Mogen we komen spieken?

Lars Evers

Mogen we komen spieken?

Ik ben nieuwsgierig en niet zo'n klein beetje ook. Steeds meer freelancers melden zich aan bij Jellow, de opdrachten stromen binnen en gelukkig zien wij dat er ook goed veel opdrachten vervuld worden. Hier zijn we natuurlijk allemaal heel blij mee, maar helaas krijgen we niet altijd mee wat er nou precies gebeurt als jij ergens aan de slag gaat.

Daarom vraag ik me af, mag ik een keer (komen) spieken? Gewoon omdat ik graag wil weten waar en in welke creatieve, toffe en bijzondere ruimtes jij jouw werk mag doen.

Eigenlijk denk ik dat niet alleen ik nieuwsgierig ben, maar dat er met mij vele andere zijn. Daarom willen we hier graag een rubriekje van maken bij Jellow. Lijkt het jou leuk om jouw werkomgeving te delen met het Jellow netwerk? Stuur mij dan gauw een berichtje met filmpjes, foto's, GIFjes, vlogs of zonder ;-) naar lars@jellow.nl of laat hieronder een reactie achter!

Laat maar weten of het je leuk lijkt, als je heel enthousiast bent kunnen we misschien afspreken om een keertje langs te komen.

Groet,
Lars

Deel dit bericht
Misschien vind je dit ook interessant?

Ben jij wel of niet bereikbaar op vakantie?

Van de freelancers geeft 53,6% aan dat zij wel bereikbaar zijn voor (nieuwe) opdrachtgevers wanneer zij op vakantie zijn. 46,4% geeft aan van niet. Maar hoe doe je dat eigenlijk, wel of niet bereikbaar zijn tijdens je vakantie?

10 Stappen die jij moet doorlopen wanneer je freelancer wil worden

Wanneer je besluit om freelancer te worden, is het belangrijk dat jij een aantal zaken goed doorneemt omtrent het freelanceschap. Om deze reden hebben wij een checklist uitgebreid tot een flink 10 stappenplan met extra uitleg. Pak eruit wat voor jou nuttig is, zodat jij straks goed voorbereid bent op het eigen baas zijn.

Wil jij meer weten over hoe jij de juiste freelancer vindt voor jouw opdracht?

Vraag hier de gratis JellowPages aan waarin beschreven staat:

  • Waarom hard- en softskills van freelancers belangrijk zijn
  • Wat de trends en ontwikkelingen van het freelancen zijn
  • Hoe belangrijk de inzet van een freelancer is voor jouw organisatie

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.