Mogen we komen spieken?

Lars Evers

Mogen we komen spieken?

Ik ben nieuwsgierig en niet zo'n klein beetje ook. Steeds meer freelancers melden zich aan bij Jellow, de opdrachten stromen binnen en gelukkig zien wij dat er ook goed veel opdrachten vervuld worden. Hier zijn we natuurlijk allemaal heel blij mee, maar helaas krijgen we niet altijd mee wat er nou precies gebeurt als jij ergens aan de slag gaat.

Daarom vraag ik me af, mag ik een keer (komen) spieken? Gewoon omdat ik graag wil weten waar en in welke creatieve, toffe en bijzondere ruimtes jij jouw werk mag doen.

Eigenlijk denk ik dat niet alleen ik nieuwsgierig ben, maar dat er met mij vele andere zijn. Daarom willen we hier graag een rubriekje van maken bij Jellow. Lijkt het jou leuk om jouw werkomgeving te delen met het Jellow netwerk? Stuur mij dan gauw een berichtje met filmpjes, foto's, GIFjes, vlogs of zonder ;-) naar lars@jellow.nl of laat hieronder een reactie achter!

Laat maar weten of het je leuk lijkt, als je heel enthousiast bent kunnen we misschien afspreken om een keertje langs te komen.

Groet,
Lars

Deel dit bericht
Misschien vind je dit ook interessant?

Ben jij AVG ready als journalist of fotograaf? Lees hier de uitzonderingen!

Zoals je wellicht in ons vorige artikel hebt kunnen lezen is het voor elke freelancer en opdrachtgever van belang om de persoons- en bedrijfsgegevens per afgelopen 25 mei 2018 op orde te hebben. Maak jij weleens eigen foto's voor op je website of gebruik je weleens quotes of teksten van anderen om jouw website of portfolio te verrijken? Dan kun je in dit artikel lezen op welke uitzonderingen jij moet letten!

Aangifte Inkomstenbelasting (deel 2): optimaal gebruikmaken van aftrekposten voor freelancers met een eenmanszaak

Als freelancer optimaal gebruik maken van aftrekposten? Je kan sommige kosten onder bepaalde voorwaarden aftrekken van je inkomen. Op deze manier verlaag je jouw belastbaar inkomen. Met een lager belastbaar inkomen betaal je minder inkomstenbelasting. Als freelancer mag je gebruik maken van een aantal extra aftrekposten, bovenop de algemene aftrekposten. Deze zetten we hier samen met de belangrijkste voorwaarden op een rij. Alle genoemde bedragen gelden voor het belastingjaar 2018

Aangifte Inkomstenbelasting (deel 1): uitleg voor freelancers met een eenmanszaak

Ben jij in 2019 aan de slag als freelancer? Dan komt er een moment waarop de blauwe envelop weer in je brievenbus valt of het bericht in de Berichtenbox van MijnOverheid weer klaar staat. Je hebt geen loonstrookjes meer, maar moet aangifte voor de inkomstenbelasting doen. Wat verandert er precies als je freelancer bent en welke aftrekposten kan je inzetten?

Wil jij meer weten over hoe jij de juiste freelancer vindt voor jouw opdracht?

Vraag hier de gratis JellowPages aan waarin beschreven staat:

  • Waarom hard- en softskills van freelancers belangrijk zijn
  • Wat de trends en ontwikkelingen van het freelancen zijn
  • Hoe belangrijk de inzet van een freelancer is voor jouw organisatie

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.