Zzp'er gezocht? Huur een zzp'er in via Jellow

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en kom direct in contact
met de beste en beschikbare zzp'ers voor jouw opdracht.

 • Vergroot je netwerk met meer dan 24.000 zzp'ers
 • Binnen 24 uur reactie op jouw opdracht
 • Inhuren zonder marges
Fox sports Fox sports
the innercircle the innercircle
booking.com booking.com
hoogvliet hoogvliet
Nederlandse Loterij Nederlandse Loterij

“Ik kan vaak beter dan een intermediair de juiste persoon vinden. Zeker voor freelancers werk ik liever niet met intermediairs, als er goede platformen zijn. Omdat ik zelf beter weet wat ik zoek en waar ik mijn accenten wil leggen.” Jan de Vries Broadcast director Foxsports

“Relatief simpel platform, waarbij je goed kunt zoeken op een bepaalde kwaliteit/ specialiteit van iemand.” Jacintha van den Brink The Inner Circle

"Searching for good freelance support can be a long and difficult process. Jellow allows you to get in contact with the right and available people fast and easy!" Kim van Santen Marketing en operations booking.com

"Vlotte werkwijze, leuk de directe interactie met de potentiële kandidaten." Jesse Maulany Webshop specialist Hoogvliet

"Jellow kan ik iedere organisatie aanbevelen die op korte termijn op zoek is naar tijdelijke ondersteuning. De kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en met zoekwoorden gekoppeld aan de opdracht, heel snel en efficiënt! Top!" Rebecca Leebeek Corporate Recruiter Nederlandse Loterij

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk

Samen bouwen aan één eerlijk netwerk

Jellow gelooft sterk in de kracht van samenwerken. Bedrijven en freelancers bouwen met Jellow samen aan één eerlijk en kwalitatief netwerk, daar worden we allemaal beter van. De manier om samen snel te groeien en te kunnen beschikken over de juiste expertise zonder dat je de hulp van een intermediair nodig hebt.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges

Met Jellow krijg je direct en 24/7 toegang tot duizenden freelancers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening, van interim manager, tot jurist of developer. Neem zelf de regie en selecteer eenvoudig de freelancers die voor jou relevant zijn. Dat kan met de slimme software, of je kan een van de Jellowers vragen om je te helpen. Jellow is software mét een service.

Onbeperkt toegang, direct contact en inhuren zonder marges
Opzetten en uitbreiden van eigen freelance pool

Opzetten en uitbreiden van eigen freelance pool

Met een freelancepool behoud je de beste freelancers en raak je nooit meer gegevens kwijt. De basis regelen wij. Binnen no-time bouwen wij een pool voor jou met de beste freelancers in jouw vakgebied en jouw omgeving. Vervolgens breid je deze uit door freelancers uit te nodigen, waarmee jij in de toekomst graag zou willen samenwerken.

Met spoed een zzp'er gezocht?

Wanneer jij een zzp'er zoekt voor jouw opdracht binnen de zakelijke dienstverlening ben je bij Jellow aan het juiste adres. Bij Jellow hebben zich inmiddels meer dan 20.000 freelancers aangesloten, die graag aan de slag gaan met een nieuwe opdracht of klus. • In welke vakgebieden zijn de zzp'ers bij Jellow actief?

  De zzp'ers die zich bij het Jellow netwerk hebben aangesloten zijn actief binnen de zakelijke dienstverlening. Dit houdt onder andere in dat zij actief zijn binnen design, development, communicatie en (online) marketing, maar ook HRM, consultants, juristen, etc. Weet je niet zeker of de juiste (en of er genoeg) zzp'ers voor jou zich in het Jellow netwerk bevinden? Dan kan je gerust contact met ons nemen (bijvoorbeeld door te bellen naar 035 737 0352 of te mailen naar info@jellow.nl).

 • Kan ik een zzp'er direct inhuren?

  Nadat jij contact hebt gehad met zzp'ers en je hebt de juiste gevonden voor jouw opdracht, kan je de zzp'er direct inhuren en kan hij/zij bij jou aan de slag.

  Maak jij gebruik van een eigen broker? Geen probleem! Wil jij dat liever aan ons overlaten? Dat kan ook! Je kan ervoor kiezen om Jellow Contracting de financiële en contractuele administratie laten regelen voor de Freelancer en de Opdrachtgever wanneer er een inhuur plaatsvindt via Jellow.

Je kan bij Jellow terecht wanneer jij met spoed, snel of direct een zzp'er nodig hebt, maar ook wanneer jij graag op lange termijn gebruik wil maken van de slimme software.

Heb jij vragen over de het platform, de software? Het Jellow team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om je te helpen. Neem gerust contact met ons op. Je kan onze contactgegevens hier vinden.

 • Hoeveel tijd kost het om een geschikte zzp'er te vinden voor mijn opdracht?

  Natuurlijk verschilt het per opdracht (en opdrachtgever) hoeveel tijd het kost om de juiste freelancer te vinden voor jouw opdracht, maar over het algemeen krijg je binnen 24 uur reacties van de freelancers op jouw opdracht. Wanneer jij met spoed een zzp'er zoekt, kan jij bij Jellow terecht.

  Omdat je via Jellow direct contact hebt met de freelancers, gaat het schakelen snel. Wij vinden het namelijk belangrijk dat er zo min mogelijk schakels zijn tussen de opdrachtgever en de freelancers. Daarom vind je geen tussenpersonen of bemiddelingsbureaus in het netwerk.

  Jij kan met een Jellow account direct meekijken naar de reacties die freelancers sturen. Deze krijg je uiteraard ook in jouw inbox. Je kan ervoor kiezen om verder te communiceren via de chat, maar je kan ook contact opnemen met de freelancer door te bellen en een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat is aan jou!

 • Moet ik mij registreren om het netwerk van Jellow te kunnen zien?

  Wij vinden het belangrijk dat opdrachtgevers en zzp'ers 'ongestoord' gebruik kunnen maken van de Jellow software/het platform. Een belangrijk onderdeel hiervan, is dat opdrachtgevers en freelancers direct met elkaar schakelen. Dit houdt in dat wij intermediairs, bemiddelingbureaus of tussenpersonen helaas niet toelaten tot het platform.

  Daarom vragen wij van een iedere opdrachtgever die graag gebruik wil maken van het platform, om zich te registreren en een aantal gegevens achter te laten. Zo kunnen wij je het beste helpen en kunnen wij zeker weten dat je geen intermediair bent!

Nieuwe Freelancers 683 Nieuwe Freelancers in juni
Opdrachtgevers 1.561 Opdrachtgevers
Ingeschreven freelancers 24.454 Ingeschreven freelancers

Sluit je aan bij het Jellow netwerk en vind binnen 24 uur de beste zzp'er voor jouw opdracht

Vind mijn freelancer

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.