #teamjellowWhat a jellow day! #brightandshiny #strikeashutterstockpose #jellow #teamjellow #jointheclubJellow Join the Club kick off event gaat bijna van start! Samen met freelancers en opdrachtgevers werken we samen om de freelancemarkt op z’n kop te zetten. To be continued! #teamjellow #jellow #jointheclub #samenwerkenalsnooittevorenDaar gaat ze weer, onze topper Donna! Veel succes met je studie

Stage (web)designer

Wat gebeurt er allemaal bij Jellow?

Jellow is een online freelance netwerk opgebouwd door bedrijven en freelancers, met als doel om sneller en eenvoudiger met elkaar in contact te komen, zonder tussenkomst van een intermediair. In deze tijd, waarin het aantal opdrachten en freelancers in de zakelijke dienstverlening flink groeit, is het voor veel bedrijven noodzakelijk om zelf te beschikken over een groot freelance netwerk. het opbouwen van zo’n netwerk gaat sneller wanneer de individuele netwerken van bedrijven met elkaar worden verbonden. En dat is waar wij ons elke dag mee bezig houden. Gewoon omdat we vinden dat het anders kan binnen de markt van opdrachtgevers en freelancers.

Klinkt interessant. Wat kan ik leren tijdens mijn (web)design stage bij Jellow?

Wij zijn opzoek naar een frontend/(web)designer met skills! Speel jij graag met Adobe, Photoshop, Sketch en wil jij nog een hoop leren op het gebied van front-end developing of (UX) designer? Lees dan verder! Als stagiair(e) bij Jellow ga je in korte tijd enorm veel leren, maar krijg je ook direct veel verantwoordelijkheden. Je zult vaak samenwerken met onze marketingman Lars, developer Sander en UX designer Sven. Je werkt mee aan het vernieuwen van al onze communicatieuitingen zowel in tekst als in beeld. Je zorgt voor de opmaak van advertenties, presentaties en brochures en denkt mee over overige (verbeter)mogelijkheden van de website. Je draait volop mee in ons team en bent een écht lid van de Jellow-familie.

Wat Hannah ervan vindt: “Bij Jellow draai je als volwaardige collega mee in het team. Ik vond het erg interessant om mee te mogen denken en zelf pagina’s te ontwerpen voor de website. Doordat je meteen zelf aan de slag gaat leer je erg veel. Zodra je het even niet meer weet en je hulp nodig hebt staan je collega’s gelijk voor je klaar. Je kan veel verschillende soorten opdrachten verwachten, van het designen van een websitepagina tot het maken van youtube video’s voor het Jellow kanaal.”

Oke, top! Welke kennis en kwaliteiten hebben jullie van mij nodig?

 • Je volgt een hbo-opleiding in de richting van Communicatie, Multimedia design, Vormgeving, Media Kunst & Design, Graphic Design, Marketing (of vergelijkbaar) met raakvlakken met frond-end developement / design / UX / multimedia of een vergelijkbare studie
 • Jij zit in je 3e of 4e jaar van je studie
 • Je hebt de nodige kennis van illustrator, Indesign en/of Photoshop
 • Je hebt een passie voor design
 • Je bent een ambitieuze creatieveling die initiatief neemt
 • Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar
 • Je bent in het bezit van een interessant portfolio

En...wat schuift het?

De freelancemarkt is dynamisch, dus stage lopen bij Jellow ook! Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een startende en ambitieuze onderneming. We werken niet met een prikklok maar vragen wel commitment en flexibiliteit.

Even zwart op wit:

 • Jij krijgt een stagevergoeding van €400,- (op basis van 40 uur)
 • Er is ruimte voor een mooie stage- of scriptie opdracht vanuit je studie
 • Je mag meewerken in een platte en informele organisatie met veel ruimte voor gezelligheid
 • Een mogelijkheid om te leren van een enthousiast MarketingDesign-team
 • Ons kantoor is inspirerend, maar wil je af en toe thuis werken dan is dat natuurlijk geen probleem
 • Elke dag een gezonde en verse lunch
 • Elke maandag van 17:00-18:00 sporten met het team

Ja, ik wil!

Inmiddels zijn al een aantal stagiair(e)s jou met veel enthousiasme voorgegaan. Ben jij ook enthousiast en wil jij samen met ons de freelance markt eens goed op z’n kop zetten? Stuur dan je cv en motivatie naar linda.neijenhuis@jellow.nl. Je kan natuurlijk ook altijd even bellen/mailen voor vragen en of opmerkingen!
Linda Neijenhuis | linda.neijenhuis@jellow.nl | 035-7370352 

 

Solliciteer
Deel deze vacature met jouw netwerk

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.