Mogen we komen spieken?

Lars Evers

Mogen we komen spieken?

Ik ben nieuwsgierig en niet zo'n klein beetje ook. Steeds meer freelancers melden zich aan bij Jellow, de opdrachten stromen binnen en gelukkig zien wij dat er ook goed veel opdrachten vervuld worden. Hier zijn we natuurlijk allemaal heel blij mee, maar helaas krijgen we niet altijd mee wat er nou precies gebeurt als jij ergens aan de slag gaat.

Daarom vraag ik me af, mag ik een keer (komen) spieken? Gewoon omdat ik graag wil weten waar en in welke creatieve, toffe en bijzondere ruimtes jij jouw werk mag doen.

Eigenlijk denk ik dat niet alleen ik nieuwsgierig ben, maar dat er met mij vele andere zijn. Daarom willen we hier graag een rubriekje van maken bij Jellow. Lijkt het jou leuk om jouw werkomgeving te delen met het Jellow netwerk? Stuur mij dan gauw een berichtje met filmpjes, foto's, GIFjes, vlogs of zonder ;-) naar lars@jellow.nl of laat hieronder een reactie achter!

Laat maar weten of het je leuk lijkt, als je heel enthousiast bent kunnen we misschien afspreken om een keertje langs te komen.

Groet,
Lars

Deel dit bericht
Misschien vind je dit ook interessant?

Heb je Instagram nodig als freelancer?

Foto’s en filmpjes bekijken, posten, delen en liken. Dat is Instagram in één zin. Maar wat kan jij ermee, als freelancer of als kleine ondernemer? Is het echt nodig om een account aan te maken? En zo ja, hoe krijg je dan genoeg mensen die dat interessant vinden? Om je op weg te helpen hebben wij een aantal geelgouden tips voor je. Zodat jij de wereld van Instagram over kan nemen met jouw prachtige (bedrijfs)account.

Waarom het geven van een kerstgeschenk aan freelancers een goed idee is

Kerst is weer in zicht en daar hoort ook een traditie bij: het geven van een kerstpakket. Veel bedrijven zijn al op tijd bezig met het uitzoeken van een cadeau voor hun eigen werknemers en het wordt als normaal gezien om in deze gewoonte mee te gaan. Maar hoe gewoon is het om een kerstpakket aan je freelancers te geven?

Wat is een freelance platform?

Een digitale rolodex, maar dan meer! Misschien wat vreemd om op een freelance platform uit te leggen wat een freelance platform nu eigenlijk inhoudt. Maar omdat we de vraag ‘Wat is een freelance platform?’ regelmatig voorbij zien komen (van vrienden, familie en (beginnende) freelancers), beantwoorden we hem hier.

Wil jij meer weten over hoe jij de juiste freelancer vindt voor jouw opdracht?

Vraag hier de gratis JellowPages aan waarin beschreven staat:

  • Waarom hard- en softskills van freelancers belangrijk zijn
  • Wat de trends en ontwikkelingen van het freelancen zijn
  • Hoe belangrijk de inzet van een freelancer is voor jouw organisatie

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.