Blijf up to date!

Susan Mulder

Blijf up to date!

Als freelancer heb je veel belangrijke punten waaraan jij aandacht besteedt, die je misschien niet zou hebben als je in vast dienstverband zou werken. Deze aandachtspunten zijn niet alleen belastingen, verzekeringen en je pensioen, maar ook de (veranderde) wetgeving die van toepassing is op ondernemers. Het is hartstikke logisch dat dit niet altijd duidelijk voor je is en dat je hier soms een vraag over hebt. Hoe handig is het, dat er een helpdesk bestaat die jij onbeperkt vragen mag stellen? Dat kan bij ZZP Nederland. ZZP Nederland is de grootste belangenbehartiger voor zzp’ers en stelt de misstanden en onduidelijkheden rondom het ondernemerschap voor je weg te nemen. Ben jij al 1 van de 42.000 die zich hebben aangesloten bij ZZP Nederland?
 
Soms ben je zo hard aan de slag, dat je even vergeet dat er ook veranderingen binnen de politiek, overheid en belastingen opspelen. ZZP Nederland houdt je daarom op de hoogte van actueel nieuws. Wist je bijvoorbeeld al dat de nieuwe privacywet AVG (neem een kijkje bij deze blog voor meer info) per 25 mei 2018 ingaat? Blijf ook up to date en sluit je aan bij ZZP Nederland.
 
https://www.zzp-nederland.nl/
 

Bron: ZZP Nederland, Jellow

Deel dit bericht
Misschien vind je dit ook interessant?

Compensatie vragen voor een te laag uurtarief, deel 2

Hoeveel (andere) freelancers vragen iets ter compensatie wanneer zij werken voor een te laag uurtarief? En wat voor compensatie is dit dan? Een tijdje geleden vroegen wij freelancers of zij weleens het uurtarief verlaagd hebben voor een opdrachtgever en of zij daarvoor compensatie gevraagd hebben. En wat blijkt, ongeveer 49% van de freelancers werkt niet voor minder dan het aangegeven uurtarief en bijna 12% heeft weleens compensaties gevraagd voor een te laag uurtarief.

Ben jij een inspirerende leider?

Een groeiende en innoverende economie met inspirerende bedrijven vraagt om inspirerende professionals. Maar hoe weet je eigenlijk of jij wel zo inspirerend bent? Of sterker nog, heb jij dit wel in je? Vandaag geef ik antwoord op deze vraag en help ik jou om nog succesvoller te worden in je werk als freelancer!

Als je onze site gebruikt, krijg je cookies van ons. Meer lezen over ons cookiebeleid.