Deel een opdracht met iemand uit je netwerk

Anouk ter Beek

Deel een opdracht met iemand uit je netwerk

Heb jij wel eens een uitnodiging ontvangen voor een opdracht die niet bij je past of op een moment dat je  niet beschikbaar bent? Dat kan natuurlijk voorkomen. Je kan de opdracht dan zelf niet uitvoeren, maar een freelancer uit jouw eigen netwerk misschien wel. Jellow beschikt over een nieuwe feature waardoor je een opdracht gemakkelijk met je eigen netwerk kan delen. Weten hoe? Dat lees je in deze blog.

Stap 1: Geen match of niet beschikbaar

De opdracht waarvoor je bent uitgenodigd is geen match of je bent niet beschikbaar. Jammer! Dan kun je de opdracht natuurlijk wegklikken, maar je hebt ook de mogelijkheid om de opdrachtgever en een collega freelancer te helpen. Geef aan dat je opdracht goed ontvangen hebt, maar geen interesse hebt door op de ‘Geen interesse’ button te klikken. Fijn als je ook aangeeft waarom niet zodat we steeds beter leren waar jouw behoeften ligt

Stap 2: Nodig een freelancer uit om de opdracht te bekijken

Nu komt de kracht van een netwerk om de hoek kijken want wie weet ken je wel een freelancer bij wie  de opdracht perfect aansluit. In dat geval kan je de opdracht gemakkelijk doorsturen. Nadat je hebt aangeven geen interesse te hebben kan je de naam en het mailadres opgeven van de persoon waarvan jij denkt dat hij of zij geknipt is voor de opdracht. Deze ontvangt dan direct een mailtje met een uitnodiging om de opdracht te bekijken. Simpel toch? 

Stap 3: Deel de opdracht met je netwerk

Weet je niet direct iemand die geschikt is voor de opdracht, maar wil je wel je netwerk de kans geven de opdracht te bekijken? Te gek want dat is  vanaf nu mogelijk. Onderaan de opdracht kan je een directe link naar de opdracht kopiëren. Plaats deze bijvoorbeeld op LinkedIn of deel deze via WhatsApp. 

Wil jij een opdracht delen met je netwerk, maar kom je er niet uit? Laat het ons weten door te mailen naar [email protected]. We helpen je graag verder.

Tags: How to - Platform updates

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook interessant?

Wat is freelance, zzp en interim?

Wat is freelance?

Als je van plan bent om voor jezelf te beginnen, kan het verwarrend zijn om te navigeren door de verschillende termen die je...

10 minuten Jellow