“Na het uitzetten van de opdracht had ik binnen een paar uur al meer dan 15 reacties en hieruit hebben we ook onze freelancer geselecteerd.”

Inge Verhelst, Client Lead – één van de 4.043 opdrachtgevers

Op zoek naar
Public Relations
Bespaard via Jellow
€1.450,-
Reacties binnen 24 uur
15

The Communication Company is al meer dan 30 jaar een marketingbureau die zich inzet voor merken met meer ambitie dan middelen. Hierbij ontwikkelen ze een eigen manier van werken, die draait om de positionering. Met de positionering als uitgangspunt, zet The Communication Company hun creativiteit in om uiteindelijk het einddoel voor hun klanten te bereiken.

Het probleem

The Communication Company zocht op zeer korte termijn een freelancer voor één van hun klanten. Door het vertrek van één van hun collega’s was het niet mogelijk om deze klant op de juiste wijze te bedienen op het gebied van PR. Jellow was daarom een uitkomst.

The Communication Company

De oplossing

“Na het uitzetten van de opdracht had ik binnen een paar uur al meer dan 15 reacties en hieruit hebben we ook onze freelancer geselecteerd.” aldus Inge Verhelst. Na een kennismaking op het kantoor van The Communication Company is de freelancer direct aan de klant gekoppeld en op dit moment al volop bezig voor de klant.

 

Het resultaat

The Communication Company

The Communication Company is super tevreden over het freelance netwerk. Ze hebben een freelancer gevonden met precies de juiste ervaring en ze was per direct beschikbaar. “De tweede opdracht staat zelfs al uit.”

industrie
Marketing
Medewerkers
32
Abonnement
Jellow Zelf

1.050

Nieuwe freelancers
in oktober

4.043

Opdrachtgevers

48.854

Ingeschreven freelancers

Heb je een freelancer nodig?

Of wil je eenvoudig en snel je eigen freelance pool opbouwen? Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Vind mijn freelancer

Wat vinden onze klanten van Jellow

Jellow
4,1 / 5
51 beoordelingen