Mogen we komen spieken?

Lars Evers

Mogen we komen spieken?

Ik ben nieuwsgierig en niet zo'n klein beetje ook. Steeds meer freelancers melden zich aan bij Jellow, de opdrachten stromen binnen en gelukkig zien wij dat er ook goed veel opdrachten vervuld worden. Hier zijn we natuurlijk allemaal heel blij mee, maar helaas krijgen we niet altijd mee wat er nou precies gebeurt als jij ergens aan de slag gaat.

Daarom vraag ik me af, mag ik een keer (komen) spieken? Gewoon omdat ik graag wil weten waar en in welke creatieve, toffe en bijzondere ruimtes jij jouw werk mag doen.

Eigenlijk denk ik dat niet alleen ik nieuwsgierig ben, maar dat er met mij vele andere zijn. Daarom willen we hier graag een rubriekje van maken bij Jellow. Lijkt het jou leuk om jouw werkomgeving te delen met het Jellow netwerk? Stuur mij dan gauw een berichtje met filmpjes, foto's, GIFjes, vlogs of zonder ;-) naar lars@jellow.nl of laat hieronder een reactie achter!

Laat maar weten of het je leuk lijkt, als je heel enthousiast bent kunnen we misschien afspreken om een keertje langs te komen.

Groet,
Lars

Deel dit bericht
Misschien vind je dit ook interessant?

Compensatie vragen voor een te laag uurtarief, deel 2

Hoeveel (andere) freelancers vragen iets ter compensatie wanneer zij werken voor een te laag uurtarief? En wat voor compensatie is dit dan? Een tijdje geleden vroegen wij freelancers of zij weleens het uurtarief verlaagd hebben voor een opdrachtgever en of zij daarvoor compensatie gevraagd hebben. En wat blijkt, ongeveer 49% van de freelancers werkt niet voor minder dan het aangegeven uurtarief en bijna 12% heeft weleens compensaties gevraagd voor een te laag uurtarief.

Ben jij een inspirerende leider?

Een groeiende en innoverende economie met inspirerende bedrijven vraagt om inspirerende professionals. Maar hoe weet je eigenlijk of jij wel zo inspirerend bent? Of sterker nog, heb jij dit wel in je? Vandaag geef ik antwoord op deze vraag en help ik jou om nog succesvoller te worden in je werk als freelancer!

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.