< Terug naar overzicht

Jellow in de Groninger Internet Courant

Geschreven door op

Jellow in de Groninger Internet CourantJellow in de krant! Nadat wij enkele dagen geleden vermeldden dat Jellow & Concept7 een partnership hebben gesloten, staat er nu een leuk stuk in de Groninger Internet Courant!

Jellow en Concept7 slaan handen ineen

Jellow en Concept7 hebben een partnership gesloten. Door de samenwerking hopen ze arbeidsbemiddeling transparanter te maken.

Via Jellow bouwen bedrijven en freelance-professionals samen aan één freelancernetwerk. Bedrijven brengen hun netwerk aan freelancers in kaart en verbinden deze vervolgens met het netwerk van andere bedrijven. Hierdoor wordt er samen gebouwd aan één podium waar goede freelancers centraal staan, aldus Lars Evers van Jellow. ‘Als een bedrijf een tijdelijke opdracht heeft, dan kan deze direct de best beschikbare freelancers benaderen.’

Inmiddels nemen er diverse noordelijke organisaties, waaronder Gasterra, de gemeente Assen en het Alfa College, deel aan Jellow. Ook landelijke partijen als de Jumbo, Océ Canon en ABN AMRO nemen deel en bouwen samen aan dit netwerk.

Om de kwaliteit te waarborgen heeft Concept7 zich verbonden aan Jellow op het gebied ‘UX en Web design’. Ze screenen freelancers en staan garant voor de kwaliteit. Evers is trots op de samenwerking. ‘Door samenwerking met experts als Concept7 kan Jellow de kwaliteit blijven garanderen aan deelnemende bedrijven. Dit onderscheidt ons, samen met het feit dat bedrijfsnetwerken en freelancers actief met elkaar verbonden worden, van alle andere netwerken.’


Meer van dit soort artikelen lezen? Ga naar de website!

Website Groninger Internet Courant

Bron: Groninger Internet Courant

Tags: Concept7 Gic Publiciteit

< Vorige blog

Deel dit bericht binnen uw netwerk: